- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi Felix_Felicis
Meyve,Kuru meyveler,kavrulmamış kuru yemişler işini görebilir..Yinede 3 saate düşeceğinden uyku süren zorlanırsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elma diyorum.
Bir de aralıklarla çalışıp, uyku geldiği anda yüz yıkamak iyi geliyor. Sonra pencereyi açıp soğuk rüzgarın yüze değmesi uykuyu açıyor. Bir de Arada kalkıp esnemek falan da iyi gelir.
Eh tabi bir de kahve, abartmadan ama. Bir gecede en fazla 2 büyük kupa içtim. Geçtiğimiz hafta 2-3 saat uyuyarak ancak böyle ayakta kalabildim.
Meyve,Kuru meyveler,kavrulmamış kuru yemişler işini görebilir..Yinede 3 saate düşeceğinden uyku süren zorlanırsın![]()
Şey kimisi de elmanın üzerine Türk kahvesi serpip yiyormuş. Mide sağlamsa onu da deneyebilirsiniz.Tamam bunları da ekliyorum. Elma aklima gelmemisti hic. Sevmem de pek
Ama sizde ise yaradıysa demekki denemeye değer
En azındam 5 saat yap uykusuzluktan okuduğunuda anlamzssınInsallah zorlanmam ya.. cok fena sıkıstım cunku
Şey kimisi de elmanın üzerine Türk kahvesi serpip yiyormuş. Mide sağlamsa onu da deneyebilirsiniz.Elmada da kafein vardır tatlım.
![]()
En azındam 5 saat yap uykusuzluktan okuduğunuda anlamzssın
Ek olarak azim ve kararlılık her şeyi yaptırır insana. Ben de afedersiniz dana gibi yatan biriyimdirBilmiyordum onu, istemeye istemeye elmayı da yazıyorum o vakit. :) midem pek saglam değil ya sek elma yiycem
Evet öyle olması lazım sanırım, bakalım. Dua edin siz de bana :)
uykusuzluktan zihnin bulanır.
bence ayakta olduğun saatleri çok iyi değerlendir
en az 6 saat uyu
3 saat kaybeder gibi görünsen de uykunu alır dinlenirsen daha dinç olursun, algıların daha açık olur ve o uyuduğun saatlerdeki açığı kapatırsın
Ek olarak azim ve kararlılık her şeyi yaptırır insana. Ben de afedersiniz dana gibi yatan biriyimdirAma durum ciddi olunca pazartesiden cumaya kadar paşa paşa gece kuşu oldum. Mesela akşam 8-9 gibi başladım, 12 gibi bitirdim, sonra saat 3'e kadar uyudum, 3'den sonra kalkıp sınav vaktine kadar inekledim.
Yapılmayacak şeyler değil. İlk günler çok zorlamadı tabi, ama cuma günü otobüste hafiften gözler Leyla oldu.
Karşımdaki denyo da baygın bakışlarımı kendine sandı, az daha sevgili yapıyordum
Ama her bünye farklıdır tabi, şimdi atıp tutmayayım. Ama bir deneyin, ne olacak sanki.
Olur ederim :) allah zihin acıklığı versinBilmiyordum onu, istemeye istemeye elmayı da yazıyorum o vakit. :) midem pek saglam değil ya sek elma yiycem
Evet öyle olması lazım sanırım, bakalım. Dua edin siz de bana :)
Olur ederim :) allah zihin acıklığı versin
Valla tüm hafta kimse anlamadı uyumadığımı, gözlerim bile şişmedi inanır mısın?Zaten normalde 7 saat uyuyan biriyim ben. 4-5te fikslesem yeterli olur sanirim.
Kaysın kaysın gözlerim problem değil su sınıfı bir geceyim de ben
Ben o uykuyu 4 saat yapsam yeter herhalde cok sarsmaz beni gibi. Aralarda yemek dus tuvalet ihtiyacı icin mola verip geri kalan surede ders calısırsam belki bi 70 falan alırım gibi bisey olur. İnşallah yani
Yarın sınav çıkışı kuru üzüm ceviz fındık falan zulalıym en iyisi..
Valla tüm hafta kimse anlamadı uyumadığımı, gözlerim bile şişmedi inanır mısın?
Tabi biraz ürküttüğü de oldu, şimdi sabahın 4'ü, tek ben ayaktayım, çıt yok![]()
Ama çalışmaktan güneşin doğduğunu bile fark edemedim hiç.
İnşallah dayanırsın sen de, sonuç iyi olur.
Nescafeyi bırakıyorum o zaman türk kahvesine yapısıyorum. :) yok cok icmem ama demekki bu hafta icsem baya etki edecek :)
Normalde de zaten 6-7 saat uyuyorum o yüzden 3 saat cok tepetakla etmez beni düşündüm aslında
Uf sekersiz kahve mahveder beni.. midem cok güçlü degil malesef. Pharmaton kullaniyorum ama bir düzene oturtmamıstım. Onu ayarlıym bi en iyisi.
Mideniz saglam degilse en azindan bu dönemde kullanmak icin mide koruyucu yazdirin doktora. Tabi doktorla konuşup ona gore tavsiye alin. Yoksa sinav donemi stresi ile yedikleriniz ictikleriniz midenizi mahveder. Bu arada gecen sene bana doktorum bi ilac yazmisti uyku acmak ve dikkat dağınıklığını önlemek icin. Sinava hazirlandigimi bildigi icin kendisi yazmisti daha once duymadigim bir ilac. 2 yada 3 gun denedim sonra.bıraktım cunku yerimde oturmak istemedim o derece bi etki yapti bende :) en iyisi duzenli uyku ve de hafif yemekler tercih etmek. Basarilar diliyorum.
Badem...
Odaklanmayı müthiş artıyor.
Birde finallerden en az iki hafta önce çalışmaya başlayınız gençler. Sonra sınav esnasında çok agresif oluyorsunuz.
Pharmaton ac icince daha etkili. Sekerde 1 2 tane atabilrisin aslinda farketmez ben sekere karsiyim sadece :)
instat ne demek? sağlıksız mı yani?Nescafe granüllüdür, instanttır. Uyku açmaz. Mide bulantısı da yapar.
Türk kahvesi ile yoluna devam et. Enerji verir.