Engellendim

Halen tüm yaptiklarina ragmen elinizde tutmak icin caba göstermek isterseniz bu tabi ki sizin seciminiz. Ama kusura bakmayin,elinizde nasil tutabileceginize yardim etmem. Alkolikin eline raki sisesi tutturmus gibi olur. Insallah biz yinede haksiz cikariz.

Sordum ama kimse yazmamış benimde demek istediğim bu ayrılmak yerine zor vazgeçilmez kadın nasıl olunur bu konuda yardım etseniz ?
senin kendine garezin var valla bak. Dalga mı geçiyosun bizimle? Bu adama zor kadın falan işlemez her türlü ziyan eder seni. Bu kadar koyun olma nolur aç şu gözünü artık. Konunu girip yorumlarını okudukça sinirden nevrim dönüyo. Erkek ırkının köküne kıran girmiş size insan gibi davrancak erkek kalmamış gibi illa da bu öküzü istiyorum diyosun. Allah mutlu mesut etsin o zaman sizi. Bu kafayla yaşlanmazsın da sen.

merhabalar nişanlımla aramızda sorunlar vardı kendisi sinirli hemen sinirlenendiler bir yapıya sahip. Bana Sevgililer günü diye hediye ve balonlar yolladı sürpriz yaptı, çok güzel telefonda şarkı bile söyledi bana özel, çok iyi konuştu, ilgilenmediğinden yakınmıştım sık sık aramaya başlamıştı, başkası olsa beni bırakırdı kötü konuşsa bile ben sana bağırdım çağırdım küfür ettim sen beni gerçekten seviyosun bana sadık kaldın seni çok seviyorum dedi, bir daha yapma öyle istemiyorum dedim, çok güzel konuştum.
Annesini aradığımda telefonu açmadı üst üste aradım aramızda sorunlar vardı kendisine söyledim oğluna açtı bana neden açmadı falan dedim geri dön nişanlıma dedin mi dedim demedim dedi ve üstüne gidince sinirlendi küfür etti Allah’ından bul dedi ve engelledi, genelde her kavgamızda böyle yapıyor ve onu ben geriye arıyorum yalvar yakar konuluyoruz kendini ağırdan satıyor.
Sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü :KK43: kendisini seviyorum ayrıl demeyin, bir yol çözüm gösterin ablalarım şimdiden Allah razı olsun sizlerden
Sizde kendinizi agirdan satmayi deneseniz. Aramasaniz sormasaniz. Kacan kovalanirmis.

Sordum ama kimse yazmamış benimde demek istediğim bu ayrılmak yerine zor vazgeçilmez kadın nasıl olunur bu konuda yardım etseniz ?
Arabanın içinde arkadaşlarıyla içiyor nerden bildin valla ? Ben ne yapbilirim bu durumda

Asıl kendisi çocuk, ben gayet normal sevgilim var ama yokmuş gibi insan merak eder hayatım ne yaptın falan gittiğin yerden döndün mü ne oldu falan ama hiç öyle ilgi falan yok çok nadir yani, tamam soruyor her gün öğle 1 kere falan arıyo o kadar. Sonuçta telefon elimizin altında her dk, 2 dk vakti yok mu yani çok saçma geliyo bana. Serseri grubuyla takılması mı olgunluk onun ? Benim düzgün arkadaşlarımdan onun yüzünden ayrılmam mı benim çocukluğum ?

önceki konundan mesajlarin, üzgünüm ama bu adama bu kadar değer vermen hic normal degil, meşgalem yok takıyorum demissin. kendine bir uğraş bul ve lütfen kendi iyiliğin için uzaklaş bu insandan, gençliğine saf kalbine yazık, ileride pişman olmamak için burdaki ablalarını dinle, tabi gerçekten tavsiye istiyosan

Hala ses seda Yok engelimi kaldırdı sadece, sizce bunun anlamı ne?
Bunun anlamını söyleyeyim sana

Bu enayi zaten duramaz yazar eder, kıçımı biraz daha kaldırması için engeli kaldırmam lazım:işsiz:

Yorum yazanlara acıdım. Vallahi senden adam olmaz, nato kafa nato mermer.

Bırakın evlensin hatunlar.
Görsün anyayi Konyayi.
Bir derdim var bölümünde çoğu konuda hep aşık olarak evlenip keşke evlenmeseydim diyenleri hiç okumamış demek ki.

Ayrılma
Git yalvar
İnsan kendini nasıl bu kadar düşürür
Allah korusun ya
Saygısız bir herife git yalvar alsın seni
Tekme tokat küfür kıyamet yaşa
Bunu mu hak ediyorsun sen?

Seninde önce saygın sonra sevgin bitecek bu adama. O zaman nasıl katlanacaksın?

ayrıl demiyorum katlan hırpalan ama ayrılma üzül daha evlenmeden bunları yaşa sonrası belki dayak küfür bide bebeğin olur aman ayrılma sev...

Back
X