Engelleme

Geçmiş bitmiş,... Durma üzerinde, bende engellerim. Sanki biri beni sürekli gözetliyor, bakıyor gibi hissederim. Takılma cnm...

Zaten ayrıldığınız ve görüşmediğiniz birinin sizi engellemiş olmasına mı takılıyorsunuz gayet doğal değil mi bitmiş zaten eski sevgili facede neden durur anlamıyorum. Hayatında biri olabilir başka bir nedende ama ne önemi var artık.

Ben genelde insanları engellemem ama eski sevgilimi şu sebeplerden dolayı engelleyebilirdim:

-Hayatımda yeni biri varsa ya da olacaksa... Hiç umulmadık bir anda ortaya çıkmasıyla uğraşmamak için engellerdim sanırım.
-Beni gizli gizli takip ettiğini düşünüyorsam (stalking)
-Ben sürekli onun profiline bakıp duruyorsam

Evet cünkü aradan bi bucuk ay gecti nerdeYse, ve hic iletisime gecmedim. Durup dururkwn olmasina taktim, ve korktum biseyini mi begendim diye. Ama saYfasina bakmadim hic

Profilin kapaliysa zaten bisey gözükmüyosa ??

slm kizlar.. siz eski sevgilinizi bir ay sonra hic görüsmediginiz halde neden birden engellerdiniz? Iki aydir ayrisiniz, bir aydir ne konustunuz ne görüstünüz, neden birden engellersiniz ki? Faceden yani
Yer i sevgili
slm kizlar.. siz eski sevgilinizi bir ay sonra hic görüsmediginiz halde neden birden engellerdiniz? Iki aydir ayrisiniz, bir aydir ne konustunuz ne görüstünüz, neden birden engellersiniz ki? Faceden yani
yeni bir ilişkiye başlamıştır. Ne olur ne olmaz günün birinde ararsın belki diye engellemiştir. Üzülme ve kızma da ama doğru bir davranış bence

Yanlışlıkla arkadaşlık isteği yolladıysa, veya profilinizde dışarıdan beğenilen bir paylaşımınız varsa beğenmiş olabilir o panikle hemen engellemiştir. Veya ortak arkadaşlarınızda beğenileriniz yorumlarınız varsa görmemek için olabilir. Özlediğinden vsvs.. Severek ayrıldıysanız bu geçerli olur tabii. Veya kendi hayatıyla ilgili birşey görmemeniz için olabilir. Çok seçenekli yani bu konu.

Acik profilim. Gittigim yerleri etiketledim. Ben ayrilmistim sonra geri dönme istegim olmustu ama o istememisti. Ondan sonrada kesinlikle yazmadim. Kendi profilimden bile bakmadim sayfasina yanlislikla bisey yaparim diye. Onun sayfasi zaten kapali bisey görünmüyor.

Bakmamak görmemek için o halde bunu yapması :) ortak arkadaşlarınız sizin paylaşımları beğeniyor yorum yapıyorsa görmemek için :)

Tabi ki engelesin de bayadir konusmadik. Zaman gecti bi bucuk ay kadar. Simdi engelliyor

Sonsuza kadar seni orada tutcak degil ya. Belki sevgilisi oldu. Bir sekilde rahatsiz oldu ya da belki olur olnadik birgun ararsın diye engelledi, belki sadece canı istedi. Bu niye dert oldu ki size anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…