Endoskopik yüz germe - Facelift

hepinize gunaydin arkadaslar, M misch , sen ameliyattan sonar dislerini fircalarken sorun yasadin mi? simdi aklima o takildi:) yuzum siserse dislerimi fircalarken acaba zorlanirmiyim?

zorlanmadım ama burun da olacaksn di mi?zor oalbilri belki o zaman.

Canım rf bende yaptırdım bana bişi olmadı. Ne iyi ne kötü yönde. Ama 15 -20 dak. yapıyordu

haklısın aslında..ama kulak içinden mi önünden mi açıytolar..kulak içinden yoksa sadece macliftte mi açıyorlar?benim yanalrıma zaten saçlarım düşer hep..kakullüyum, dağınık saçlıyım..

nazcım, naci bey sana açık germe önerdi mi?resimlerde çok diri duruyor cildin..birbirimizi görmeden sorunalrımızı anlamayacağız galiba arkadaşlar...
yok yok açık değil endo önerdi. yağ koyma ile dolgu ile olmaz dedi.

gayet tatlısın resimlerde..

yaşlanmayla birlikte cene kuculup burun buyuyomuş..
yaşla neler oluyo neler. Benim gözlerimi türkan Şoray' a benzetirlerdi. İri iri. Şimdi 3 te bir kadar kaldı

naci bey endo yapmıyor ve önermiyor halbuki..yapmaya mı başaldı acaba?
Yeni değil ki misch.2 yıl önce dedi bana adam. Klasik ten bahsetmedi ama. Endo dedi. 1 haftada toparlanırsın dedi. Ki genelde öyle diyolar utanmadan

e boyun olsa basen var, o bitti eller var ki ellerim çok şükür güzel. Yani bir yerden falso veririz. 10 yaş idealdir bence

benim eller de iyi değil..krem kullanamadım hiç yağlı yağlı hissediyorum yıkıyorum gidip..
basen yaşlanınca azalıyormuş ama..gobekte birikiyomuş..
e hem zaten 10 yas genc duruyoruz:)

Metrobusle gidicem tatlim :) sana nisantasi sisli civarini gezerken ugriycam Asagi dogru uzadi liste cok gezicem canim sende sec beyen gidicegim doktorlardan birlikte gidelim kolkola
canim muzaffer beye gideceksin madem benim icin bakarmisin yuz germelerine? gozler badem olmus mu? Mehmet mutaf a da sorarmisin niye yuz germe yapmiyor?

Serkan Yıldırım ı duydunuz mu. bilginiz var mı arkadaşlar. Dolgu için soruyorum

Yeni değil ki misch.2 yıl önce dedi bana adam. Klasik ten bahsetmedi ama. Endo dedi. 1 haftada toparlanırsın dedi. Ki genelde öyle diyolar utanmadan

hiç endo yapmadı o..başka doktor yapsın dedi oyleyse sana..7 yıl önce de 1 yıl önce de gittiğimde açık yapıyordu.Geçen yıl gittiğimde sordum yağ önerdi.endo yapıyo musunzu dedim, ne o oyle yüzün ifadesini bozuyor yanaklar yuakrı çıkıyor gözler böyle oluyor filan diye eliyle tarif etti hatta yüzünde..

bir haftada toparlanırsın dedikleri gözlerinin rahatça görebilecek duruma gelmesi heralde..
ilk 3 gün uzaylı sonra moğol sonra travesti diye gidiyor malum..

benim eller de iyi değil..krem kullanamadım hiç yağlı yağlı hissediyorum yıkıyorum gidip..
basen yaşlanınca azalıyormuş ama..gobekte birikiyomuş..
e hem zaten 10 yas genc duruyoruz:)
misch cim konu ile ilgisi olmayan bişi soracam Nişantaşı tarafını biliyosun sanırım. Özelden mesaj atıyorum onun için.

kulak icinden geciriyorlar, istegine bagli aslinda, bu konuda bir sey demezsen kulak onunden de gecirirler, kac tane doctor ile konustuysam kulak icinden geciririz sorun yok dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…