engel olamıyorum....

balyanak86

BaZı DavaLar Mah$ere KaLıR!!
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
80
37
98
kızlar yaklaşık 6 yıllık bir arkadım vardı herşeyimizi paylaştık, çok eğlendik ve sonunda beraber olmaya denemeye karar verdik hayatımda ki ilk kişiydi onun için bir çok fedakarlık yaptım çok sevdimm gerçekten cok sevdim daha sonra tayinim cıktı ve gittim bu sırada oda turla tatile gitmişti ve bir kıza aşık olmuş orda bana yazdı bu yaz düğünüm var evleniyorum sende mutlu ol hakkını helal et filan falan bu olay nerdeyse 1 sene önceydi dün gece rüyamda gördüm ve gerçekten özlüyorum sonuçta cok şey paylaştık ama yüreğim bir türlü affetmiyor mutlu olmasını o kızı sevmesini istemiyorum ben Allah dedim sustum ama bu yaşattıklarınıda haketmedim kii.....zamanla herşey düzelir diorum ama yüreğimi soğutamıyorum

Vay anasını ya.
Ne kadar basit bu erkekler için.
Başkasını seviyorum düğünüm var..
Allah sabır versin size, bunu siz yapsanız gelir o düğünü mahfederdi bencil herifler

Çok zor bir durum arkadaşa açılmak zaten dünyanın en zor şeyi bir de darbe yemişsin. Acaba kendini senden soğutmak için söylemiş olamaz mı bunu yani yalan olamaz mı? İnsan çat diye biri ile tanışıp nasıl evlenmeye karar verir anlamıyorum. Sizin ilişkiniz ne boyuttaydı sevgili olarak ne zamandır sürüyordu biraz detay verebilir misin?

Çok sevdiğim bir türkü var..
Dinlemeni isterim..
" unutmak kolay mı deme..
Unutursun Mihriban im. .
Oğlun kızın olsun hele ..
Unutursun Mihriban im. .
hayat böyle bu gemide
eskiler yiter yenide
beni değil kendini de
unutursun mihribanım..

yıllar sineme yaslanır
hatıraların paslanır
bu deli gönül uslanır
unutursun mihribanım..

zaman erir kelep kelep
meyve dalda durmuyor hep
unutturur bir çok sebep ....
unutursun mihribanım....

gün geçer azalır sevgi
değişir herşeyin rengi
bugün değil, yarın belki
unutursun mihribanım

süt emerdin gündüz gece
unuttun ya büyüyünce
bu işte tıpkı öylece
unutursun mihribanım
..."

Alla alla ya ne kolay ne basitmiş evlenıyorummmm... Valla canım belkı bana kızcaklar sana bunu dedıgım ıcın ama ben derım kı civi çiviyi söker hemen en yakışıklısından en anlayışlısından en romantkınden bı sevgılı yapıp onun gözüne sokuyorsun ılıskını ve dıyorsun kı Pardon canım tanısıyormuyduk... Benı silip unutanı ben hıc tanınmam arkasından da gözyaşı dökmem tek erkek o mu kaldı bea oooo sen elını sallasan ellısı

zaten mesele o asla tam anlamıyla sevgili olmadık ama benden hiç vazgeçmedi tlfunumu değiştirdim faceden engelledim hani derler yaa tamam benim kaderim bu çocuk diye öyleydi yani eminim o kızla beraberler ve kız tip olarak banada cok benziyor....

normal....insansın neticede taş değilsin yaa

artık görüşmüyoruz canım hakkını helal et dedi bende herşeyden bağlantılarımı kestim ortak arkadaşlar dahil ayı şehirdede değiliz umrunda değildir buyuk ihtimal ve evlenmediler halen:)

normal....insansın neticede taş değilsin yaa
işte üzülüyorum beni bu hale getirdi diyee içime bu öfkeyi nefreti koydu diye tek sucum sevmek inanmak 6 yıl diorum beni hayatına tam olarak almayan insan 15 günde evlenicem diyip kızla başlıyor.. o zaman sucum neydi ki istemiyorum dediğimde neden o kadar peşimden koştun?????

