Engellemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vaktinizi aldım teşekkür ederim.

ö
Kanarya artık sakin kalman gerekmiyor mu sencede? En büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Engellemiş yok lafını üzerine alınmış. Kim neye alınmak istiyorsa alınsın. Yarası olan gocunur sizinle ne alakası var derdimi açıkça söylerim ben deyip sorunları bu kadar büyütmemen gerekir. muhtemelen eşin kardeşine söyledi ki kardeşini de az çok biliyoruz konularından asla peki abicim dememiştir eşine bunu sende biliyorsun. ilk konundan son konuna kadar asla bu kadar takmamalısın farkında değilsin ama başka meşgalen yokmuş gibi davranıyorsun. Lütfen artık sakin kal işine evine kendi hayatına odaklan daha mutlu olacaksın.

Yemin ediyorum ya arada böyle komik videolar falan var görümceli, kv deli onları paylaşamıyorum mesela.
Ya da başkasına laf sokmak istiyorum ama yine paylaşamıyorum üzerine alınacaklar diye.
Bazen alkol alıyoruz onu paylaşmak istiyorum oda olmuyor çünkü benim kv 5 vakit namaz kılar

Durumları kv ve akrabalarına kısıtlayabilirsiniz hatta bence durumlar akrabalara kısıtlanmali en güzeli :)

Kayın aile ilişkilerinin ortasına sosyal medya düşmüş.
Whatsaptan paylaşılan durumlar, İnstagramdan engellemeler...
En büyük derdiniz bu olsun ne diyeyim.

Rica ederim. Konunuza yazılanlar umarım sizin için faydali olur. Ayrıca siz engellemeyin bence hesabınızdan. Tepkisiz kalmanız daha doğru olur. Hiç yokmus gibi davranın en güzeli.bu konuyla yıpranmaya değmez.
Dinleyeceğim sizi çok özür dilerim cahilce davranıyorum bazen tepkisiz kalacağım.

Yok ya istememiş engellemiş ne takıyorsunuz. Beni biri engellese haberim bile olmaz ilgilenmiyorum kimseyle. Çok takıyorsunuz kafanıza çok büyütüyorsunuz

Onlarda var tamam da sende surekli bunlari takip ediyormussun gibi sanki..
Birak engellesin,ne istiyorsa yapsin.Bu kadin size bicakla saldirmis gibi tepki vermeyin,sadece sosyal medya bu :) Tepkisiz kalinca bir sure sonra tekrar ekler zaten kendisi,Merak eder duramaz :)
Ozetle takma,zaten esin biliyormus.Konusur,konusur yorulur.Onlar sana 1 soyluyor,sen bu1'e 1000 defa takiyorsun.Bu sekilde sadece kendini yorarsin.

Ah kanaryam güzel kuşum ah

En baştan beri diyorum ki eşine herşeyi deme o görsün sonra arada kalırsın ve esin her şikayet ettiğinde artık seni önemsemez ve onunda sabri taşar
Bırak engellesin görümcen görmezden gel hiç belli etme nasılsa açıcak bekle sabır azıcık sabır birden olayları büyütme sorun etme
Görüncenim derdi bu zaten seni kiskirtmak doldurmak eşinle belki aranı açmak
Oralı olma
Sakin esine deme
Bak bak beni engelemis demek yerine goruncenin adı ayşe diyelim ayşe instagrama kapatti herhalde de eşinin telinden bak yada o baksın onda engel yoksa esin görür der kapatmamis o zaman bende niye yok de
haberin yokmuş gibi
Oyununu iyi oyna eşinle yüz göz olma
Kaynananın laf sokmasını bile deme esine diye yazayim dedim demişin
Şikâyet eder gibi yapma bi ortam hazırla eşin kendi görsün
Eşinle aranı bozma daha yeni evlisin
Olan senle evliliğine olur
Fevri olma sakın ol 3 maymunu oyna

Ayrıca daha evden gitmediler mi ne zaman gidecekler taşınacaklar kayinvalidenler

engellediğini anlamanız için ya girip profile bakmanız yada bunu hemen öğrenmek için program yüklemiş olmanız lazım. neden önemsiyorsunuz bu kadar ? engellesin, yarın bir gün düzelir açar.
takmayın bu kadar.

Yahu size hediye paketi gelmiş, farkında değilsiniz.

Asıl şimdi rahat rahat paylaşım yaparsınız, bırakın engelli kalsın. Siz değilsiniz diye söylemişsiniz zaten, yakın zamanda bir tartışma da yaşamamışsınız dolayısıyla bu şekilde yorumlamaları için bir sebep de yok.

Çok alıngan kişiler eninde sonunda internete küser zaten. İnternet gerçek yaşam değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…