Tabii ki klasik Nebahat Cehre, Fransa da yaptirmis o
Ayy ben görmüyorum Allahtan. Gerçi hakkını yemiyim her gittiğimde güler yüzle karşıladı. Göz altıma dolgu yapan birde azarlıyor insanı. Hem göz altımı mahvetti hem dünya paramı aldı, yüzde gençleşmenin g si oluşmadı bir de ben suçlu oldum sabırsızım diye. 2 ay oldu hala göz altı şiş ne sabrı bekliyorsa insandan. Tövbe tövbe
Endo sadece orta yuzde etkili, klasik tum yuzde, sana klasik yapmazlar ama alt yuz icin baska bir yontem deneyebilirler yani sadece altyuzu yoplayacak bir sey, klasik icin minumum 30 yas siniri var zaten
Ben naci çelik e gittimdi. Yaptığı yüz germeleri gösterdiydi şok oldumdu. İnsanlar 10 yaş gençleşmiş.
ULTRASHAPE ile zayıflayın yağlardan kurtulun diye ilan gördüm şimdi. Aynı ulthera yı anlatıyor. İşlem olarak. Eh neden yağlarım eridi belli işte
Daha cok yeni canimcim biraz daha gecsin ama masallah kisa zamanda buyuk gelisme ercan bey dedi ya dun Iki sene sonra bile dokularda iylesme oluyomus hatta uc sene dedi oyuzden cok iyisin masallahgünaydın;
44 ncı gün..gözler aynı..sağ kaşım hala bazen ikiekiliyor çok yukarda duruyor bazen iniyor.sol göz kapağı yapışık hala, yukarı kımıldamıyor.genel olarak iyiyim bugün.günlerdir öksürükten uyuyamıyordum o yüzden de çökmüşüm dün iyi uyudum dinlenmiş kalktım.
Aaaaa hadi ya önermedi mi. Bak beni daha vahim görmüş. Geçen yıl bana direk germe önerdi
Yaw nasıl bakıyosunuz siz o gangaster gibi resimlerime bilmemki. Yanaklar gıdı her yer kötü yaw
Ben eski gergin üçgen yüzümü istiyorum. Yanakları aşağı inince çenesi küçülmüş bird face yüzü değil
Metrobusle gidicem tatlim :) sana nisantasi sisli civarini gezerken ugriycamçok uzak orası tatlım , nasıl gideceksin? uğra bana yolun düşerse..iyi haberlerle gel:)
B black tulips cnmm koreli kizlara alt cene torpuleme yapiyorlar. Black cok guldum sana elinle nasil yaptin ki adam baska drlara yapma dedi.yerim seni yaa
bide ben şu mantigi anlamiyorum, yuz dokulari inmis bir kisinin deriside gevsemistir emin olun.klasikte tum yuz istenilen yere toplanir bence bide fazla yagi varsa yuzunde alinir alt yüz icin . Klasik germenin derecelendirilmeside lazim dokulari yerine alma acisindan.
İlla klasik germede 3-5 cm deri cikarilmasi gerekmez bnce.sarkan yuz toplaninca alt yuz nasil gerilicek illa 1-2 cm de olsa deri cikarilir.
Metrobusle gidicem tatlim :) sana nisantasi sisli civarini gezerken ugriycamAsagi dogru uzadi liste cok gezicem canim sende sec beyen gidicegim doktorlardan birlikte gidelim kolkola
belli aslinda canim muzafer bey ona gidelim sunlari cikariyim aradan sende boyunu sorarsin ikimizinde isine yarar :)tamam canım..gitmeden soyle doktorlarını birlikte gideriz.
ben de öğlen kol için başka bir merkeze gideceğim.burası dün gittiğim yerden cok daha havalı..makinelerini soracağım filan..daha çok seçenk var gibi..
belli aslinda canim muzafer bey ona gidelim sunlari cikariyim aradan sende boyunu sorarsin ikimizinde isine yarar :)
Iyi olur tatlim git bakalim bizi de bilgilendirirsin cok bilgi lazim bize coook
Senin Icin gidiyoruz ya canim demez heralde zaten hepsine gittikten sonra gideriz yada sen gidersin bilgi verirsin sana zahmet digerlerinden is yerine yakin olanlarada birlikte gideriz yalniz ben taktim[QUOTEicin"misch, post: 40117120, member: 570207"]muzaffer bey ikinci kez gitmene bir şey demeyecek mi?
Senin Icin gidiyoruz ya canim demez heralde zaten hepsine gittikten sonra gideriz yada sen gidersin bilgi verirsin sana zahmet digerlerinden is yerine yakin olanlarada birlikte gideriz yalniz ben taktim[QUOTEicin"misch, post: 40117120, member: 570207"]muzaffer bey ikinci kez gitmene bir şey demeyecek mi?
Canim, kulak icinden ve kulak arkasindan geciriyorlar dikisleri ,o zaman izlerin gorulmesi mumkun degil ki:) ben ciddi ciddi klasigi dusunuyorum cunku beklentim biraz yuksek,yapilmisken tam toplasinlar istiyorum, yoksa gozalti ameliyatini ben yillar once d eolurdum, beklememin tek sebebi klasigi istiyor olmamdi ...bende bir de boyun çıktı arkadaşlar..klasik germeyi bekliyorum aynen..iyi doktorlar yapmak istemiyor izlerle mutsuz oluruz diye..
Masaja devam canım. Daha da iyi olacakkkkkk. Başka yolu yokgünaydın;
44 ncı gün..gözler aynı..sağ kaşım hala bazen çekiliyor çok yukarda duruyor bazen iniyor.sol göz kapağı yapışık hala, yukarı kımıldamıyor.genel olarak iyiyim bugün.günlerdir öksürükten uyuyamıyordum o yüzden de çökmüşüm dün iyi uyudum dinlenmiş kalktım.
yarı yarıya azaldı. Ancak uykusuz kaldığımda ya da hafif bir nezle durumunda tam ilk günlerdeki gibi geri dönüyor şişlikler.geçmedi ödem değil mi?ama ilk günkü kadar da fazla değil sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?