Canım bende çok severken ihanete uğradım evlenicektik ama şunu unutma Allah senin için hep daha iyisini sunar şöyle düşün onunla evlenmende mutlu olamazdın sen daha iyisine laiksin evlenip boşanacağına şimdi bitmiş iyi olmuş.kolay kolay birini sevemezsin artık ama hep Allah'a duanı et hayırlısını versin diye.yeni ortamlar yarat arkadaşlarınla takıl yavaş yavaş unutacaksın unutamanın sebebi yarım kalmış ilişkin sen bitirmeye hazırlanmadan bi anda ayrılmandan dolayı halen aklında.yarım kalmış birşey unutulamıyor malesef

bilmiyorum mesele unutmak değil aslında değişik bişeyy alışkanlık yaşananlar söylenenler anltamıyorum aslında tam olarak umarım iyi dileklerin gerçek olur hepimiz için :)

artık görüşmüyoruz canım hakkını helal et dedi bende herşeyden bağlantılarımı kestim ortak arkadaşlar dahil ayı şehirdede değiliz umrunda değildir buyuk ihtimal ve evlenmediler halen:)
Bak sen ondan haber alabılıyrsun demek kı o da senden habr alabılcek kaynaklara sahıp :) Sadece insanlara dıceksın kı Aaaaa o da kım çıkaramadım ... sonrada evıne odana gıt dıledıgın gbı agla yaz sıl ama asla uzuntunu bellı etme ona kendını hınt kuması sanmaması gerektgını öğret :) Bu erkeklerı bu kadr havaya bız kızlar sokuyoruz bu nedır canım dıledıgınde gel dıledgınde gıt aman canım elinin kırı yıka çıkar yok oyle bı memleket.

Beraber olmayı denedik ne demek? Yani bir ilişkiniz, birbirinize verilmiş bir sözünüz yoktu ama böyle fiziksel bir olay var, gel beraber keşfedelim nasıl bişey mi dediniz?

Yaşlarınız çok mu küçüktü? Hayır sizin tercihiniz, yargılamak için sormuyorum, ama bu kadar özel birşeyi paylaşacağın erkeğe çok derinden bağlanabileceğinizi düşünmediniz mi?

Ben çocuğun yaptığını yadırgayamıyorum. Ortada bir ilişkide yok, vaadde.

gayet mutlu olduğunu düşünüyorum yeni hatunuyla acaba aklına geliyor muyum dediğim gibi ortak bir ortamımız yada arkadaşımız kalmadı ben hepsini engelledim gitti ve 6 yıllık tanışıkta ilk defa 1 sene olacak nerdeyse uzağızzzz

Evlenipte bu ayıyla yaşamaktansa evlenmeden kurtulmuşsun arkadaşım niye üzülüyorsun. Valla ayılardan gına geldi bize

fiziksel bişey değil beraber olmayı denedik derken beraber biz olmaktan bahsettim ben yaşımızda gayet buyuk vaad olayına gelince ailesiyle tanıştım ilerde çocuğumuz olursa nasıl dair hepsini konuştuk size bir insanı oyalamak umut vermek ama sonra anında hiçbişey yokmuş gibi gitmek normal geliosa dicek bişeyim yok tabikide saygı duyarım...

yaa artık bitti yapacak bişeyim yokkk ben artık kötü düşünmek istemiyorummmm yüreğim soğusun istiyorum tek istediğim bu benim ....

bilmiyorum mesele unutmak değil aslında değişik bişeyy alışkanlık yaşananlar söylenenler anltamıyorum aslında tam olarak umarım iyi dileklerin gerçek olur hepimiz için :)
Evet anlıyorum canım benim siz aynı evde kalmışsınız birazdaha farklı bi ilişki yaşamışsınız insan dahada bağlanır herhalde ama dedimya hayırlısı böyleymiş bundan sonra erkeklere bence çok güvenme hemen hemen hepsi böyle çünkü bende eşimi bırakıp kaynanama tatile gittim oh eşim ben yokken arkadaşıyla gece klüplerine takılmış kaşarlarla zar zor affettim ama bu erkek milleti böyle boş bırakmaya gelmiyo sen yol yakınken bitmiş o adam zaten seni sevmemiş ve ahı alan mutlu olamaz sen şimdi kendi hayatına bak mutlu ol yaşananlar tabiki unutulmaz ama akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…