- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi bayangezenti
‘He de geç’
En güzel yöntem. O dedi diye sizinle kalacak değil.
Anneniz varken 2 çocuklu görümcenizin hastanede kalacak hali Yok. Meraklanmayın.
O heyecanla söylüyor bunları.
Hamile kaldığınıza Doğuma yakın sakince konuşursunuz. Hastane refakati sadece bebek ile ilgili değil, tuvalete gitmeniz, üst baş değiştirmeniz gerekecek, annenizle rahat edeceğinizi söylersiniz.
İlk defa emzireceğiniz için emzirmeyi öğrenene kadar göğüsler açık şekilden şekle giriyor insan.
Anlatırsınız her şeyi. Ve bence anlar da...
hayır mahremiyetine saygım Yok ille de ben geleceğim diyorsa küssün. Bir şey olmaz.
Siz makul ve mantıklı olduktan sonra eşiniz yanınızda olur zaten, geri kalan da kendi bilir.
Doğumdan sonra hep benim kucağımda duracak vs kısmı güzel bence. Zaten ayda 2-3 görüşüyormuşsunuz verin halasına uyutmadı beni diyin gidin uyuyun.
Ay kucağımdan taşımaktan kollarım koptu diyin, yapın kahvenizi için...
halası sonuçta zarar verecek değil.
Her şey çözülür. Görümceniz fazla konuşunca telaş yapmışsınız sadece :)
En güzel yöntem. O dedi diye sizinle kalacak değil.
Anneniz varken 2 çocuklu görümcenizin hastanede kalacak hali Yok. Meraklanmayın.
O heyecanla söylüyor bunları.
Hamile kaldığınıza Doğuma yakın sakince konuşursunuz. Hastane refakati sadece bebek ile ilgili değil, tuvalete gitmeniz, üst baş değiştirmeniz gerekecek, annenizle rahat edeceğinizi söylersiniz.
İlk defa emzireceğiniz için emzirmeyi öğrenene kadar göğüsler açık şekilden şekle giriyor insan.
Anlatırsınız her şeyi. Ve bence anlar da...
hayır mahremiyetine saygım Yok ille de ben geleceğim diyorsa küssün. Bir şey olmaz.
Siz makul ve mantıklı olduktan sonra eşiniz yanınızda olur zaten, geri kalan da kendi bilir.
Doğumdan sonra hep benim kucağımda duracak vs kısmı güzel bence. Zaten ayda 2-3 görüşüyormuşsunuz verin halasına uyutmadı beni diyin gidin uyuyun.
Ay kucağımdan taşımaktan kollarım koptu diyin, yapın kahvenizi için...
halası sonuçta zarar verecek değil.
Her şey çözülür. Görümceniz fazla konuşunca telaş yapmışsınız sadece :)