Yok artık. Beraber çalıştığınız insan, gayet insani şekilde baş sağlığı dilemişsiniz.İyi akşamlar arkadaşlar. İkinci kez yüksek lisansımı yapıyorum Sevdiğim bir alandan. Tez danışmanımın bir yakını vefat ettiği için ders yapamadık. Ben de birkaç gün sonra yoğundur diye mesaj attım. Aramak istemedim belki rahatsız olur diye. Gayet saygılı bir üslupla başsağlığı diledim ve beni engellemiş. Nerde hata yaptım sizce? Yani yanlışım nerde ki? Ben mi duygusalım. Düşünceli olmak suç mu oldu bilmiyorum. Çok çok üzüldüm. Ne yapacağım şimdi. Çok soğudum birden. Verdiğim emeklere üzülüyorum.
Tez danışmanına mesaj atmış,Kime mesaj attın?
Evet ya sımdı anladım tez danısmanı vefat etti sandım benTez danışmanına mesaj atmış,
Tez danışmanı da engellemiş
Bana çok abes gelmedi mail yazarken bile yok saygılarımla demedin yok sevgilerle dedin diye azarlayan hocalar varNe yazdın? Doğal akışa uymuyor, baş sağlığı dileyince engellenmek.
Ay yok artık yaaa, bunu diyen akademisyen sevgiyi de saygıyı da haketmiyordurBana çok abes gelmedi mail yazarken bile yok saygılarımla demedin yok sevgilerle dedin diye azarlayan hocalar var
Kimi hoca aşırı kaprisli oluyor. Dikkat edilmesi gereken akademik üslup olduğunu söylüyorlar falan. Valla uğraşılmaz, yorar insanı. Tez aşamasında deliren, saçı dökülen, ağlayıp bırakan arkadaşlarım bile oldu.Ay yok artık yaaa, bunu diyen akademisyen sevgiyi de saygıyı da haketmiyordur
Bu aklımdan geçti ama yoğundur diye hemen yazmak istemedim. Taziye mesajının da kötü niyeti olabilir mi bilmiyorum ki?Biraz zaman geçtikten sonra diledin diye mi triplendi acaba ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?