canim muzaffer beye gideceksin madem benim icin bakarmisin yuz germelerine? gozler badem olmus mu? Mehmet mutaf a da sorarmisin niye yuz germe yapmiyor?
kulak icinden geciriyorlar, istegine bagli aslinda, bu konuda bir sey demezsen kulak onunden de gecirirler, kac tane doctor ile konustuysam kulak icinden geciririz sorun yok dediler.
cok sevinirim canim, Sen benim istedigim goz seklini biliyorsun:) bana sadece iki resim yolladi muzaffer bey cunku baska hastalari izin vermiyormus resim yollanmasina, geldigind egosteririm dedi.ben de gideceğim bi ara..bakarım..
benim basen inmedi. Daha genç miyim ne
aaaa. O zaman o bana klasik mi önerdi ya. Başkası yapsın demedi. Gel ben yaparım harikao olursun dedi.hiç endo yapmadı o..başka doktor yapsın dedi oyleyse sana..7 yıl önce de 1 yıl önce de gittiğimde açık yapıyordu.Geçen yıl gittiğimde sordum yağ önerdi.endo yapıyo musunzu dedim, ne o oyle yüzün ifadesini bozuyor yanaklar yuakrı çıkıyor gözler böyle oluyor filan diye eliyle tarif etti hatta yüzünde..
bir haftada toparlanırsın dedikleri gözlerinin rahatça görebilecek duruma gelmesi heralde..
ilk 3 gün uzaylı sonra moğol sonra travesti diye gidiyor malum..
Ay ben Onur Erol a gitmiştim o dönem. Adam aldı eline teybi. Kayıda başladı.Yüzü şöyle burnu böyle, gıdı şöyle yanak böyle, şu şu şu lazım diye. Arkadaşımla oradan çıktığımda yerlerde sürünüyordum. Arkadaşım koca bir pasta ısmarlayıp tatlı yedirerek kendime getirdi. Tabiki tansiyonum düşmedi. Ne mi oldu, ezildim, kendimi hilkat gaibi gibi hissettimbenim hep inik.ordan yaşlıyım, boyundan bu yıl yaşlandım eğer RF den sonraysa ki büyük ihtimalle oyle, yapan buruş buruş olsun..ellerden yaşlıyım..
aaaa. O zaman o bana klasik mi önerdi ya. Başkası yapsın demedi. Gel ben yaparım harikao olursun dedi.
Canım ben göz altımı yapan yere kızdım falan ama ellerde mucize yapıyorlar. Gördüm canım. Lekeleri giderip gergin pırıl pırıl el yapılıyor orda lazerlebenim hep inik.ordan yaşlıyım, boyundan bu yıl yaşlandım eğer RF den sonraysa ki büyük ihtimalle oyle, yapan buruş buruş olsun..ellerden yaşlıyım..
Birde bir kız içeri leke leke yüz ile girdi pırıl pırıl çıktı. Şok oldum. Bende de lekeler var. onları da yaptırıcaktım ama yarım bıraktım.benim hep inik.ordan yaşlıyım, boyundan bu yıl yaşlandım eğer RF den sonraysa ki büyük ihtimalle oyle, yapan buruş buruş olsun..ellerden yaşlıyım..
Birde bir kız içeri leke leke yüz ile girdi pırıl pırıl çıktı. Şok oldum. Bende de lekeler var. onları da yaptırıcaktım ama yarım bıraktım.
Şimdi göz altımı yaptırmasaydım dolgu ile yüzümü gerip lekemi tedavi etseydi ne iyi olurdu niye hep beni buluyo aksilikler diye hayıflanıyorum
aaaa. O zaman o bana klasik mi önerdi ya. Başkası yapsın demedi. Gel ben yaparım harikao olursun dedi.
Birde bir kız içeri leke leke yüz ile girdi pırıl pırıl çıktı. Şok oldum. Bende de lekeler var. onları da yaptırıcaktım ama yarım bıraktım.
