Endoskopik yüz germe - Facelift

[QUOTEiyi"naz70, post: 40115311, member: 85008"]Ay sen nereni gerdiricen black Valla ihtiyacın yok. Gerecek deri bulamadıklarından endo olmaz demiştir sana doktor.[/QUOTE]
Canim Iyi bir konuya degindin :) germe istemiyorum aslinda tam olarak alt kisima inmis olan dokularin yukari akinmasini bide kareden ucgen hale gelmesini istiyorum koreli kizlara yapilandan

[QUOTEiyi"naz70, post: 40115311, member: 85008"]Ay sen nereni gerdiricen black Valla ihtiyacın yok. Gerecek deri bulamadıklarından endo olmaz demiştir sana doktor.
Canim Iyi bir konuya degindin :) germe istemiyorum aslinda tam olarak alt kisima inmis olan dokularin yukari akinmasini bide kareden ucgen hale gelmesini istiyorum koreli kizlara yapilandan [/QUOTE]
E bende aynen ondan istiyorum. Kareden üçgen olsun ve ağız kenarına düşen potluk gibi sarkmalar yukarı toplansın

Ben naci çelik e gittimdi. Yaptığı yüz germeleri gösterdiydi şok oldumdu. İnsanlar 10 yaş gençleşmiş.
Naci celik bana yuz germeyi onermedi, yag koyayim yanaklara dedi, gozalti torbasini alayim dedi, o yuzden vazgectim ondan..

Seni tanimasaydim ben de ultherapy yaptiriyordum randevu bile almistim son dakika iptal ettim
ULTRASHAPE ile zayıflayın yağlardan kurtulun diye ilan gördüm şimdi. Aynı ulthera yı anlatıyor. İşlem olarak. Eh neden yağlarım eridi belli işte

Canim Iyi bir konuya degindin :) germe istemiyorum aslinda tam olarak alt kisima inmis olan dokularin yukari akinmasini bide kareden ucgen hale gelmesini istiyorum koreli kizlara yapilandan
E bende aynen ondan istiyorum. Kareden üçgen olsun ve ağız kenarına düşen potluk gibi sarkmalar yukarı toplansın[/QUOTE]
Toplarlar onu sen merak etme ama kulak icinden dikis gecirmeden yapamazlar sanirim

ULTRASHAPE ile zayıflayın yağlardan kurtulun diye ilan gördüm şimdi. Aynı ulthera yı anlatıyor. İşlem olarak. Eh neden yağlarım eridi belli işte
Evet ulthera yaglari eritiyor, gozaltima yapacaklardi bir de gidima, naaobial bolgeye de dolgud emisti bir dr.

E bende aynen ondan istiyorum. Kareden üçgen olsun ve ağız kenarına düşen potluk gibi sarkmalar yukarı toplansın
Toplarlar onu sen merak etme ama kulak icinden dikis gecirmeden yapamazlar sanirim[/QUOTE]
Yapani bulursan haber ver tatlim yok

Aaaaa hadi ya önermedi mi. Bak beni daha vahim görmüş. Geçen yıl bana direk germe önerdi
Valla onersin ya da onermesinler, ben kalici cozum istiyorum:) bugun yag koydurup ,ic ay sonra eriyen yagin pesinden kosturmak istemiyorum.

Ben seni gordum Naz, senin yuzun tombik baby face:) germe nasil durur sende hayal edemiyorum,boyle cok hossun

Yaw nasıl bakıyosunuz siz o gangaster gibi resimlerime bilmemki. Yanaklar gıdı her yer kötü yaw
Hahhaha guldurdun beni Sana oyle geliyor, gayet iyisin,ultherapy icin o kadar aglamistin ki ben bir hortlak bekliyordum seni, karsima bebek yuzlu bir kadin cikinca sok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…