Endoskopik yüz germe - Facelift

Gozaltimda torba var,sol tarafimda bir parmak kadar gidi var ama sag tarafimda gidi yok, burun yanimda iki cizgi var, yani nazobial bolge sorun bir de iki kasimin arasinda bir cizgi var, oraya yag konunca eriyormus,klasik gerilirse ama kokten cozum gibi geliyor bana:)

Benim estetik namına yaptırıp da mutlu olduğum bir lazer epilasyon bir de nazobial bölge dolgusu. 2 yıldır erimedi de, hiç kalmadı nazobialim. Kaldıki kızım bile anne senin niye buraların öyle diye gösterip sorardı

Aaaa super yani nazobial sorunun yok bu harika ,gecici dolgu yani, harika... Istanbuldami yaptirmistin?

Hepsine bahaneleri var doktorlarin canim Internetekilerde hayal ozaman madem endiskopi iyi bisey degil uygulamasinlar sacimi sikica bagliyorum yuzum toplansin diye aciken daha gevsek bikere yuzum ucgendi dokular inince kare oldu ben bile fark ediyotim neyse erhan beyimplantan sonra ihtiyacin olucak demisti ina gidicem ama endoskopi bana fayda saglamiyo alt yuz icin bir yontem lazim koreli kizlarin besgen yamuk yuzlerini degistiriyolar hicbisey anlamadim

Endo sadece orta yuzde etkili, klasik tum yuzde, sana klasik yapmazlar ama alt yuz icin baska bir yontem deneyebilirler yani sadece altyuzu yoplayacak bir sey, klasik icin minumum 30 yas siniri var zaten

Hahahha guldurdun beni onu ne zaman gorsem tv de felan aklima ilk sen geliyorsun
Ayy ben görmüyorum Allahtan. Gerçi hakkını yemiyim her gittiğimde güler yüzle karşıladı. Göz altıma dolgu yapan birde azarlıyor insanı. Hem göz altımı mahvetti hem dünya paramı aldı, yüzde gençleşmenin g si oluşmadı bir de ben suçlu oldum sabırsızım diye. 2 ay oldu hala göz altı şiş ne sabrı bekliyorsa insandan. Tövbe tövbe

Kız sen uyuyup uyuyup mu kalktın naptın, yoktun kaç vakittir

Endo sadece orta yuzde etkili, klasik tum yuzde, sana klasik yapmazlar ama alt yuz icin baska bir yontem deneyebilirler yani sadece altyuzu yoplayacak bir sey, klasik icin minumum 30 yas siniri var zaten
Alt yüze başka napılabilir ki? Örümcek olmuyo, iple shilutte mi ne onla olmuyo, v shape le olmuyo. Ne kaldı geriye?

Valla paramizla rezil oluyoruz ,ben cok gordum onu tv de,guler yuzlu ve ikna kanileyeti olan biri

Ben otuz bir yasindayim canim Internete bakinca yabanci sitelere cok iyi sonuclar fevzi yavas mesala mishde izledi beyendi cok iyi ameliyatlar yapiyo bir cok doktor yapiyo onun gibi yapamiyoruz desinler ciksinlar isin icinden canom bahane gibi

Ben otuz bir yasindayim canim Internete bakinca yabanci sitelere cok iyi sonuclar fevzi yavas mesala mishde izledi beyendi cok iyi ameliyatlar yapiyo bir cok doktor yapiyo onun gibi yapamiyoruz desinler ciksinlar isin icinden canom bahane gibi
Fevzi yavas doktor mu? Ona niye gitmedik?

Ay sen nereni gerdiricen black Valla ihtiyacın yok. Gerecek deri bulamadıklarından endo olmaz demiştir sana doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…