Enerjimi nasil yükselteceğim?

Sizin benim anneligimi ne haddinize sorgulamak diyemiyor musunuz? Meslegimle alip veremediginiz ne diyip tavrinizi belli edin. Kiskanclik cekememezlik var gibi. Sanirim ben hadlerini bildirip sonra da onlarla iletisimi keserdim.

Sizin benim anneligimi ne haddinize sorgulamak diyemiyor musunuz? Meslegimle alip veremediginiz ne diyip tavrinizi belli edin. Kiskanclik cekememezlik var gibi. Sanirim ben hadlerini bildirip sonra da onlarla iletisimi keserdim.
Oyle yaptim ama sinir oluyorum bana bu yapilanlari sindiremiyorum.En cok ta evladim kuzenleriyle gorusturulmuyor cocuk bunlar nasil bu kadar hain olabiliyorlar

Oyle yaptim ama sinir oluyorum bana bu yapilanlari sindiremiyorum.En cok ta evladim kuzenleriyle gorusturulmuyor cocuk bunlar nasil bu kadar hain olabiliyorlar
Cocugunuzu krese verin. Oradaki arkadaslari yeter ona.
Umursamamazlik bir insana verilecek en buyuk cezadir. Umursamayin. Zor biliyorum. Mumkunse ilk buldugunuz firsatta da o evden tasinin psikolojik sagliginiz icin.

Aile apartmanı pişmanlıktır. Taşının, tüm sorunların teker teker çözüldüğünü göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…