Engellemiş.

Mesajı özelden cep telefonuna mı attin? Eğer öyleyse belki iş ile ilgili kişiler tarafından aranmak-mesaj atilmak konusunda kesin çizgileri olan birisi olabilir. Bir de statü olarak yüksek biriis ya, ulaşılmak istemiyor olabilir.
Buradan bakınca bana böyle gibi geldi. Yani özel numarama iş vesilesiyle ulaşan insanlardan mesaj ya da çağrı gelirse ben de dönmüyorum çünkü o kişi benim sosyal çevremden degil-is için tanıdığım kişi ve mesai saati dışında vaktimi calmalarindan rahatsız oluyorum (henüz engellemedim kimseyi ama sayıca gerçekten çok kişi mesaj atsaydi belki engellemeyi düşünürdüm).
Bir diğer aklıma gelen de coooook kıskanç bir eşi olabilir, profil resminde güzel bir kadının baş sagligi mesajı atmasını iş atmak gibi algılamistir ve kavga etmişlerdir, ya da kadın gizli gizli silmiştir. Var boyle insanlar. benim çok modern(!) bir ilişkim vardı, adam kuzenimle buluştum diye sinirlenmişti çünkü kuzenim erkekmis, o da bulusamazmis ben de :))) yani bu zihniyet mevcut bazi insanlarda. En basiti daha geçen biri konu açtı BDVye , eşinin iş arkadaşı kadının, kendi kızlarından birkaç yaş küçük kızları varmiş. Kadın devamlı kendi kızının artık kullanmadığı oto tabletini, şunu bunu iş arkadaşına (konu sahibinin kocasına) verirmiş, çocuğuna götürsün diye.
Böyle bakınca ne kadar normal bir davranış,iki taraf da evli ve çocukluyken. Oysa kadın rahatsız olmuş ve KKda çarşaf çarşaf bir sürü kişi kadına hak verdi ve eşinin mesafe koyması gerektiğini söyledi. Belki de eşi de böyle biridir..
Ben yerinde olsam şöyle düşünürdüm ; bu kişi benim arkadaşım degil, dostum değil. Sadece iş dolayısıyla bir araya geldiğim bir kişi. Ona neden bir duygu besleyeyim ki (kırılmak gibi). Ne yaparsa yapsın

Ama diğer iki üç arkadaş mesaj atmış onlara cevap yazmasa da engellememiş de. Yani tepkisi sadece bana. Ve aramızda özel ya da hususi bir paylaşım da olmadı çünkü pandemi nedeni ile hiç yüz yüze de gelmediğim biri. Numarasını bizlere kendisi verdi hatta. Burdan bana ulaşın diye. Evet eşi de geldi aklıma ama adam zaten yaşlı biri. Kadın o kadar kıskanç olabilir mi bilmiyorum.
Düşün düşün işin içinden çıkamadım. Kendimi suçluyorum hep o yüzden

engelleyenin derdi o sen niye kendini suçluyorsun ki..
koskoca adam cevap yazmasa okuyup geçse de olurdu.
engellemeyi seçtiyse onun problemi.

Yüzyüze bile görüşmedim ki. Pandemi diye hep online oldu dersler. Yani öncesinde de bir sorun olmadı hiç. En azından benim bildiğim

Bence sorun direk. Eğer cevap alamazsanız demek ki iletişim kurmak istemiyor anlarım ben. Sormazsanız nerden bilecekseniz. Var öyle insanlar. Bir bakıyorsunuz ilgili, iletişimde sorun yok bir bakmışsın engellemiş. Garip insanlar.

Varsa adamın daha önceden yediği naneler, kadın da idmanlidir. Belki böyle 'danisan' kazığı yemiştir kadın. Belli mi olur? Görüp sinirlemis engellemis bile olabilir.
Sizlik hiç bir şey yok, kendinizi suclamaniza gerek yok. Olan bir şey varsa bile sizin değil onun ayıbı olur. Bence elalemin yaptığı davranışlar için kendinizi suçlama huyundan vazgeçin.
Birkaç gün geç yazmış olabilirsiniz, hiç yazmamış da olabilirdiniz. Sonucta o sizin arkadaşınız değil, akrabanız değil. Ölen yakınınıysa tanımıyorsunuz bile . Baş sağlığınızı ilk bir araya geldiginizde, konusu geçtiğinde bir cümleyle de geçiştirebilirdiniz. Danisaniyla arasını bozacak bir şey değil, akademik kariyer yapan adam, daha profesyonel olmaliydi

Aslında çok şeker iyi biri ve cidden de yaşlı. Bir nane yemiş midir bir şey diyemem. En yapmaz dediklerim yapıyor genelde. Ama evet çok doğru benim bir suçum yok. Cidden yok yani. Hiç yazmayacaktım ama bu sefer de niye yazmadın der diye yazayım dedim. Elimde kaldı.

Acaba numaranızı mı sildi yanlışlıkla yaşlı dediniz diye söylüyorum belki egodan değildir de cenaze karmaşasından kafası falan karışmış fark etmeden silmiştir?

Acaba numaranızı mı sildi yanlışlıkla yaşlı dediniz diye söylüyorum belki egodan değildir de cenaze karmaşasından kafası falan karışmış fark etmeden silmiştir?
Yok arkadaşımda görünüyor her şeyi. Arkadaşım yüksek lisans öğrencisi değil. Yani garip bir iş ben de anlamadım.

Bence kafanıza takmayın demek ki danışmanlık dışında iletişim kurmak istemiyor. Madem öyle siz de duygusal davranmayın. O kadar kafanıza takmışsınız üzülmenize değmez. Çok üzüldüyseniz de sorun enazından içinizde kalmaz. Yada sormayın sadece siz de eğitim dışında iletişim kurmayın. Karar sizin. Beni de müdürüm engellemişti çok sorun etmeyin, bazen egolar yapıyor öyle şeyler tabi bizim aramızda kötü şeyler olmuştu çalıştığım yerde. Ben haklıydım ama o kendini haklı gördü hala da birileriyle sürtüşüyor, en son instagrama "takliler asıl olana onur verir" yazmış. Orta yaş sendromu

Son düzenleme:
Amaaaaaaa umursamamaya çalış.
Herkesin ayiligindan, kabaligindan kendimize pay çıkaracaksak yaşamak bir hayli zor olur... Bir sonraki gördüğünde bir şey yok gibi davran. Konusunu bile acma bence. İster geç mesaj yazdın diye alınsın, ister özel nosuna mesaj attın diye bozulsun, ister başka şey. Kendi köşede ne tribe girerse girsin.
Seni ilgilendiren bir şey yok bence ortada

Bana çok abes gelmedi mail yazarken bile yok saygılarımla demedin yok sevgilerle dedin diye azarlayan hocalar var
Hoca ya da amir konumundaki kişilerle yazışma resmi yazışma grubuna girer. Bu tür yazışmalarda "sevgiler" ya da buna benzer denklik ifadeleri kullanılmaz.

Azarlamamıştır da yol yordam öğretmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…