Vaktinizi aldım teşekkür ederim.Bakın az önce diğer konunuza yazdığım yorumum:
Ne yapıp ne yapmayacağınızi elbette siz bilirsiniz ama naçizane tavsiyem tepkilerinizi lütfen doğru yerde doğru şekilde verin. Yazdığınız yorum ve konularda görüyorum; size şuana kadar yaptıkları saygısızliklara karşı gereken tepkiyi göstermemiş ve mesafeyi koymamissiniz. Ama susmaniz gereken yerde tepki vermemeniz gereken yerde patlamissiniz. Engellemesine neden uzuldunuz? Yahu bu görümce ile arkadaş degilsiniz, konularınızdan bildiğim kadarıyla aranız iyi değil, e siz değil miydiniz açığımi arar gibi saygısızca eşimle konuşuyor diyen. Bakın ne güzel engellemiş engeli kaldirsa bile takip etmeyin tepkisiz kalın. Onun engellemesi sizi değersiz yapmaz. Size değer verecek olan kişi sizsiniz, eşiniz. Kardeşi sizin için dış kapinin dış mandalı olarak kalmali şu durumda. Ayrıca eşinizle engellemiş diye paylaşmaya gerek yok bence. Yarın görümce engeli çekip size tekrardan takip isteği attığında siz takip isteğini kabul etmeyince kardeşine derse kanarya neden kabul etmedi diye, o vakit dersiniz ben çıkarmadım kendi engellemisti diye.Gorumceyle neden engelledin diye iletişime geçmeyin tabii ki. Mesafenizi koyun bence
Kanarya artık sakin kalman gerekmiyor mu sencede? En büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. Engellemiş yok lafını üzerine alınmış. Kim neye alınmak istiyorsa alınsın. Yarası olan gocunur sizinle ne alakası var derdimi açıkça söylerim ben deyip sorunları bu kadar büyütmemen gerekir. muhtemelen eşin kardeşine söyledi ki kardeşini de az çok biliyoruz konularından asla peki abicim dememiştir eşine bunu sende biliyorsun. ilk konundan son konuna kadar asla bu kadar takmamalısın farkında değilsin ama başka meşgalen yokmuş gibi davranıyorsun. Lütfen artık sakin kal işine evine kendi hayatına odaklan daha mutlu olacaksın.Dün açmış olduğum konu için durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Özet geçmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dün paylaştığım sözü kayınvalidem üstüne alınmış olmalı ki laf söyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Güldüm geçtim ne alakası var anne öylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen böyle bişey söyledi ki dedim. Daha önce milyon kere laf soktuğu için biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gördüm ki görümcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sözleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil söylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Görümceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi söyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yüzyüze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben böyle saçma birşey görmedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani üstümede alınmam engellememde ay şok oldum.
Rica ederim. Konunuza yazılanlar umarım sizin için faydali olur. Ayrıca siz engellemeyin bence hesabınızdan. Tepkisiz kalmanız daha doğru olur. Hiç yokmus gibi davranın en güzeli.bu konuyla yıpranmaya değmez.Vaktinizi aldım teşekkür ederim.
çok mu üzgünsünüz niye????Ne yapmalıyım ? Engellenicek ne yaptım ? Çok üzgünüm.
Durumları kv ve akrabalarına kısıtlayabilirsiniz hatta bence durumlar akrabalara kısıtlanmali en güzeli :)Yemin ediyorum ya arada böyle komik videolar falan var görümceli, kv deli onları paylaşamıyorum mesela.
Ya da başkasına laf sokmak istiyorum ama yine paylaşamıyorum üzerine alınacaklar diye.
Bazen alkol alıyoruz onu paylaşmak istiyorum oda olmuyor çünkü benim kv 5 vakit namaz kılar
Dinleyeceğim sizi çok özür dilerim cahilce davranıyorum bazen tepkisiz kalacağım.Rica ederim. Konunuza yazılanlar umarım sizin için faydali olur. Ayrıca siz engellemeyin bence hesabınızdan. Tepkisiz kalmanız daha doğru olur. Hiç yokmus gibi davranın en güzeli.bu konuyla yıpranmaya değmez.
Durumları kv ve akrabalarına kısıtlayabilirsiniz hatta bence durumlar akrabalara kısıtlanmali en güzeli :)
Onlarda var tamam da sende surekli bunlari takip ediyormussun gibi sanki..Dün açmış olduğum konu için durum bilgilendirmesi yapıyorum arkadaşlar. Özet geçmek gerekirse ben kişisel gelisim kitaplarını seven okuyan biriyim. İlgi alanımdır psikoloji. Arkadaşımla da bu aralar paylaşırız kendisinin sıkıntıları var. Dün paylaştığım sözü kayınvalidem üstüne alınmış olmalı ki laf söyledi. Yni gelinsin sen hoş değil dikkat et hayırdırrrr bizede yardım et bilmem ne. Güldüm geçtim ne alakası var anne öylesine paylaştım arkadaşımla aramızdaki muhabbet dedim. Durum o kadar canımı sıktı ki eşime ben hatamı yapıyorum neden annen böyle bişey söyledi ki dedim. Daha önce milyon kere laf soktuğu için biliyor laf soktuğunu. Eşimde hayır yapmıyorsun biliyorum ben dedi. Telefonunu aldı kardeşine mesaj atmış olmalı biriyle konuştu annesine yzmamıştır. Bu sabah gördüm ki görümcem beni engellemiş İnstagramdan. Ne alaka ben kendi hesabımdan sevdiğim sözleride mi paylaşamicam kimseye edilen bişey değil söylenilen bişey değil bu ne şimdi ? Görümceme yazayım mı ? Eşime sorayım mı ? Kardeşine mi söyledin desem mi ne yapayım? Ne yapmam gerek yüzyüze geldğimizde ? Ne demeliyim? Ben böyle saçma birşey görmedim. Bizim gelinimizde paylaşır hatta emohi atarım yani üstümede alınmam engellememde ay şok oldum.
O zaman iş değişir şu durumda ben de olsam kendimi engeller durum koymazdim yaKeşke olsa canım benim instagram da 800 arkadaşım varsa 650 si akraba :)
Hangi birini engelleyeceğim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?