Dert olmadı neden bunu 1 hafta sonra yaptığını merak ettimEe zaten bitmiş herkes yoluna Denmis engellemesi neden dert olduki? ?
İsterse 1 ay sonra yapar isterse anında yapar belkide birazdan kaldırır. . Boşverin allah aşkına. .Dert olmadı neden bunu 1 hafta sonra yaptığını merak ettim
Yok yazmam benimki biraz merakSakın yazmayın neden falan diye.Neden engellediyse engelledi boşverin,siz yolunuza bakın.Takip etmeyi de bırakırsınız hem.
Ancak gelmiştir aklına.Dert olmadı neden bunu 1 hafta sonra yaptığını merak ettim
Başka kızla hikaye / fotoğraf paylaşacaktır.Mrb arkadaşlar aslında çok da önemli bişi değil ama insan neden acaba diye dusunuyor. Sevgilimden ayrilalı 1 hafta oldu neredeyse. İyi ayrilmadık kötü ayrildık. Her neyse herkes sen yoluna ben yoluma dedi .fakat bugün baktım ki 1 hafta sonra beni instagramdan engellemiş. Acaba neden böyle bişi yaptı.? İnsan yanlış bişi mi yaptım acaba stalkladığımı farketti mi diye düşünmeden duramıyor tabiki
Profili gizli zaten :)Başka kızla hikaye / fotoğraf paylaşacaktır.
Görmeni istememiştir .
Mrb arkadaşlar aslında çok da önemli bişi değil ama insan neden acaba diye dusunuyor. Sevgilimden ayrilalı 1 hafta oldu neredeyse. İyi ayrilmadık kötü ayrildık. Her neyse herkes sen yoluna ben yoluma dedi .fakat bugün baktım ki 1 hafta sonra beni instagramdan engellemiş. Acaba neden böyle bişi yaptı.? İnsan yanlış bişi mi yaptım acaba stalkladığımı farketti mi diye düşünmeden duramıyor tabiki
Evet bayağı kötü ayrıldik ancak neden 1 hafta sonra acaba. Ancak geldi aklına demek kiAcaba neden?
Kötü ayrılmış olabilir misiniz?
Valla aklına takmaya değmez. BoşverEvet bayağı kötü ayrıldik ancak neden 1 hafta sonra acaba. Ancak geldi aklına demek ki
:)) inşallah öyledirYok canim gayet normal tepki ayrılık siniriyle ciftlerin ilk yaptigi engellemek oluyor altinda baska bi sebep arama bence
Aynen teşekkürlerİsterse 1 ay sonra yapar isterse anında yapar belkide birazdan kaldırır. . Boşverin allah aşkına. .
İlk zamanlar öyle napmış ne etmiş diye bakıyordum arada sıra daAcaba siz neden hala takip ediyorsunuz?
Maalesef, okumak istediğiniz yorumlar burada yok gibi.Başka farklı yorum getircek olan yok mu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?