Engelimi kaldırmış

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Eski erkek arkadaşım yaklaşık aradan 8 ay geçtikten sonra tüm sosyal medya hesaplarından engelimi kaldırmış. Bir anlamı olabilir mi sizce yoksa öylesine mıdır?

Eski erkek arkadaşım yaklaşık aradan 8 ay geçtikten sonra tüm sosyal medya hesaplarından engelimi kaldırmış. Bir anlamı olabilir mi sizce yoksa öylesine mıdır?
Yeni kız arkadaşı engelli listesinde sizi görüp sorgulamasın diye kaldırmıştır

Sizi her yerden engelleyecek kadar uzak tutmaya çalışan kişinin sonradan bu engelleri kaldırması sizi neden bu kadar heyecanlandırdı dünya da başka erkek mi kalmadı

İnsan bazen öyle bir vazgeçer ki engelli listesinde bile numarasını görmek istemez. Ya da sosyal medya hesaplarında...

Kız arkadaşı yok eminim. Hem olsa bile asla ama asla telefonunu kurcalatmayacak birisi

Nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Diger alternatifleri yazayim;
Aranmis aranmis bulamamis, cantadaki keklige dönmeye yeltenmis olabilir.
Haftasonu yasakta sıkılmıs vakit gecirmek istemis olabilir.
Birinden red cevabi aldiysa kendini tatmin etmek istemis olabilir.

Artık barışma ihtimali yoksa ve sizin de yazmayacaginiza eminse kaldırmıştır. Ben mesela sevgilimden yeni ayrıldım şu an engelli bende (evet engellemek çocukça ama bazen rahatsız ediyordu) aradan 1 yıl veya uzun süre geçse ben de kaldırırdım çünkü iplerin tamamen koptuguna ikimizin de birbirinin geçmişinde kalmış iki insan olduğumuza %100 emin olurdum o yüzden engelli durmasına bile gerek yok diye düşünürdüm.

hic bir anlam yüklemeyin, 8 ay gecmis, esasen sunu düsünün her yerden engellenecek kadar ne yasandi?

Bilemeyiz. Bir ihtimal de ben ekleyeyim.belki de ne sevgi ne nefret hiç birsey hissetmediği içindir. Nötr hale gelmiştir yani. Aradan 8 ay geçmiş. Birden ay bak özledim dediğini mi düşünüyorsunuz?

Bir anlamı yoktur, sadece eski öfkesi ortadan kalkmıştır. Bitmiş bir mevzu. Bu kadar anlam yükleyecek birşey yok.

Mesele onun sizin engelinizi kaldırması değil, mesele sizin engellerinizin açıldığını fark etmeniz. Demek ki açar umuduyla takip ediyordunuz.
böyle bir zihniyette iseniz kedinin fare ile oynadığı gibi oynar sizinle.
neden ayrıldınız bilmiyorum ama 8 ay çok uzun bir süre. İki tarafta hayatına çoktan devam etmiş olmalıydı.

Su sosyal medya uzerinden gordugunuz her seyden anlam cikartmaya calismayin bence :)
Bir engel kalktigi icin bu kadar heyecan yaptiysan,yanlislikla seni caldirirsa Belediye'den gun alirsin gibime geliyor.

Ne anlamı olmalı ki? Size özlemiş kaldırmış olduğunu düşünüyorsunuz herhalde. Ama adam sizi terkedip engellemiş herhalde yani ne yazar?

Aynısı başıma geldi beni ilk o silmişti bende onu silmiştim 2 ay sonra engeli kaldırmış whatsapp tan sesli arama bıraktı yanlış olmuş gibi büyük bir zevkle o an bende hiç üşenmeden numaramı değiştirdim hiç te pişman değilim bence olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…