ercan bey burdan bir arkadaşa, Uygulamaydı galiba iki işlemi yapmam demişti diye hatırlıyorum.yuz ve silikon değişimi.o yzuden şaşırdım şimdi..bir degeri düşük diye de başka bir arkadası ameliyat etmemişti..sen bilirsin tabi..
Burun cok etkilemez dedi Ercan bey, bakalim gittigimde daha ayrintili konusuruz, evdeki hesap carsiya uyarsa, hepsi yapilacak,tabii kan degerlerime de bakacaktir mutlaka... Benim revizyon degil, ameliyatim minimum 5 saat surecekmis...burunu yaptırma istersen yada lipo ne bilim hepsi sana zor doktora kolayda ben 6.ssaat kaldım revizyon ve meme ameliyatında ama iki ameliyattı revizyon uzun sürmüştü
Burun cok etkilemez dedi Ercan bey, bakalim gittigimde daha ayrintili konusuruz, evdeki hesap carsiya uyarsa, hepsi yapilacak,tabii kan degerlerime de bakacaktir mutlaka... Benim revizyon degil, ameliyatim minimum 5 saat surecekmis...
insallah bende hastanede 5 ile 10 gun arasi kalmayi planliyorum:) hastaneden cikinca baska sehire aileme gidecegim insallah toplam 1 ay kalacagim Turkiye de, bilinen hic bir rahatsizligim yok(delilik disinda:)))))dediğim gibi biri oldu forumda ama 5.gün hastanede kaldı otelde bile değil çıkmadı kendi doktorda kal dedi sonra gitti yurt dışına
tamam burun icin sana referans olurum insallah guzel referans olurum:) bizim ailenin tamaminin burnu minicik, benimki hafif kemerli... ailenin en koca burunlusuyum ben:)5.saatse kaldırırısın karın lipo da benim 5.saatti iyi uyandım ayyy burun olayına bana referans ol hadi birde eski üye var karın meeme bacak ve kol germe olmuştu hocaya oda yazmış burun oluyorum diye yakında onuda sıkıştıracağım ameliyat sonrası
delilik hepimizde var akıllı olan bu kadar kendini kestirip biçtirirmi üstüne dünya para vererekinsallah bende hastanede 5 ile 10 gun arasi kalmayi planliyorum:) hastaneden cikinca baska sehire aileme gidecegim insallah toplam 1 ay kalacagim Turkiye de, bilinen hic bir rahatsizligim yok(delilik disinda:)))))
evdeki hesap carisya uyarsa toplu temizlik yaptirmak istiyorum ,tabii dr bey de uygun gorurse...
ha işte bende de kemer var eklerim seni whatsup dan direk görürsün kemeri:)))tamam burun icin sana referans olurum insallah guzel referans olurum:) bizim ailenin tamaminin burnu minicik, benimki hafif kemerli... ailenin en koca burunlusuyum ben:)
ozelden yolladim wahtsap numarami ama telefonum sarji bitti, ancak aksam sarj edebilirim,sarj aletim evde kalmisha işte bende de kemer var eklerim seni whatsup dan direk görürsün kemeri:)))
bakayim, ogretmenevinde de kalabilirim tabii, memur emeklisiyim zaten:) gorumcem de var Istanbul da, kendimi nasil rahat hissedersem oyle kalayim diyorum, Ercan bey hastaneden cikmak istemezsem kalabilecegimi soylemisti:)delilik hepimizde var akıllı olan bu kadar kendini kestirip biçtirirmi üstüne dünya para vererekrekor sende olur 10.gün kalırsan:) serap arkadaşım hastaneye yakın öğretmenler evinde kalmıştı bak istersen daha uyguna gelir
ekledim canımozelden yolladim wahtsap numarami ama telefonum sarji bitti, ancak aksam sarj edebilirim,sarj aletim evde kalmis
tesekkur ederim canimekledim canım
tesekkur ederim canim
tamam tesekkur ederim :)resimlerde bir tanesi develide kızlar buradan kahvaltıdayız bakarsın:))))hepsi estetikli
canım, kafanızı dinleyin biraz dedim :)
görebildiğim pek bir fark yok.Sol kapak aşağıdasağdaki çekiklik biraz azaldı sanki.Sabah kalkınca aynaya bakıyorum rahatsız olduğum alanlar aynı duruyor daha da sert bir şekilde..İşe geldim bi haftaya yakındır görmüyor arkadaş, daha iyi olmuş bu hafta dedi.Gençleşmişsin diyen bir allahın kulu yok, belki 1 ay sonra derler.Arkadaşlar anlatıyordu ya hani, görenler şaşırıp çok beğeniyormuş, oyle denmesini bekliyorum umutla..
Sen ne yaptın?Korkma erteleme
Geldim kizlar ercan bey bakti yuzume sislik olan kisim icin kapsulesmis bir sertlik var orasi cerahi mudahaleyle alinir ama dokular hala iylesme asamasinda iki seneyi doldur dediendoskopiye ihtiyac yok dedi ucgen olmuyomus endoskopiyle zaten yuzun guzel ugrasma ben yapmam dedi ameliyat kesileri agriyomus bide dokular daha iylesmemis alti ay sonra resim cek gorursun duzelme olucak surekli degisicek dedi printems tatlim fokusu sordum pek onermiyorum cok yararli bir yontem degil dedi suan biraz kasinti kipirdama varmis dedim cok fazla bir beklrntisi olmasin dedi canim iyi anlayisli bir doktor arkdslarimin sorulari var diyince nezaketle dinledi ama bana cozum yok yine
canım 6 ay daha bekle o halde.o sırada başka doktorlara da gidersin kafanda daha iyi şekillenir..çözüm yok diye düşünme lütfen.6 ay sonra gitsen alabilir o sertleşmiş dokuyu..kendisinin o operasyonu yapabileceğini ima etti mi peki?
bak endoskopiği yapmam demiş.gerek yok demek ki..
erhan beye ne zaman gidiyosun?
Selam Misch'ciğim gençleşmenle ilgili yorumları almana daha var canım moralini bozma sakın....Resimlerde tamam iyi görünüyorsun ama canlısı öyle olmuyor kendimden biliyorum.....3-4 ayın dolsun bakalım, o zamanı geçiripte yine tatmin olmazsan inan ki yine de üzülecek bir durum yok iyileşme hızlı ya da yavaş devam edecek ve sen bunu farkedeceksin, dr un bahsettiği masajı yapmayı ihmal etme şu an için düşünmen gereken başka bir şey yok..
Canim ben senin yuzundeki genclesmeyi fark ediyorum yan yana resimlerin vardi hatta bildim srn soylemeden eski oldugunu kesinlikle fark var yuzde yuz yanicanım, kafanızı dinleyin biraz dedim :)
görebildiğim pek bir fark yok.Sol kapak aşağıdasağdaki çekiklik biraz azaldı sanki.Sabah kalkınca aynaya bakıyorum rahatsız olduğum alanlar aynı duruyor daha da sert bir şekilde..İşe geldim bi haftaya yakındır görmüyor arkadaş, daha iyi olmuş bu hafta dedi.Gençleşmişsin diyen bir allahın kulu yok, belki 1 ay sonra derler.Arkadaşlar anlatıyordu ya hani, görenler şaşırıp çok beğeniyormuş, oyle denmesini bekliyorum umutla..
Sen ne yaptın?Korkma erteleme
Canim ben senin yuzundeki genclesmeyi fark ediyorum yan yana resimlerin vardi hatta bildim srn soylemeden eski oldugunu kesinlikle fark var yuzde yuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?