40 yasini gecgin birinin netten tanismasi ve gorusmedigi insan icin boyle ciddi konular acmasi... aklim almiyor kusura bakmayin.
Canım 40 yaşını geçmişsin, etrafında doğru düzgün adam yok, olanlar da seks meraklısı, biri sana düzgün yaklaşıp, evlenmek istediğini söylüyor, biraz bakıyorsun güzel konuşan, efendi, sakin, akıllı biri izlenimi veriyor. Acaba olabilir mi diye fikir almak için konu açıyorsun.
Oyle bir yazmişsınız ki sanki kapimda erkekler kuyruk olmuş herbiri diğerinden süper ama ben illa da nette tanistiğim, görmediğim biri olsun demişim gibi.
O kadar çok var ki peşimde dolanan, dul kadınım ya, bu onlar içinden elediklerimden diğerleriyle muhatap bile olmuyorum. Yani her önüme gelene olur mu diye atlayacak yoklukta ya da ciddiyetsizlikte degilim bunu anlayın diye yazdım bu parağrafı.
Siz hic yalniz kalmamiş, evlenmiş olabilirsiniz. Evlenirken aileniz, akrabalariniz akil vermis olabilir. Ben de akil almak icin buraya yazdim ne yapayim benim evliligimle ilgilenecek anam, babam, dayim hısım akrabam yok.
Ayrica burada bir iliski yok ki, zaten basta olmayacagini ben de hissettigim icin tum endiselerimi de dile getirmisim.
Gormek, gorusmek zor degil o kolay bi ucak bileti ama bakalim o gorusmeye gerek var mi bunu anlamaya calismisim.
Burada yazistikca ve onunla da konusunca kafamda netlesti, olmayacagina kanaat getirip, iliski baslatmadim, bu yani.
Bazi seyleri insan yasamadan bilemez, burada benim de aklimin almadigi pek cok konu oluyor, ama onlarin yerinde olsam belki ben de oyle davranacagim.
Bu nedenle bunu nasil yaparsin aklim almiyor demiyorum kimseye, cunku aklimin almadigi konuda yorum yapmak bana gereksiz geliyor yani demek ki ben o durumu anlayamiyorum ki aklim da almiyor, anlamadigim sey hakkinda ne diyebilirim ki?
Ha bu yazdiklarim da bu durumu savunmak icin degil tabii ki. Evlilik ciddi bir karar. Once gorursun ve hatta sonra ailesiyle tanisirsin ve ardindan evlilik konusursun.
Burada da zaten yapmak istedigim buydu acaba bu sureci baslatmak gerekir mi diye sordum, hepsi bu. Zaten uygun olsaydik görüsme gerceklesirdi ama ben bu iliski olmaz dedigim halde o aylardir tatli tatli ara ara israr ettigi icin ben de acaba bi oluru var mi dedim.
Beni yasini almis, dunyadan haberi yok, sanalda genc erkeklere kanan, her denene inanan biri sanmayasiniz diye bu kadar uzun izahatta bulundum.