Endoskopik yüz germe - Facelift

kulak icinden geciriyorlar, istegine bagli aslinda, bu konuda bir sey demezsen kulak onunden de gecirirler, kac tane doctor ile konustuysam kulak icinden geciririz sorun yok dediler.

e süpermiş o zaman...

ben de gideceğim bi ara..bakarım..
cok sevinirim canim, Sen benim istedigim goz seklini biliyorsun:) bana sadece iki resim yolladi muzaffer bey cunku baska hastalari izin vermiyormus resim yollanmasina, geldigind egosteririm dedi.

benim basen inmedi. Daha genç miyim ne

benim hep inik.ordan yaşlıyım, boyundan bu yıl yaşlandım eğer RF den sonraysa ki büyük ihtimalle oyle, yapan buruş buruş olsun..ellerden yaşlıyım..

aaaa. O zaman o bana klasik mi önerdi ya. Başkası yapsın demedi. Gel ben yaparım harikao olursun dedi.

benim hep inik.ordan yaşlıyım, boyundan bu yıl yaşlandım eğer RF den sonraysa ki büyük ihtimalle oyle, yapan buruş buruş olsun..ellerden yaşlıyım..
Ay ben Onur Erol a gitmiştim o dönem. Adam aldı eline teybi. Kayıda başladı.Yüzü şöyle burnu böyle, gıdı şöyle yanak böyle, şu şu şu lazım diye. Arkadaşımla oradan çıktığımda yerlerde sürünüyordum. Arkadaşım koca bir pasta ısmarlayıp tatlı yedirerek kendime getirdi. Tabiki tansiyonum düşmedi. Ne mi oldu, ezildim, kendimi hilkat gaibi gibi hissettim

aaaa. O zaman o bana klasik mi önerdi ya. Başkası yapsın demedi. Gel ben yaparım harikao olursun dedi.
Canım ben göz altımı yapan yere kızdım falan ama ellerde mucize yapıyorlar. Gördüm canım. Lekeleri giderip gergin pırıl pırıl el yapılıyor orda lazerle

Birde bir kız içeri leke leke yüz ile girdi pırıl pırıl çıktı. Şok oldum. Bende de lekeler var. onları da yaptırıcaktım ama yarım bıraktım.
Şimdi göz altımı yaptırmasaydım dolgu ile yüzümü gerip lekemi tedavi etseydi ne iyi olurdu niye hep beni buluyo aksilikler diye hayıflanıyorum

ne

oalbilir canım..

ultherayı yapan yer mi iyiydi diyosun elde filan?e boynumu da yapsın..lekeler geri geliyo galiba..

hahahaben de 7 yıl önce gitmiştim..aynen teyp vardı, bi yandan adam konuşuyo bi yandan benim çenem durmuyor:)adam bi susabilir misiniz demişti nazikçe..

okula gidiyorum kizlar metrobuste sizi ozledim onur erol banada bir suru sey soyledi canim ama onun guzellik anlayisi bana cok uyuyo galiba donup dolasip ona gidicem mehmet beye sorulariniz varsa yazin lutfen

ultherayı yapan yer mi iyiydi diyosun elde filan?e boynumu da yapsın..lekeler geri geliyo galiba..
Hayır hayatım. Ulthera yı yapan yerde ben 2 yıl önce nazobial bölge dolgusu yaptırdım. Ha memnunda kaldım. elite de yazdımdı. Dolguyu başarılı halletti. Ama ulthera olmadı.
Leke için iyi diye bahsettiğim yer ise 2 ay önce göz altımı yapan nişantaşındaki yer. Elif Ebru Güner.Orda elleri pırıl pırıl yaptılardı. birde kızın biri lekeli yüzle girip pırıl pırıl çıktı. Annemle gittimdi. Şok oldu o da.

hımm tamam canım not ettim orayı da..

öğlen koştur koştur nişantaşına gidip geldim.burası çok güvenilir bir yer..kol için radyofrekans ultrason filan önermedi..yağı eritirse boş kalabilir dedi, ordaki kız..bendeki daha çok deriymiş..spor sonrası kas yapınca deri de kalınlaşmış.lpg de 2 cm inceltmez dedi.10 seans 2500 lira da tum vucuda yapılıyormuş.başka yerim incelsin istemiyorum dedim o zaman ayarlamak zor dedi.zaten uzak da bana yeri ters..yüz ve boyun için de ultrason radyofrekans filan önermiyoruz ve yapmıyoruz dedi..CACI denen yontem varmış sadece kasları çalıştırıyomuş , kolajen maskesi takılıyomuş yüze onunla yapılıyomuş.tek boyun olmuyomuş yüz boyun komple yapılıyomus..
ay şuncacık kollarımı inceltemediler ..bakalım belki dünkü yere giderim kontrollü bir şekilde..bir seans denerim baktım yağ çok eriyor bırakırım..

lekeler icind enemedigim yok kalmadi gibi bir sey, lazer lekelerime leke katmaktan baska bir ise yaramadi, obagi nu derm, inanamadim, bebek gibi bir cilt ile 3 ay gezdikten sonar lekelrim aynen dondu, ustelik cok dikkat ettigim halde TCA, lekelerim 1 ayda gerisin geri geldiler ama dusuktu benim TCA....
ablam dermaroller ve prp yaptirdi, hic lekesi kalmadi, galiba bende onu yaptiracagim ama artik eylul gibi yaptiririm diye dusunuyorum

tca cildi mi soyuyo?prp den hiç fayda görmedim..iyi yapmadılar mı acaba..ablan fayda gordugune göre..

tca cildi mi soyuyo?prp den hiç fayda görmedim..iyi yapmadılar mı acaba..ablan fayda gordugune göre..
Evet benim ki obagi blue peel (TCA tani asit) ama cok yuzeyseldi, kimisi yuzde 30 asit kullaniyormus, benimki sanirim yuzde 7 civarind abir seydi ve yuzumun sadece ust tabakasina yapilmisti,,cildim bir hafta icinde soyulmustu.
Ablam dermaroller +prp yaptirdi yani her seansda ikisi birlikte yapildi, cok kotu lekeleri vardi, hic kalmadi

ozur dilerim arkadaslar ,benim ki TCA degil mis salicylic asitmis, obagi nu derm radiance blue peel diye bakarsaniz google a gorursunuz. TCA cook daha guclu olani ama burada iyi klinikler TCA yapmiyor sadece guvenli diye obagi yapiyorlar

canim muzaffer beye gideceksin madem benim icin bakarmisin yuz germelerine? gozler badem olmus mu? Mehmet mutaf a da sorarmisin niye yuz germe yapmiyor?
Sorucam tatlim simdi nedem germe yapmadigini yeni gordum mesajini kusura bakma yoksa yazardm hemen cevap muzafer beye gidincede yine bakarim resimlerine

Sorucam tatlim simdi nedem germe yapmadigini yeni gordum mesajini kusura bakma yoksa yazardm hemen cevap muzafer beye gidincede yine bakarim resimlerine
tamam canim sorun degil, sen Mehmet bey ile gorsebildin mi? yok su siralarda gorusuyor olman lazims anirim:) guzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…