- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
Adamın ulaşmak istediği bir sonuç bile olmayabilir. Yalnızca süreç heyecan verici olduğu için surduruyor olabilir konuşmayı. Böyle bir iliskinin mantıksız olması için adamın ille evli olması, evli değilse bile beklentisinin salt cinsellik olmasi, dolandırmak istemesi gerekmiyor.
Bir kere telefonda konustunuz, onun dışında yazistiniz. Hangi konuda nasıl bir ses tonunu kullanır, düşünme şansı olmadan bir konuda ne cevaplar verebilir bilmiyorsunuz. Siz görüntülü konuşmayı bile kabul etmiyorsunuz fakat size evlilik vaadleri veriyor, yine telefonlarına bakmayan bir kadınla cinsellik konuşmaya çalışıyor. Fakat aynı zamanda çok mantıklı konusuyor. 3 ay içinde yalnızca yazisarak bu kanıya varmanız da bana garip geldi, beyefendinin sergiledigi cesaret ve hız da.
Açıkçası bende oluşan izlenim, erkeklere güvenmiyorum, buna da guvenmedim diyerek kendinizi iyi hissetmek istiyorsunuz ve bu adamla konuşmak hoşunuza gittiği için tutarsizliklari görmezden geliyorsunuz. Yukarıda bahsettiginiz böyle böyle yaparsan seni yolarım, gibi cevaplar umutlariniz soz konusu olduğunda sizce de ciddiyetsiz ve cocukca değil mi? Sadece adam değil siz de mantıksız bula bula süreçten hoşlandığıniz için konuşuyor gibi geldiniz bana ve adam bunu sezmiş olmalı ki bir evlilik bir cinsellikle nabız ölçüp sınırlarınizi yokluyor.
İçinde bulunduğunuz duygusal açlıgi anlayabiliyorum. Umarım kendiniz icin en doğru kararı verir ve en kisa zamanda dogru insanla karsilasirsiniz.
Bir süreç yok ki. Karsilikli uzun uzun gunlerce suren yazismalar da yok. Yani ne onu ne beni tatmin eden, mantiksiz oldugu halde devam eden bisey de yok. Ben acaba olabilir mi, nasil olur diye konu actim, daha baslamis, devam eden bi sey yok. Hani mantiksiz oldugu halde vazgecemedigimiz ,tutarsizliklar falan oyle bir durum soz konusu degil.
Yani yanlis ifade etmis olmayayim 3 aydir surekli yazisiyor degiliz tatlim o ara ara yazoyor ben yanitsiz birakiyordum ya da kisa gecistirmelik yanitlar iste. Ilk dun uzun yazinca gelip konu actim buraya.