Yoo niye engelleyesiniz o zaten sizi engellemiş.Daha önce konu açtım bunla ilgili..
6 aylık Bi İlşkim bitti. Herşey çok güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum en azından öyle iyi ve aşık taklidi yapıyordu.hep beraber kalıyordu beraber vakit gecirdik İlgiliydi hiç konuşmadığımız gün olmuyordu. Kendisi zaten her zaman yazardı VS.
Başka şehire taşındı iş için. Ve beni cağırdı yanına özledim diye sonra ben gidip dönünce ayrıldı. 2 gün sonra. Sabah soğuktu zaten akşama niye aramadın Ne yapıyorsun diye aradı sesin cıkmıyor dedi. Bi saat sonra ayrıldı.
Dönmesini istemiyorum desem yalan olur bir yandan bekliyorum maddi manevi cok yanında oldum zor zamanında sıkıntısında. Tüm emeğim fedakarlığım bir hiç miydi. O da bana ilgili ve fedakardı bende geri durmadım hiç. Şimdi şu geldiğim duruma bakın. Her yerden engelledi aramayayım diye. Yazmamayum diye. Cünkü baya aradım mesajla ayrıldı Bi kere bile açmadı teli hemen engelledi anında ayrılır ayrılmaz. Yani insan evladı yapmaz bunu. Cok adice.
Sevgisinin bittiğine inanamıyorum. ÖzLemediğine VS... Kendimi ne zman inandırıcam normal hayata dönücem.
İçten içe dönmesini cok istesemde gelse asla güvenemem biliyorum. İçimde cok şey koptu çünkü.
Ben hala engelleyemiyprum. Engellemelimiyim her yerden bende. Şuan iyice cebinde görüyor olabilir beni. Hala teli kayıtlı falan çünkü. Kendime kızıyorum. Ya aramasa Bi daha diyorum Bi yandan. Benzer duyguları yaşamıssınızdr. Önüme bakmaya calılıyorum farklı planlarım var onları bir yandan yapıyorum hayatımı tamamen değiştirecek şeyler yurtdışı master VS. Ama kafamın içinde Bi yerde hala anlamsızlıklar var. Geri dönüp pişman olsun istiyorum peki ne yaparım o zman bilmiyorum. Sanki dönmüş gibi kavga ediyorum içimde onunla.
Sizce bende engellemeli miyim. Silmelimiyim. Bu arada sosyal medya VS te hiç bakmıyorum ne yaptığına. Bi yandan ne hali varsa agörsün diyorum ama işte.... Kusura bakmayın kelimeleri bile dökemiyprum anlamlı bir hale. Siz bişeyler diyin bana
O arada hiçbişey olmadı, beyefendi zaten uzak şehir olmazdı falan diyor da hikaye. Niye cağırdın peki beni oraya.O sizi önce engellemiş anladığım kadarıyla. (Ben olsam bi süre silmezdim sosyal medyadan ne halt yediğini görmek için) Bir de görüşmenizden 2 gün sonra ayrılmışsınız o sırada özel değilse ne oldu da bir anda karar verdi acaba .
Cok iyidi... Cesedi boğayımmı ahahahjaŞey.
Şuan karşı taraf bitirmiş.
Yani engellemek neyi değiştirir bu durumda.
Ölmüş biri var, cesedi boğayımmı gibi bi anlam çıkıyo.
Bırakın.
Üstüne bi yudum su, ruhuna da Fatiha.
Ölüyü rahatsız etmeyin daa fazla derim
Oraya gittiğinizde aranızda özel bir şey yaşandıysa, evlilik korkusu olailir mi?Daha önce konu açtım bunla ilgili..
6 aylık Bi İlşkim bitti. Herşey çok güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum en azından öyle iyi ve aşık taklidi yapıyordu.hep beraber kalıyordu beraber vakit gecirdik İlgiliydi hiç konuşmadığımız gün olmuyordu. Kendisi zaten her zaman yazardı VS.
Başka şehire taşındı iş için. Ve beni cağırdı yanına özledim diye sonra ben gidip dönünce ayrıldı. 2 gün sonra. Sabah soğuktu zaten akşama niye aramadın Ne yapıyorsun diye aradı sesin cıkmıyor dedi. Bi saat sonra ayrıldı.
Dönmesini istemiyorum desem yalan olur bir yandan bekliyorum maddi manevi cok yanında oldum zor zamanında sıkıntısında. Tüm emeğim fedakarlığım bir hiç miydi. O da bana ilgili ve fedakardı bende geri durmadım hiç. Şimdi şu geldiğim duruma bakın. Her yerden engelledi aramayayım diye. Yazmamayum diye. Cünkü baya aradım mesajla ayrıldı Bi kere bile açmadı teli hemen engelledi anında ayrılır ayrılmaz. Yani insan evladı yapmaz bunu. Cok adice.
Sevgisinin bittiğine inanamıyorum. ÖzLemediğine VS... Kendimi ne zman inandırıcam normal hayata dönücem.
İçten içe dönmesini cok istesemde gelse asla güvenemem biliyorum. İçimde cok şey koptu çünkü.
Ben hala engelleyemiyprum. Engellemelimiyim her yerden bende. Şuan iyice cebinde görüyor olabilir beni. Hala teli kayıtlı falan çünkü. Kendime kızıyorum. Ya aramasa Bi daha diyorum Bi yandan. Benzer duyguları yaşamıssınızdr. Önüme bakmaya calılıyorum farklı planlarım var onları bir yandan yapıyorum hayatımı tamamen değiştirecek şeyler yurtdışı master VS. Ama kafamın içinde Bi yerde hala anlamsızlıklar var. Geri dönüp pişman olsun istiyorum peki ne yaparım o zman bilmiyorum. Sanki dönmüş gibi kavga ediyorum içimde onunla.
Sizce bende engellemeli miyim. Silmelimiyim. Bu arada sosyal medya VS te hiç bakmıyorum ne yaptığına. Bi yandan ne hali varsa agörsün diyorum ama işte.... Kusura bakmayın kelimeleri bile dökemiyprum anlamlı bir hale. Siz bişeyler diyin bana
Yok zaten biraradaydıl hep burdayken deOraya gittiğinizde aranızda özel bir şey yaşandıysa, evlilik korkusu olailir mi?
Evlilik beklentim yoktu üstelikOraya gittiğinizde aranızda özel bir şey yaşandıysa, evlilik korkusu olailir mi?
O zaman başka birisi var.Yok zaten biraradaydıl hep burdayken de
Beni niye cağırdı ki o zman emin mi olmak istedi ne ara buldu gittiği yerde daha önce den tanıdığımı yoksa olabilirO zaman başka birisi var.
Yerinizde olsam başka bir nodan msj atar rahatlatım. İçimde kalıp kanser olacağına dışarı çıkıp konser olsun hesabı.Beni niye cağırdı ki o zman emin mi olmak istedi ne ara buldu gittiği yerde daha önce den tanıdığımı yoksa olabilir
Cok iyidi... Cesedi boğayımmı ahahahja
Hani bende geri kalmak istemiyorum bir yandan ama ya bi dha dönmezse aramasa diye de yapmıyorum.
Bulmamiş buyuk ihtimal tavlamaya calisiyordur.yakinda donus yapar bu modeli cok iyi biliyorumBeni niye cağırdı ki o zman emin mi olmak istedi ne ara buldu gittiği yerde daha önce den tanıdığımı yoksa olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?