Seni tanimasaydim ben de ultherapy yaptiriyordumEvet. Güler yüzlü ve sakin mizaçlı. Ama naptıysa mahvoldum. Ya ultherapi bana uygun değildi ya da gittiğim bir çok doktorun dediği gibi atış yapacağı noktaları iyi hesaplayamadı
Tamam izleyecegim, bu doktor nerede niye gitmedin onaDoktor canim yazdigim ameliyati Izle kadin cok iyi olmus
Canim kk da adi gecmiyo hic oyuzden burayi referans aliyorum :)Tamam izleyecegim, bu doktor nerede niye gitmedin ona
Canim Iyi bir konuya degindin :) germe istemiyorum aslinda tam olarak alt kisima inmis olan dokularin yukari akinmasini bide kareden ucgen hale gelmesini istiyorum koreli kizlara yapilandan[QUOTEiyi"naz70, post: 40115311, member: 85008"]Ay sen nereni gerdiricen blackValla ihtiyacın yok. Gerecek deri bulamadıklarından endo olmaz demiştir sana doktor.
Naci celik bana yuz germeyi onermedi, yag koyayim yanaklara dedi, gozalti torbasini alayim dedi, o yuzden vazgectim ondan..Ben naci çelik e gittimdi. Yaptığı yüz germeleri gösterdiydi şok oldumdu. İnsanlar 10 yaş gençleşmiş.
ULTRASHAPE ile zayıflayın yağlardan kurtulun diye ilan gördüm şimdi. Aynı ulthera yı anlatıyor. İşlem olarak. Eh neden yağlarım eridi belli işteSeni tanimasaydim ben de ultherapy yaptiriyordumrandevu bile almistim son dakika iptal ettim
E bende aynen ondan istiyorum. Kareden üçgen olsun ve ağız kenarına düşen potluk gibi sarkmalar yukarı toplansın[/QUOTE]Canim Iyi bir konuya degindin :) germe istemiyorum aslinda tam olarak alt kisima inmis olan dokularin yukari akinmasini bide kareden ucgen hale gelmesini istiyorum koreli kizlara yapilandan
Evet ulthera yaglari eritiyor, gozaltima yapacaklardi bir de gidima, naaobial bolgeye de dolgud emisti bir dr.ULTRASHAPE ile zayıflayın yağlardan kurtulun diye ilan gördüm şimdi. Aynı ulthera yı anlatıyor. İşlem olarak. Eh neden yağlarım eridi belli işte
Aaaaa hadi ya önermedi mi. Bak beni daha vahim görmüş. Geçen yıl bana direk germe önerdiNaci celik bana yuz germeyi onermedi, yag koyayim yanaklara dedi, gozalti torbasini alayim dedi, o yuzden vazgectim ondan..
Toplarlar onu sen merak etme ama kulak icinden dikis gecirmeden yapamazlar sanirimE bende aynen ondan istiyorum. Kareden üçgen olsun ve ağız kenarına düşen potluk gibi sarkmalar yukarı toplansın
Valla onersin ya da onermesinler, ben kalici cozum istiyorum:) bugun yag koydurup ,ic ay sonra eriyen yagin pesinden kosturmak istemiyorum.
Aaaaa hadi ya önermedi mi. Bak beni daha vahim görmüş. Geçen yıl bana direk germe önerdi
Yapani bulursan haber ver tatlim yokToplarlar onu sen merak etme ama kulak icinden dikis gecirmeden yapamazlar sanirim
Bukuruz yapani sen dert etme[/QUOTE]Yapani bulursan haber ver tinmistlim yok
Evet demek tek ben dusunmedim bebeksi yuzu var nazin :)Ben seni gordum Naz, senin yuzun tombik baby face:) germe nasil durur sende hayal edemiyorum,boyle cok hossun
Yaw nasıl bakıyosunuz siz o gangaster gibi resimlerime bilmemki. Yanaklar gıdı her yer kötü yawBen seni gordum Naz, senin yuzun tombik baby face:) germe nasil durur sende hayal edemiyorum,boyle cok hossun
Var aslinda canim muzafer celik alt kismi yapiyo ustle beraber yaparimda dedi Inmis yuzun kare olmus dedi bide tek o yapiyo galiba :)))[/QUOTE]Bukuruz yapani sen dert etme
Hahhaha guldurdun beniYaw nasıl bakıyosunuz siz o gangaster gibi resimlerime bilmemki. Yanaklar gıdı her yer kötü yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?