Evet ama tatlim alinsada sislik durur dedi ama zaten sert kisim yuzumu tuhaf gosteriyo
Hahahahzhhaha ayy bayildim tatlim gulmekten bende dedimki yuzumu yukari dogru gerin bende Istiyorum baska doktorlarin yaninda boyle konusma dedi artik nasil spastik davrandiysam
evet cnm kulak arkasından doku alındı birkaç gün bekledikten sonra enjekte edildi ama dedim ya sıfır bir yöntem sıfır.fibrocell mi yaptırdın yani kulaktan doku mu alındı yoksa yağ alınıp vücudundan ondan ayrıştırılarak mı yapıldı kök hücre..
Kalici degilmis sanirim degil mievet cnm kulak arkasından doku alındı birkaç gün bekledikten sonra enjekte edildi ama dedim ya sıfır bir yöntem sıfır.
Canım kolda yarar belki. Ben basenlere gittim hiç bişi olmadı ama yerleşmiş yılların yağı yani nasıl gitsin hemenhımm..kolda işe yaramaz mı diyosun..uygun fyat ben bir deneyeyim yine de ondan da geri kalmayayım aman amann..kolumun resimlerini de eklerim:))
Aaa bende bir ara niyetlenmiştim sertap erener onunla güzelleşti diye okuyunca. Bu damı olmuyo yawevet cnm kulak arkasından doku alındı birkaç gün bekledikten sonra enjekte edildi ama dedim ya sıfır bir yöntem sıfır.
Canım yazdım ya sana. 2 yıl bitince o bölge alınabilirmiş ya. O zaman şişlik de geçer işte. Hadi diyelim tam geçmedi yarı yarıya azalsa o da iyi bişi değil mi?Naz canim nerdesin sende yorum yap lutfen
Misch de eşine gözünü çektirip koyacaktı unuttu galibaNaz canim nerdesin sende yorum yap lutfen
kalıcılığını bırak ,geçici bile değil ben memnun olanı görmedim zaten gündemden düştü tutmayan bir yöntem ,kim uydurduysa cabuk söndü..klasik germezler, endo yaparlar ,klasik cook buruşuk olması lazım,sarkıklara endo yapıyorlar bence yüzde yız kesinçözüm ama maalesef kalıcı değil ,sıfır olmuyor ama benimki gibi etkıisi azalıyor .Kalici degilmis sanirim degil miklasik mi gerdirsek acaba? Kokten cozum alta ayri yukariya ayri degil hepsini cozmus oluruz degil mi?
Hahahahha ikidebir sordum adam yok dedikce yapin yapin dedimha ha ha valla sesle güldüm doktorun yüzü geldi gözümün önüneohhh beter olsun görsün jelesecden beteri var
Dogru diyosun canim kocakari gibi degil cidden kotu enerji oluyo zaten bence o kisim alinirsa duzelcek alin diyede Israr ettim bide brnce sislik gecicek kesin dedimdurur dememiş şişlik yine kalabilir demiş..ihtimal yani..kötüyü çağıisrarma..kocakarılar gibi oldum ama batıl inançlarım vardır yani böyle konularda..
Tamam canim resim koycam sagol :)Canım yazdım ya sana. 2 yıl bitince o bölge alınabilirmiş ya. O zaman şişlik de geçer işte. Hadi diyelim tam geçmedi yarı yarıya azalsa o da iyi bişi değil mi?
Kaldıki nerde o şişlik ben resimlerde bişi göremedim. Sen şu şişliği tam çekip koysana
Niye klasik germesinler ki? Bana 50 yasindan sonra da klasik yapariz demisti Erhan, bir de burada yabanci siteye sordum ben,cogunluk klasik yaptir kalici sonuc dedi... Muzaffer ile konustum klasik yapariz demisti, klasikte odem daha az oluyormus,offf kafam katisti yine, geldigimde gorusecegim doktorlarla:) randevum var onlar beni aydinlatirlar insallah, Ercan bey nazobial bolgeyi gerer kok hucre yaparim demisti ama kok hucre kesinlikle kalici degilmis,o halde cok da anlamli degil ama gerecekmis ya:)) o iyi:))kalıcılığını bırak ,geçici bile değil ben memnun olanı görmedim zaten gündemden düştü tutmayan bir yöntem ,kim uydurduysa cabuk söndü..klasik germezler, endo yaparlar ,klasik cook buruşuk olması lazım,sarkıklara endo yapıyorlar bence yüzde yız kesinçözüm ama maalesef kalıcı değil ,sıfır olmuyor ama benimki gibi etkıisi azalıyor .
Klasikte iz oluyo ama. Ödem az oluyomuş fakat kulak önünde iz oluyor.Niye klasik germesinler ki? Bana 50 yasindan sonra da klasik yapariz demisti Erhan, bir de burada yabanci siteye sordum ben,cogunluk klasik yaptir kalici sonuc dedi... Muzaffer ile konustum klasik yapariz demisti, klasikte odem daha az oluyormus,offf kafam katisti yine, geldigimde gorusecegim doktorlarla:) randevum var onlar beni aydinlatirlar insallah, Ercan bey nazobial bolgeyi gerer kok hucre yaparim demisti ama kok hucre kesinlikle kalici degilmis,o halde cok da anlamli degil ama gerecekmis ya:)) o iyi:))
Klasikte kulak icinden gecirebiliyorlar ve kulak arkasindan da,haliyle izlerin gorunmesi mumkun degil o zaman,sadece denize girerken islaninca saclar iz ortaya cikaniliyormusKlasikte iz oluyo ama. Ödem az oluyomuş fakat kulak önünde iz oluyor.
Burada klasik yaptıran yok mu ki?
Yok ben uyumadım. Ben gece kuşuyumdur. Sonra sabah kalkması zor oluyor ama erken yatamıyorum genede.Herkes uyudu mu? Gercekten klasik yaptiran hic yok degil mi? Klasik de alt yuz,orta yuz,ust yuz hepsi hatta boyun bile toparlaniyor, neyse ben bir geleyim de :))
Ben gordum snei oyle degilsin,hakislzik etme kendine ama benim icin sanki klasik daha iyi olur diye dusunuyorumYok ben uyumadım. Ben gece kuşuyumdur. Sonra sabah kalkması zor oluyor ama erken yatamıyorum genede.
Beni anca klasik toparlar desene. Göz kapaklarım düştü, göz altları çökük, yanaklar düştü, kulak önü kısımlarda yağlar eridi, ağız kenarlarım çöktü, çizgi oluştu. Yani yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?