• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Engellenen numara

allure90

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
8
7
16
35
Merhaba eşimin telefonunda engelliler listesinde bir kız( whatsapp profil fotosu var)2024 eylül ayında 6 gün üst üste engellenip engeli kaldırılmış sonra engellenmiş numarayı eşimin telden bugün farkedip aradım sürekli meşgul çalıyor kendimden aradım meşgul türkcell e ait bir numara türkcel 2222 ye kim diye msj attım rehberde kayıtlı olmadığı için bilgi verilemiyor dedi numaranın kime ait olduğunu nasıl bulabilirim.
Güncelleme: hallettim arkadaşlar teşekkürler çözdüm .

Son düzenleme:
Telefonunuza kaydedıp ınstagram kişileri senkronıze ettiğinizde hesabı belki çıkabılır? Siz aradığınızda mesgul calması nedemek sızı mı engellemıs bu numara? Kım oldugunu buldugunuzda ne yapacaksınız. Esınıze sormayı dusunmedınız mı ya da ayrılmayacaksanız hıc açmayın konuyu bence.

Merhaba eşimin telefonunda engelliler listesinde bir kız( whatsapp profil fotosu var)2024 eylül ayında 6 gün üst üste engellenip engeli kaldırılmış sonra engellenmiş numarayı eşimin telden bugün farkedip aradım sürekli meşgul çalıyor kendimden aradım meşgul türkcell e ait bir numara türkcel 2222 ye kim diye msj attım rehberde kayıtlı olmadığı için bilgi verilemiyor dedi numaranın kime ait olduğunu nasıl bulabilirim.
Telefonunuz ne ios mu android mi

Eşim ile beraber aradım ne olduğunu anlamaya çalışıyorum aldattıysa elbette boşanırım whatsapp ı güncelledim geçmişe ait tek bir msj yok engelleme 24 29 eylül 2024arası olmuş neden anlamaya çalışıyorum. Engellemek mesele değil ama neden farklı günler engel kalkmış aynı gün geri engellenmiş acaba whatsaap profile bakıp geri mi engelledi yoksa başka bir şey mi var anlamam lazım çünkü iki çocuk maşallah denen bir evlilik şiddet yok sıkıntı yok cinsellik iyi şuan şaşkınım

Şuan yan odada özel ders veriyor online ara ara çıkıyorum netten. Sizlerin verdiği bilgileri kullanacağım şimdiden sağolun

Bişi öğrenene kadar keşke adama çaktırmasaydın da önlemini almasaydı
Peşini bırakmam numara var önlem alsada unuttum diyip takip ederim bu devirde babama bile güvenmem param var işim var kendi kaybeder üzülürüm şuan nefes alamıyorum ihtimal olması dahi gebertti beni ama yapcak bir şey yok teşekkür ederim iyi günler

Peşini bırakmam numara var önlem alsada unuttum diyip takip ederim bu devirde babama bile güvenmem param var işim var kendi kaybeder üzülürüm şuan nefes alamıyorum ihtimal olması dahi gebertti beni ama yapcak bir şey yok teşekkür ederim iyi günler
Valla sen uyurken bile ne senaryolar yazılır aklın durur işin sonunda adama üzülürsün bile suçladığın için böyle şeylerde erkeği hemen ayıktırmicaksın

Eşim ile beraber aradım ne olduğunu anlamaya çalışıyorum aldattıysa elbette boşanırım whatsapp ı güncelledim geçmişe ait tek bir msj yok engelleme 24 29 eylül 2024arası olmuş neden anlamaya çalışıyorum. Engellemek mesele değil ama neden farklı günler engel kalkmış aynı gün geri engellenmiş acaba whatsaap profile bakıp geri mi engelledi yoksa başka bir şey mi var anlamam lazım çünkü iki çocuk maşallah denen bir evlilik şiddet yok sıkıntı yok cinsellik iyi şuan şaşkınım
Whatsapp ta engelli bile olsa,engeli kaldirmadan engelli kişiler listesine gidip ben görebiliyorum profil resmini
Sürekli meşgul çalması olayi da,bazı tlf özelligi var bu konuda,aktif edildigi zaman rehbere kayıtlı olmayanlar meşgul çalar
eşiniz ve sizin numaraniz haricinde baska bi numarayla arayın bide o da meşgul çalarsa bu yüzdendir
Ve instagram konusu da ikiniz dışında başka birinin instgram hesabindan aratın sizler engelli olabilirsiniz instagram da

6 gun ustuste engellenip kaldirildigini nerden ogrendiniz
Şu şekilde tarih ve engellediniz/engeli kaldirdiniz/engellediniz diye gorunuyor konuşma ekranina girdiginizde.

whatsapp-ta-engellenenlerin-sohbete-girdiginde-cikan-farkli-tarihler-2_350x350.webp

Ay adam 6 kere engellediyse mesajlasmis demektir aralarda dimi 🫣
Engelli kisinin profil resmi hala gorunuyor (değiştirirse güncelleniyor mu onu bilmiyorum). Yani profili kontrol etmek icin engeli kaldirmaya gerek yok.

Mesaj yazmadikca ya da karsidan mesaj beklemedikce zirt pırt her gun engelleyip kaldirip tekrar engellemenin baska bir mantigi yok benim aklıma gelen.

Back
X