Endoskopik yüz germe - Facelift

geçmedi ödem değil mi?ama ilk günkü kadar da fazla değil sanırım?

Endo sadece orta yuzde etkili, klasik tum yuzde, sana klasik yapmazlar ama alt yuz icin baska bir yontem deneyebilirler yani sadece altyuzu yoplayacak bir sey, klasik icin minumum 30 yas siniri var zaten

çok fazla beklentisi olan için uygun değil bence de endo..

ULTRASHAPE ile zayıflayın yağlardan kurtulun diye ilan gördüm şimdi. Aynı ulthera yı anlatıyor. İşlem olarak. Eh neden yağlarım eridi belli işte

sorduğunda elli tane açıklama getiriyorlar..her birinin başlığı ayrıymış, programlar ayrıymış..lifting , sıkılaşma , yağ ertime ayrıymış..dün radyofrekansın verdiği hasardan bahsettim, kol için gittiğim yerde ilk kez duyuyorum zarar gören diyor inanmaz gözlerle bakıyor..RF makinesi farklıydı gerçi buranın ve 45 dk asla yapılmaz dedi..bana yapan yer dışında 45 dk yapan yer duymadım zaten..

Daha cok yeni canimcim biraz daha gecsin ama masallah kisa zamanda buyuk gelisme ercan bey dedi ya dun Iki sene sonra bile dokularda iylesme oluyomus hatta uc sene dedi oyuzden cok iyisin masallah

Aaaaa hadi ya önermedi mi. Bak beni daha vahim görmüş. Geçen yıl bana direk germe önerdi

nazcım, naci bey sana açık germe önerdi mi?resimlerde çok diri duruyor cildin..birbirimizi görmeden sorunalrımızı anlamayacağız galiba arkadaşlar...

Yaw nasıl bakıyosunuz siz o gangaster gibi resimlerime bilmemki. Yanaklar gıdı her yer kötü yaw

gayet tatlısın resimlerde..
Ben eski gergin üçgen yüzümü istiyorum. Yanakları aşağı inince çenesi küçülmüş bird face yüzü değil

yaşlanmayla birlikte cene kuculup burun buyuyomuş..

çok uzak orası tatlım , nasıl gideceksin? uğra bana yolun düşerse..iyi haberlerle gel:)
Metrobusle gidicem tatlim :) sana nisantasi sisli civarini gezerken ugriycam Asagi dogru uzadi liste cok gezicem canim sende sec beyen gidicegim doktorlardan birlikte gidelim kolkola

evet canım katılıyorum.

Metrobusle gidicem tatlim :) sana nisantasi sisli civarini gezerken ugriycam Asagi dogru uzadi liste cok gezicem canim sende sec beyen gidicegim doktorlardan birlikte gidelim kolkola

tamam canım..gitmeden soyle doktorlarını birlikte gideriz.
ben de öğlen kol için başka bir merkeze gideceğim.burası dün gittiğim yerden cok daha havalı..makinelerini soracağım filan..daha çok seçenk var gibi..

belli aslinda canim muzafer bey ona gidelim sunlari cikariyim aradan sende boyunu sorarsin ikimizinde isine yarar :)
Iyi olur tatlim git bakalim bizi de bilgilendirirsin cok bilgi lazim bize coook

belli aslinda canim muzafer bey ona gidelim sunlari cikariyim aradan sende boyunu sorarsin ikimizinde isine yarar :)
Iyi olur tatlim git bakalim bizi de bilgilendirirsin cok bilgi lazim bize coook

muzaffer bey ikinci kez gitmene bir şey demeyecek mi?

[QUOTEicin"misch, post: 40117120, member: 570207"]muzaffer bey ikinci kez gitmene bir şey demeyecek mi?[/QUOTE]
Senin Icin gidiyoruz ya canim demez heralde zaten hepsine gittikten sonra gideriz yada sen gidersin bilgi verirsin sana zahmet digerlerinden is yerine yakin olanlarada birlikte gideriz yalniz ben taktim

[QUOTEicin"misch, post: 40117120, member: 570207"]muzaffer bey ikinci kez gitmene bir şey demeyecek mi?
Senin Icin gidiyoruz ya canim demez heralde zaten hepsine gittikten sonra gideriz yada sen gidersin bilgi verirsin sana zahmet digerlerinden is yerine yakin olanlarada birlikte gideriz yalniz ben taktim [/QUOTE]

haa ok canım tamam pardon benim için gitcez..

[QUOTEicin"misch, post: 40117120, member: 570207"]muzaffer bey ikinci kez gitmene bir şey demeyecek mi?
Senin Icin gidiyoruz ya canim demez heralde zaten hepsine gittikten sonra gideriz yada sen gidersin bilgi verirsin sana zahmet digerlerinden is yerine yakin olanlarada birlikte gideriz yalniz ben taktim [/QUOTE]

öğle tatili saatine alabilirsen buradaki doktorlarda hepiciğine gelirim:)
okulun yok mu senin?ar.gör değil misin?

hepinize gunaydin arkadaslar, M misch , sen ameliyattan sonar dislerini fircalarken sorun yasadin mi? simdi aklima o takildi:) yuzum siserse dislerimi fircalarken acaba zorlanirmiyim?

bende bir de boyun çıktı arkadaşlar..klasik germeyi bekliyorum aynen..iyi doktorlar yapmak istemiyor izlerle mutsuz oluruz diye..
Canim, kulak icinden ve kulak arkasindan geciriyorlar dikisleri ,o zaman izlerin gorulmesi mumkun degil ki:) ben ciddi ciddi klasigi dusunuyorum cunku beklentim biraz yuksek,yapilmisken tam toplasinlar istiyorum, yoksa gozalti ameliyatini ben yillar once d eolurdum, beklememin tek sebebi klasigi istiyor olmamdi ...

Masaja devam canım. Daha da iyi olacakkkkkk. Başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…