Enerjimi nasil yükselteceğim?

Allyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
219
510
18
Merhaba herkese

Enerjim öyle düşük ki sizlerden fikir duymaya ihtiyacim var hanimlar.Kisaca durumu özetleyeyim.Uzun yıllar sonra memleketime gelip aile apartmanina tasindim,iki kardesim var evli.Tasinana kadar sorun yoktu ancak taşinmamla beraber iki yengemn bana karsi tavir aldilar.5 tane yegenim var surekli biradadalar ve benim cocugum dışlandı.Sebep yok kiskançlik var.Sürekli her hareketimize yorum yaptilar elestirdiler herseyi onlar dogru biliyor biz yanlisiz.Oysaki eşim ve ben fazlasiyla tolere ettik onlarin bu hal ve hareketlerini ama sonunda dayanamadim ve direkt kestim.Kardeslerimle selamimiz disinda bir iletisimimiz yok.Hergun gözümuze soka soka planlar yapiliyor.Annem babam da onlarin fitneligiyle sessiz kalip bizi elestiriyor.Çok yoruldum .Cevre edinmeye calisiyorum ama yillar sonra döndüm ve tum arkadaslarim baska yerde.Esimin zaten burda cevresi hic yok is arkadaslari da bekar Ailece gorusecegim kimse yok.Pandemi de tuzu biberi oldu bu durumun.Bu dunyada kardesim annem babam boyle yaparsa kimim var benim😐

Son düzenleme:
Kendi aileniz kardeşleriniz mi yapıyor bunu elti görümce demişsiniz anlamadım
Eşinizin ailesiyle dioloğu kesipmi taşındınız o sebeplemi mahçupsunuz eşinize
Kardeslerimin esleri yapiyor ben görümceyim.Esime mahcubum cunku is sebebiyle tasindik ama bu sehir olmayabilirdi benim memleketim diye geldik.

Elti görümce ve kardeşleriniz aynı apartmanda mı yaşıyorsunuz?
Herkes iyi geçinirken sizin farklı kılan uyuşmayan yaşantınız nedir
Onu ben de cözemedim.Maddi sebepler ve biraz da fikir catismasi.Mesela pandemi sebebiyle korumaci davranmamiz onlarin alay konusu oldu.Bu arada gorumce benim.

Simdi anladim. Iki erkek kardesiniz var. Siz gorumcesiniz. Eltilerinizle problem var. Baska semte tasinma sansiniz yok mu?

Kardeslerimin esleri yapiyor ben görümceyim.Esime mahcubum cunku is sebebiyle tasindik ama bu sehir olmayabilirdi benim memleketim diye geldik.
Anladım şimdi eşiniz içgüveyi gözüyle görünüyor yengeler baba evinde oturmanızı kabul edemiyor siz o anne babanın evladı değilmişsiniz gibi dışlıyorlar.
Merak etmeyin bugün olmasa yarın iki elti birbirine düşer nasılsa gelecekleri ilk yer sizin kapınız olur yine
Burada anne babanıza iş düşüyor denge sağlamaları şart
He baktınız hepsi aynı sizde onları dışlayın görmezden gelin muhatap olmayın yabancılarmış gibi davranın işleri düşerse yapmayın yaranmaya asla çalışmayın
Anne babanızda dışlarsa sizi aynı şekilde davranın.
Kendinizi yıpratmayın unutmayın sizde o babanın evladısınız o evde oturmak hakkınız
Olmadı sizin hakkınız olan evi satıp başka yerden alsınlar size ev mecbur değilsiniz katlanmaya

Anladım şimdi eşiniz içgüveyi gözüyle görünüyor yengeler baba evinde oturmanızı kabul edemiyor siz o anne babanın evladı değilmişsiniz gibi dışlıyorlar.
Merak etmeyin bugün olmasa yarın iki elti birbirine düşer nasılsa gelecekleri ilk yer sizin kapınız olur yine
Burada anne babanıza iş düşüyor denge sağlamaları şart
He baktınız hepsi aynı sizde onları dışlayın görmezden gelin muhatap olmayın yabancılarmış gibi davranın işleri düşerse yapmayın yaranmaya asla çalışmayın
Anne babanızda dışlarsa sizi aynı şekilde davranın.
Kendinizi yıpratmayın unutmayın sizde o babanın evladısınız o evde oturmak hakkınız
Olmadı sizin hakkınız olan evi satıp başka yerden alsınlar size ev mecbur değilsiniz katlanmaya
Cok tesekkurler yorumunuz icin.Babam bu ev senin otur diyor tabiki benim hakkim.Anne babam sessiz kaliyor ona kiziyorum zaten.Konu komsu bile farkinda dislanmanin ve bu benim cok zoruma gidiyor.Hadi yengeleri gectim kardeslerim nasil benim cocugumu yegen olarak gormezden gelirler inanamiyorum.

Cok tesekkurler yorumunuz icin.Babam bu ev senin otur diyor tabiki benim hakkim.Anne babam sessiz kaliyor ona kiziyorum zaten.Konu komsu bile farkinda dislanmanin ve bu benim cok zoruma gidiyor.Hadi yengeleri gectim kardeslerim nasil benim cocugumu yegen olarak gormezden gelirler inanamiyorum.
Eşlerinin dolduruşu ile herşey mümkün hayatım.anne baban başa çıkamıyor demekki huzurları kaçmasın ye susuyorlar..
Sende onları dışla canları cehenneme de geç üzüldüğünle kalırsın yoksa

O semtte ama onlara daha uzak bir yer de olur. Boyle bu durum nereye kadar olacak ki? Ya da oturup konussaniz, icinizdekileri dokseniz? Dertleri neymis ki?
Malesef konusmayi cok denedim,her hareketten anlam cikarma,herseyi ben bilirim havalarindalar.Tahsille egitim farkli sey ama esimle ben yuksek lisansli idareci konumunda calisiyoruz,asla kimseyi kucumsemedik.Onlar ise meslegimi hatta anneligimi sorgulayip ögretmeye kalkinca artik yok dedim olmuyor.

Back
X