yani paylaşmak istiyorsanız paylaşın yarası olan gocunur zatenBu kadar çok kafaya takmaya devam edersiniz Allah korusun kalpten gidersiniz, bırakın ne düşünürlerse düşünsünler ya, neden bu kadar çok takıyorsunuz, paylaşmak istedim paylaştım yarası olan gocunur zaten bırakın hayatı yaşayın
Seviyemi indirmicem seridinacım sakinim. Hesabı gözükmüyor engelledi sanırım.Sen de engelle gitsin Kanarya. Sağlamadığını görsünler.
Ne yapmalıyım ? Engellenicek ne yaptım ? Çok üzgünüm.Az önce diğer konunuza da yazdım. Siz kesinlikle doğru tepkiyi doğru yerde veremiyorsunuz. Eğer bu şekilde yapmaya devam ederseniz burada daha onlarca konu açacak şeyleri yaşarsınız maalesef..
Eşimin ailesi seviyorum sevmek istiyorum müsade etmiyorlar ki.Neden bu kadar onemsiyorsunuz bu insanları. Tavırları neden bu kadar önemli sizin için. Bu kadar cok mu seviyorsunuz da her laf her hareket zorunuza gidiyor.
Ins.engellemissin beni neden? Diye sor bakalim ne diyecek simdi esine soyleme dur bakalim ne diyecek gorumce..Dün açmış olduğum konu için durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Özet geçmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dün paylaştığım sözü kayınvalidem üstüne alınmış olmalı ki laf söyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Güldüm geçtim ne alakası var anne öylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen böyle bişey söyledi ki dedim. Daha önce milyon kere laf soktuğu için biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gördüm ki görümcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sözleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil söylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Görümceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi söyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yüzyüze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben böyle saçma birşey görmedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani üstümede alınmam engellememde ay şok oldum.
Kalbim küt küt atıyor engel olamıyorum. Paylaşmak istedim paylaştım olay nerelere geldi.Bu kadar çok kafaya takmaya devam edersiniz Allah korusun kalpten gidersiniz, bırakın ne düşünürlerse düşünsünler ya, neden bu kadar çok takıyorsunuz, paylaşmak istedim paylaştım yarası olan gocunur zaten bırakın hayatı yaşayın
Sustum.Neden bu kadar basit ve saçma bir mevzuyu uzatarak dünya meselesi haline getiriyorsunuz. Eşinize söylemeniz bile saçmaydı, kv ile konuştuğunuzda üzerine alınma anne arkadaşım adına paylaştım( ki bu da aşşşırı saçma bir durum, ne mana?) Deyip geçecektiniz. Gereksiz yere uzatan sizsiniz. Şimdi de milyon tane soru sormuş ne yapayım demişsiniz. Hiçbir şey yapma gözünü seveyim. Tepki dahi verme.
Bakın az önce diğer konunuza yazdığım yorumum:Ne yapmalıyım ? Engellenicek ne yaptım ? Çok üzgünüm.
Ne yapıp ne yapmayacağınızi elbette siz bilirsiniz ama naçizane tavsiyem tepkilerinizi lütfen doğru yerde doğru şekilde verin. Yazdığınız yorum ve konularda görüyorum; size şuana kadar yaptıkları saygısızliklara karşı gereken tepkiyi göstermemiş ve mesafeyi koymamissiniz. Ama susmaniz gereken yerde tepki vermemeniz gereken yerde patlamissiniz. Engellemesine neden uzuldunuz? Yahu bu görümce ile arkadaş degilsiniz, konularınızdan bildiğim kadarıyla aranız iyi değil, e siz değil miydiniz açığımi arar gibi saygısızca eşimle konuşuyor diyen. Bakın ne güzel engellemiş engeli kaldirsa bile takip etmeyin tepkisiz kalın. Onun engellemesi sizi değersiz yapmaz. Size değer verecek olan kişi sizsiniz, eşiniz. Kardeşi sizin için dış kapinin dış mandalı olarak kalmali şu durumda. Ayrıca eşinizle engellemiş diye paylaşmaya gerek yok bence. Yarın görümce engeli çekip size tekrardan takip isteği attığında siz takip isteğini kabul etmeyince kardeşine derse kanarya neden kabul etmedi diye, o vakit dersiniz ben çıkarmadım kendi engellemisti diye.Gorumceyle neden engelledin diye iletişime geçmeyin tabii ki. Mesafenizi koyun benceBu konuda bence haksizsiniz. Ben de kv yerinde olsam üstüme alınırım o durumdaki paylaştığınız sözü. Çoğu kişi de üstüne alınır sizin gibi kv gelin ilişkisi içindeyse. Yorumlarda rehberinizdeki hiç kimsenin üzerine alınmadığını bir tek kv nin alindigini yazmışsınız. Şöyle söyleyeyim sizin kayinvalideniz ile iletişiminiz önceki konularınızdan bildiğim kadarıyla sorunsuz değil yani düzenli şekilde bir sorun oluyor aranizda. Rehberdeki diğer arkadaşlarınızla böyle değilsinizdir diye düşünüyorum. Dolayısıyla diğerlerinin üstüne alınacağı bir sorun yoktur.
Sizin eski konularınızı biliyorum. Epey birikmislik var içinizde, hâl böyle olunca da her şeyleri batıyor, susup susup yanlış yerde tepki veriyorsunuz bence. Saygısızlık yapın demiyorum ama kendinize de saygısızlık yapılmasına müsade etmeyin. Sonra böyle olur olmadık konuda bile tahammulunuz kalmaz.
Mesela sizin durumunuzda ben olsam bunu gördüğümde oh be tepkisini verirdim. Ne güzel işte engellemiş. Bir daha takip etmezsiniz birbirinizi. Neden mesafe koymuyorsunuz? Gerçi aynı apartmanda mesafe koymak kolay olmuyor. Ama konularinizda gördüğüm kadariyla tepki vermeniz gereken yerlerde susuyor boş vermeniz gereken yerlerde tepki veriyorsunuz. Bu sizi ve evliliğinizi yıpratabilir ki şuanda zaten konularınızdan anladığım kadarıyla sizi yipratmis bile.
Keşke benimkiler de beni takip etmese.
Onlar yüzünden her istediğimi paylaşamıyorum.
Engelle geç salla
Kimseye yazmayın olay uzamasın. Gereken yapılmış zaten eşiniz halletmiş. Görümce sizi engellediyse siz de onu engelleyin. Önemsemeye değmezDün açmış olduğum konu için durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Özet geçmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dün paylaştığım sözü kayınvalidem üstüne alınmış olmalı ki laf söyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Güldüm geçtim ne alakası var anne öylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen böyle bişey söyledi ki dedim. Daha önce milyon kere laf soktuğu için biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gördüm ki görümcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sözleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil söylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Görümceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi söyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yüzyüze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben böyle saçma birşey görmedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani üstümede alınmam engellememde ay şok oldum.
Herhangi bir açıklama yapmanıza gerek yok, bırakın onlar peşinizden gelsin, onlar özür dilesin, onlar açıklama yapmak zorunda kalsın.Kalbim küt küt atıyor engel olamıyorum. Paylaşmak istedim paylaştım olay nerelere geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?