- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Canim istedi diye olabilir..sıkılmış bıkmış olabilirim..birsuru neden olabilir.
Siz kendisinin niye sizi engellediğini bizden iyi bilirsiniz değil mi?
ben eski sevgili facede neden hala ekli olur?? onu daha cok merak ettim..
Iyide şekerim rahatsız olması için senin listede olman yetiyordu demek ki kendisine. Birde böyle düşün..yeni bir sevgilisi var demek ki..Bilemem sekerim sonucta rahatsiz etmedim.
Yeni bir ilişkiye başladımsa ya da girip sürekli bakmamak için engellerimslm kizlar.. siz eski sevgilinizi bir ay sonra hic görüsmediginiz halde neden birden engellerdiniz? Iki aydir ayrisiniz, bir aydir ne konustunuz ne görüstünüz, neden birden engellersiniz ki? Faceden yani
Iyide şekerim rahatsız olması için senin listede olman yetiyordu demek ki kendisine. Birde böyle düşün..yeni bir sevgilisi var demek ki..
Konudaki kişi senmisin?Yoo bakmasam hic rahatsiz etmez ki beni varligi. Tinlamam bile yani :)
Konudaki kişi senmisin?
E engellemesini tınlıyorsun ki konu açmışsınYoo bakmasam hic rahatsiz etmez ki beni varligi. Tinlamam bile yani :)
Beni rahatsız etmeyen birini engellemezdim, belki de engellemedi faceyi kapattı ?
E engellemesini tınlıyorsun ki konu açmışsın
Hmm. Ben bilemedim o zaman ,çünkü ben uğraşmam öyle engellemekle vs ile. Beni rahatsız etmiyorsa ,düşman falan olmadiysam arkadaşlıktan da çıkarmazdim benYok engellemis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?