Endoskopik yüz germe - Facelift

Bilgi lutfen

Bilgi alabilirmiyim lütfen

Siz kime ameliyat oldunuz. Erhan hocayı incelemeye aldım

Merhaba endoskopik yuz germe 2 senede eski haline dönüyormu 7-10 yıl kullanırsın eski haline dönmez dedi dr detay yazarmisin lütfen

Merhaba Dr juz kim menunsunuz sanirim

Ozelden yazdım

Ahhhh ahhhh. Pişmanlar kervaninin bir yolcusu da ben oldumMini yüz germe namı diğer ( endoskopik face lift ve Kaş kaldırma ) şu kadarını sõyliyim ameliyat olduğumdan haberi olmayan tanıdıklarım çevrem ,yuzumde ki farklılığı anlamadılar.Fark yokki anlasınlar Ameliat sonrası yüzümde oluşan tek taraflı şişlik odem için alerji oldum dedim o derece başarısız bir operasyon oldu .Dr bey telafi edilebileceğini söylüyor hoş inanç ve güvenim kalmadı bilmiyorum cokkk ama cokk araştırın arkadaşlar.Benim düştüğüm hataya düşmeyin.Bu arada İsmi geçen ve tavsiye olarak duyduğun Erhan hocaya gitmedigim için bir kere daha üzüldüm.

Merhaba, siz kime ameliyat oldunuz acaba.. ben de oldum ama gozlerim cekik ve kuculmus gibi..bana ozelden doktorunuzu yazabilir misiniz? cok tesekkurler şimdiden..

Siz Erhan beye mi yaptırdınız?

Herkese merhaba, ameliyatı olalı 2 yıl oldu son durum bilgilendirmesi yapabilirim artık
Ben memnun değilim yüzümde asimetri oldu,gençleşme diye bir şey yok çünkü yüzünüz kafanız büyüyor yanaklarınız büyüyor kaşlar hemen düşüyor. ilk senem çok zor geçti şimdi artık alıştım yani durumu kabullendim. Kimseye tavsiye etmiyorum bu ameliyatı
Keşke bu kadar strese uzun iyileşme sürecine değseydi ama olmadı maalesef

Çok geçmiş olsun...üzücü zor bir ameliyat ve sonucunun mutlu etmemesi , kafanız büyüyor derken anlayamadım? Asimetri kaldı yani geçmedi ,doktorunuz ne diyor bu duruma?
Olan arkadaşlarım kalıcı çözüm değil 5, 6 sene gidiyor demişlerdi 2 yıl çok erken değil mi kaş düşmesine, doktorunuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…