engel olamıyorum....

Ben sanıyorum ki 6 yıllık ilişkisi.
Adam terk etti orta da ilişki mi yokmuş
Uyanamadım hala sanırım....

Canım zor bı durum anlıyorum bıttıgını kabullenemiyorsun 6 yıl cok uzun bı sure emınım cok sey paylasmıssınızdır evınızın duvar rengını bıle secmıssınızdır ama bitti ve o suan gecmısı gerıde bırakıp hayatına devam etmıs bı durumda sen neden yapamayasın kı bunu sen ondan daha guclusundur emınım

Beraber olduk diyince yanlış anlamışım, özür dilerim. Bu sıralar böyle çok konular var ondan olsa gerek.

Ee o zaman içinizde kalacağına son bir kez arayıp sorsanız mı acaba, biz de eksik olan neydi, neden yürümedi ilişkimiz diye?

ben artık istemiyorum zaten demiştim cunku ne benle yapabiliodu nede bensiz arada sıkışıp kalmıştım ben beni bu hale getirdiği için üzülüyorum....

ınatla mutluluk aynı yerde olmazz
bnce

Ne kadar basit Erkekler icin bazi seyleri.silip atmak..

Evleniyorum Dugunum var , Hoscakal...

Allah bildigi gibi yapsin boylelerini...

Bosver gitsin , kendi hayatina bak birgun aklina bile gelmeyecek o insan geldidemi gulup gececeksin....

seni çok iyi anlıyorum canım geçecek zamanla alışıyorsun ..ama hata bizlerde başta onlarda belki sonra bizde ne çok şanslar veriyoruz böyle insanlara bende yaşadım aynısını buldu birini ve sende bul birini evlen mutlu ol dedi en çok sana üzülüyorum hayatına bak sen iyi birisin ... sonra evlendi ayrıldı beni aradı görüşmedim geçiş süreci elbet üzüleceksin

vay şrfsizzz.....
ahını almış..belasını bulması yakındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…