- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bende inanmiyordum ama ne bileyim son çare birde bunu deneyim dedim bıktım valla :)Kolye olayına inanmıyorum. Bide para tuzağı benceama bana da bi enerji yüklemesi lazım.
Evet devlet :) bende dedim ama ben hep yorgun ve uyuşuk hissediyorum bende öyle hissediyorum diyorDevlet doktoruysa kan değerlerin anca sınırların altında çıkarsa kansız sın der
Bende gece uyanmadan bikaç saat uyuyunca belim çok ağrıyor demiştim, bana da oluyor demiştiBende inanmiyordum ama ne bileyim son çare birde bunu deneyim dedim bıktım valla :)
Evet devlet :) bende dedim ama ben hep yorgun ve uyuşuk hissediyorum bende öyle hissediyorum diyor
Artık işin eğlence kısmına geçmişler onlara da hak vermek lazım doktor diye trolldemi yapmasın onlarda insanBende gece uyanmadan bikaç saat uyuyunca belim çok ağrıyor demiştim, bana da oluyor demişti
Yok maalesef attım bir şey çıkmadı diyinceTahlillerin elindeyse ferritin hgb yaz yorumluyalım tatlım
Nasıl yaşadığınızla, nasıl beslendiğinizle alakalı bu enerjisizlik. Benim işim gücüm varsa muhteşem enerjik oluyorum. 2 yada 3 gün üst üste evde oturunca da enerjisiz.
Sabah erken kalkıp dışarı atın kendinizi. İyi gelebilir.
Yaşım 37, bu yaşta hala sivilce çıkması normal mi dediğim cildiye doktoru; benim 54 bak hala çıkıyor demiştiBende inanmiyordum ama ne bileyim son çare birde bunu deneyim dedim bıktım valla :)
Evet devlet :) bende dedim ama ben hep yorgun ve uyuşuk hissediyorum bende öyle hissediyorum diyor
Amin.. sizin düzeldi mi daha sonra bu yorgunluklariniz?Tiroitlerinize guatrınıza baktırın ayrıca d3 ve b12 değerlerinize baktırın bu tarz yorgunluklarım vardı be hepsi bozuk çıkmıştı tedavi ile düzelen şeyler bunlar tabiki Allah beterinden korusun
Ah keşke koyverebilsem :) zaten takıntılı bir insanım böyle bir olumsuzluk oldu mi karalar bağlıyorumYaşım 37, bu yaşta hala sivilce çıkması normal mi dediğim cildiye doktoru; benim 54 bak hala çıkıyor demişti
O öyle söyleyince bi koyvermişlik oldu beyinde, yavaştan da iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?