Enerji verecek-uyku açacak yiyecek, içecek, egzersiz tavsiyesi

Şeker iyi bir sey degil tabi de alıstıramadm kendimi bir türlü sekersize de. :)
Ya bi sabah bi de aksam icsem pharmaton'u nasıl olur acaba bi tecrüben var mi bu konuda :)

Oyle kullanmadim ama doktora danismak lazim onu. Fazla vitamin takviyesi ile Allah korusun kendine zararda verebilirsin

Ben de mide koruyucu yazdırıym yarın da ne olur ne olmaz. :) hafif nasıl beslenicem bilemiyorum hiç, sınav dönemi hep ekmek aralarıyla geçiyor

Agir yemeklerden kaçının aşırı yagli fln. Bir de midenizi tika basa doldurmayin. Yemekten sonra uyku çöküyor malum :) ara öğünlerde arkadaşların da bahsettiği gibi ceviz badem findik gibi zihin acici yemislerle gecistirin. İncir kuru kayisi vs de tokluk verir. Mide koruyucuyu da sabahlari ac karnina 1 tane alirsiniz mideniz daha az etkilenir en azindan :)

Agir yemeklerden kaçının aşırı yagli fln. Bir de midenizi tika basa doldurmayin. Yemekten sonra uyku çöküyor malum :) ara öğünlerde arkadaşların da bahsettiği gibi ceviz badem findik gibi zihin acici yemislerle gecistirin. İncir kuru kayisi vs de tokluk verir. Mide koruyucuyu da sabahlari ac karnina 1 tane alirsiniz mideniz daha az etkilenir en azindan :)

Tamam cok teşekkür ederim :) topluca bütün öneriler birarada olmuş oldu :)

Insallah sizin yardımlarinızla kötü bir sonuc almycam gibi :)

Üç saat uykuyla ayakta kalmak istiyorsanız gündüz 10.00-13.00 ya da gece 22.00-01.00 arası uyuyun.

Hatta canavar gibi olmak isterseniz iki saat diliminde de uyuyup altı saate tamamlayabilirsiniz, sonuca inanamayacaksınız.

Gerçekten işe yarıyor ama o saatlerde uyumayı ayarlayabilmek zor iş o nedenle ne kadar işinize yarar bilemiyorum.

Üç saat uykuyla ayakta kalmak istiyorsanız gündüz 10.00-13.00 ya da gece 22.00-01.00 arası uyuyun.

Hatta canavar gibi olmak isterseniz iki saat diliminde de uyuyup altı saate tamamlayabilirsiniz, sonuca inanamayacaksınız.

Gerçekten işe yarıyor ama o saatlerde uyumayı ayarlayabilmek zor iş o nedenle ne kadar işinize yarar bilemiyorum.

Biliyorum evet o saatleri ama bana uyacak olan ancak gece saatleri. Bakalım. :)

Yoga stretching hareketler i tek geçerim ; )

Bakıyım onlara bi, nasillarmis :)

Back
X