Engellenmişim

Öyle biri olduğunu bilsem yazmam eminim öyle düşünmiceğine. Belki kendine engel olmak için koydu engeli bilmiyorum. Öyle bir şeyler yazmak istiyorum ki kendini kötü hissetsin. Kendi arayıp sonra kendi engelledi. İstemiyorum dese zaten asla aramazdım. Zaten bu zoruma gidiyor
Kendine engel olmak icin mi engelledi?? Zor mu o engeli kaldirmak; ulasmak istese? Kendinizi bu sekilde kandirmayin lütfen.. Bi de zaten sizi durmadan elestiren birine daha ne yazmayi planliyorsunuz ki? Oyle iliski olmaz..

Kendine engel olmak icin mi engelledi?? Zor mu o engeli kaldirmak; ulasmak istese? Kendinizi bu sekilde kandirmayin lütfen.. Bi de zaten sizi durmadan elestiren birine daha ne yazmayi planliyorsunuz ki? Oyle iliski olmaz..
Tabiki zor değil. Zaten onu kastetmedim. Oda seviyor gurur yapıyor anlamında söyledim. Çünkü bende onu çok kırdım. Bir süredir bende ona uzak davranıyorum ama karşılığı bu değildi tabi. O engelide eninde sonunda kaldırıcak ama ben ozaman soğumuş olurum. Eğer gerçekten seviyor ve kurgınsa vicdan azabı çekerim.

ee mesaj atmışsın engelledikten sonra sen yapacağını yapmışsın bacım.
naz olsaydı yaptığı mesaj attıktan sonra dönmüştü çoktan..
kalan sağlar senindir :KK54:

hayır iste cok yanlıs dusunuyorsun. bak yemin ederim sana birebir aynısını yasadım. bir erkek seviyorsa yazar, arar, bir sekilde yolunu bulur gelir. seni engellemis adam. sevse engeller miydi? gurur yapıp seni kaybetmeyi göze alan adam sevmiyordur. cok net söyluyorum.

e belkı oda gergındır o ruh halıyle gorusmek ıstememıstır ?
bence hıc msj yazma arama derım

Ona söz verdiğim birkaç hediye vardı ve bendeki birkaç eşyası. Kargoya versem mi sizce?

yok sen rahat edemeyeceksin bir karşılık almadan :)
en azından bir ara bakalım taviz vermeden sadece sebebi neymiş diye öğren. her şey konuşarak çözülür.
sonrasında beyefendi havalara girmemişse hediyesini verirsin öyle daha güzel olur :KK200:

Erkekler söz konusu olduğunda her zaman en en kötü ihtimali düşünmek , 2 üst seviye düşünmek gerekir.
Ben bunu bilir bunu söylerim.
Mesaj filan atma , sessiz kal .
Düşündüğün gibi sana ilgisi varsa , vicdanen rahatsızsa eğer o engel de kalkar
Seni de arar ...

yok sen rahat edemeyeceksin bir karşılık almadan :)
en azından bir ara bakalım taviz vermeden sadece sebebi neymiş diye öğren. her şey konuşarak çözülür.
sonrasında beyefendi havalara girmemişse hediyesini verirsin öyle daha güzel olur :KK200:
:)) yine olumsuz cevap gelseydi hiç mi sevgilinizden ayrılmadınız dicektim :)
Aslından aramaktan vazgeçtim sayılır. Hediyeyide sözümü tutuyorum al bende bir şeyin kalmasın der gibi göndericektim. Hangisini yapsam acaba :işsiz: kargo mesajını alsa arar zaten büyük ihtimal. Aramazsa cevabı almış rezilde olmamış olurum

:)) yine olumsuz cevap gelseydi hiç mi sevgilinizden ayrılmadınız dicektim :)
Aslından aramaktan vazgeçtim sayılır. Hediyeyide sözümü tutuyorum al bende bir şeyin kalmasın der gibi göndericektim. Hangisini yapsam acaba :işsiz: kargo mesajını alsa arar zaten büyük ihtimal. Aramazsa cevabı almış rezilde olmamış olurum
kargoyla margoyla eski hediyelerle verdiğim sözü tutmakla uğraşmış profili çizmektense bir kere aramak daha iyi diye düşündüm :)

Öfff herkess söylemiş anlamamışsın, Allah aşkına şu çocuğu bi yerden bi ara yada bi mesaj at rahatla.