Şimdi göz altımı yaptırmasaydım dolgu ile yüzümü gerip lekemi tedavi etseydi ne iyi olurdu niye hep beni buluyo aksilikler diye hayıflanıyorum
Ay ben Onur Erol a gitmiştim o dönem. Adam aldı eline teybi. Kayıda başladı.Yüzü şöyle burnu böyle, gıdı şöyle yanak böyle, şu şu şu lazım diye. Arkadaşımla oradan çıktığımda yerlerde sürünüyordum. Arkadaşım koca bir pasta ısmarlayıp tatlı yedirerek kendime getirdi. Tabiki tansiyonum düşmedi. Ne mi oldu, ezildim, kendimi hilkat gaibi gibi hissettim
Ay ben Onur Erol a gitmiştim o dönem. Adam aldı eline teybi. Kayıda başladı.Yüzü şöyle burnu böyle, gıdı şöyle yanak böyle, şu şu şu lazım diye. Arkadaşımla oradan çıktığımda yerlerde sürünüyordum. Arkadaşım koca bir pasta ısmarlayıp tatlı yedirerek kendime getirdi. Tabiki tansiyonum düşmedi. Ne mi oldu, ezildim, okendimi hilkat gaibi gibi hissettim
okula gidiyorum kizlar metrobuste sizi ozledim onur erol banada bir suru sey soyledi canim ama onun guzellik anlayisi bana cok uyuyo galiba donup dolasip ona gidicem mehmet beye sorulariniz varsa yazin lutfenAy ben Onur Erol a gitmiştim o dönem. Adam aldı eline teybi. Kayıda başladı.Yüzü şöyle burnu böyle, gıdı şöyle yanak böyle, şu şu şu lazım diye. Arkadaşımla oradan çıktığımda yerlerde sürünüyordum. Arkadaşım koca bir pasta ısmarlayıp tatlı yedirerek kendime getirdi. Tabiki tansiyonum düşmedi. Ne mi oldu, ezildim, kendimi hilkat gaibi gibi hissettim
Hayır hayatım. Ulthera yı yapan yerde ben 2 yıl önce nazobial bölge dolgusu yaptırdım. Ha memnunda kaldım. elite de yazdımdı. Dolguyu başarılı halletti. Ama ulthera olmadı.ultherayı yapan yer mi iyiydi diyosun elde filan?e boynumu da yapsın..lekeler geri geliyo galiba..
lekeler icind enemedigim yok kalmadi gibi bir sey, lazerultherayı yapan yer mi iyiydi diyosun elde filan?e boynumu da yapsın..lekeler geri geliyo galiba..
lekeler icind enemedigim yok kalmadi gibi bir sey, lazerlekelerime leke katmaktan baska bir ise yaramadi, obagi nu derm, inanamadim, bebek gibi bir cilt ile 3 ay gezdikten sonar lekelrim aynen dondu, ustelik cok dikkat ettigim halde TCA, lekelerim 1 ayda gerisin geri geldiler ama dusuktu benim TCA....
ablam dermaroller ve prp yaptirdi, hic lekesi kalmadi, galiba bende onu yaptiracagim ama artik eylul gibi yaptiririm diye dusunuyorum
Evet benim ki obagi blue peel (TCA tani asit) ama cok yuzeyseldi, kimisi yuzde 30 asit kullaniyormus, benimki sanirim yuzde 7 civarind abir seydi ve yuzumun sadece ust tabakasina yapilmisti,,cildim bir hafta icinde soyulmustu.tca cildi mi soyuyo?prp den hiç fayda görmedim..iyi yapmadılar mı acaba..ablan fayda gordugune göre..
Sorucam tatlim simdi nedem germe yapmadigini yeni gordum mesajini kusura bakma yoksa yazardm hemen cevap muzafer beye gidincede yine bakarim resimlerinecanim muzaffer beye gideceksin madem benim icin bakarmisin yuz germelerine? gozler badem olmus mu? Mehmet mutaf a da sorarmisin niye yuz germe yapmiyor?
tamam canim sorun degil, sen Mehmet bey ile gorsebildin mi? yok su siralarda gorusuyor olman lazims anirim:) guzel haberlerini bekliyorum.Sorucam tatlim simdi nedem germe yapmadigini yeni gordum mesajini kusura bakma yoksa yazardm hemen cevap muzafer beye gidincede yine bakarim resimlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?