Şimdi güzel heyecanlar olduğunu düşünüyosun ama emin ol bi kadın böyle durumlarda bi adamın üstüne düştükçe onu kaybeder ...
Sabretmeyi öğrenmen gerek ...

estafurullah :KK200:
haber ver ama kız merak ederim :KK45:
tabiki Şimdiden heyecanlıyım zaten :)
Şimdi güzel heyecanlar olduğunu düşünüyosun ama emin ol bi kadın böyle durumlarda bi adamın üstüne düştükçe onu kaybeder ...
Sabretmeyi öğrenmen gerek ...
Zaten ben hiç üstüne düşmem tam tersi o benim üstüme düşer nazımı çeker. Şimdi usandırdığım için bu kadar vicdan yapıyorum zaten.

Sizniye rahatsız oldunuz ki. Güzel heyecanlar bunlar :KK53:
Yapmaman gereken şeyi sana sayfa sayfa anlatılmasına rağmen yapmak için didinmen, her söylenene ama öyle değil vs şeklinde bahaneler bulman rahatsız etti gerçekten. Herkes sana nasıl bi duruma düşüceğini söylüyor ama irade yok heralde sende yada yaşın küçük.

Güzel heycanlar dediğin şeye bakıyorum, pembe gözlükleri çıkarsak mı acaba?

Yapmaman gereken şeyi sana sayfa sayfa anlatılmasına rağmen yapmak için didinmen, her söylenene ama öyle değil vs şeklinde bahaneler bulman rahatsız etti gerçekten. Herkes sana nasıl bi duruma düşüceğini söylüyor ama irade yok heralde sende yada yaşın küçük.

Güzel heycanlar dediğin şeye bakıyorum, pembe gözlükleri çıkarsak mı acaba?
Bin nasihattense bir musibet olayı olmaz umarım bu da.
Umarım sonuç dilediği gibi olur.
Sanmıyorum ama

Annemin çok güzel bir lafı var. "Senin kafanda var mı?" :D böyle yazın

Arkadaşlar benim bir süredir görüştüğüm bir çocuk vardı. İyi biridir ama son bir ayda sürekli anlaşmazlıklar tartışmalar çıkıyordu. O beni eleştiriyordu ama dozunu kaçırarak bende tahammül edemiyordum üslubuna. En son aradı beni konuştuk sonra kapattık. O akşam iki kere daha aradı ama ben konuşmak istemedim. Ertesi gün konuştuk neden açmadın dedi bende gergindim o ruh haliyle konuşmak istemedim dedim. Yüzüme kapattı. Aradan bir hafta geçti arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Engellemiş meğerse. Hem zamanına hem duygularıma acıyorum. Gururum çok kırıldı. Gerçekten çok kırıldı. Şimdi ona son bir mesaj atmak istiyorum. Benimle yüzleşemedi bile. Sizce ne yazmalıyım nasıl bir mesaj atmalıyım? Kendimi çok kötü hissediyorum yanlış bir şeyde söylemek istemiyorum.
Beni engelledin ama pes etmedim, ne gurur dinlerim ne onur, pesini birakmam gerekirse mesajlarimla taciz ederim yazin!
Yani adam sizinle gorusmek istemiyor, ne sekilde iletisime gecerseniz gecin siz kaybedersiniz, pesinden kosmus gibi olursunuz, hem numaranizi engellemisse mesajiniz da ona gitmez zaten!

Seni istemiyor sevmiyor vs diyenlere sesleniyorum. Hiç mi sevilmediniz yahu :) ben bu adama yaptıklarımı biliyorum onun karakterinide biliyorum. Bende az süründürmedim. Ciddi bir şey düşünse engelleyerek yapmicağına eminim. Ha diceksiniz ki niye konu açıyorsun ozaman bildiğinizi sanmıyorum ama kızkıza dertleşmek dedikodu yapmak diye bir şey var. Ki başta çok üzgünken şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. En kötü ihtimali düşünüyorum adam beni istememiş olsun. Ozamanda hep benim yüzümden mi oldu ben neden fedakarlık yapmadım nedem yerine eyvallah der yoluma bakarım.

Back
X