engel durumu nedir ki
Nereye kadar gizleyecek.Sonuçta görmeyecek mi?Daha fazla bağlanmadan söylemeli bence.Aksi halde daha çok üzülür.
Bu işler özgüvenle oluyor.
Benim de engelli diye tabir edilen bir tanıdığım vardı, ama hayatına bakınca hiçbir engeli yoktu, hatta özgüven tavandı : )
Arkadaşınızın zedelenen özgüveninin tamir edilmesi gerek.
ama kız resti çekmiş zaten fazla seçenek yok yaniKızlar selam yine ben
Benim bedensel engelli bir erkek arkadaşım var, çocukluktan beri engelli olduğundan bir iki akrabası dışında çok arkadaşı yok. Benim bağım hiç kopmadı onunla. Çocukluktan arkadaş olduğumuz için. Bulunduğu yer küçük bir yer olduğundan okula filanda gidemedi, bir ortamı olamadı hiç çocuğun yani.
Arada dertleşiriz,sohbet ederiz. İnternette geçiriyor vaktini ,blog vs tutuyor. Gönül işleri de oluyordu arada internetten kızlarla tanışıp takılıyordu sanal sanal :) Bir şey demiyordum ne diyebilirim ki tek sosyalleşebildiği ortam internet sonuçta.
Neyse bu bir kızla tanışmış, eli yüzü düzgün bir çocukta aslında, cesaret edip fotoğrafını da yollamış normalde yollamıyordu hiç. Kız baya beğenmiş, aşık olmuş, buda cesaretle skype filan açmış ilk defa , üç aydır konuşuyorlarmış, çok güzeldi her şey filan diyor.
Sorun şu ki kıza gerçeği söylememiş tabi. Sağlıklı bir erkek profili çizmiş, arkadaşları olan, gezen tozan, işi olan.. Çok bilgili kültürlü bir çocuk. Sürekli okur izler e çizdiği profilde yadırganmıyor tabi.
Kız yanıma gel görüşelim artık diyormuş, bu mesafeyi işleri bahane edip geçiştiriyormuş ama kız resti çekmiş sonunda ya gel ya da görüşmeyelim diye. Baya üzgün baya canı sıkkın.
Bende çok üzüldüm. Gerçeği söyle dedim, anlat durumu. Belki görüşmezsiniz ama kızın gerçeği bilmeye hakkı var dedim. Yok mu sizce de? Sonuçta kandırmışsın kızı...
Ben söyle diyerek gazı verdim çocuğa fakat şimdi de kararsız kaldım.
Ya sonuçları daha kötü olabilir mi kızlar sizce?
Söylemese daha mı iyi?
Nereye kadar gizleyecek.Sonuçta görmeyecek mi?Daha fazla bağlanmadan söylemeli bence.Aksi halde daha çok üzülür.
Ama karşısındakini kandırıyor ,belki kız Onu bu haliyle kabul edecek.Tv'de çok görüyoruz bu tür aşk yaşayanları.Gitmese kız konuşmayı bırakır,arkadaşınız için daha zor olmaz mı?Kız gel yada görüşmeyelim diye rest çekmiş ya gitmeyip pislik gibi davranmayı ve görüşmemeyi tercih ediyor. Yani diyor ki gerçeği bilmesin beni pislik bilsin.
Haklısın.
Ailesi de çok uğraştılar vakti zamanında ama olmadı. Sosyalleşmiyor. Ben ve bir iki dışında kimseyle bir şey paylaşmıyor. Anca sanal şeyler yaşıyor işte.
ama kız resti çekmiş zaten fazla seçenek yok yani
Çalışmıyorsa çok da sosyalleşemez zaten.
Yaşadığı yerde iş imkanı kısıtlı muhtemelen.
moda anam modaEvet, kız ya gel görüşelim yüzyüze demiş yada bitsin.
Bende diyorum ki gerçeği söyle pislikmiş gibi davranma. Kız için ne kötü üç ay biriyle aşkım canımlı konuş sanal manal gel dediğinde gelmesin. İnsanın aklına her şey gelir. E bu da aşık olmuş kıza belli. Kızda çok güzel bir kız sanalda neden aşk aramış anlamadım
Ama karşısındakini kandırıyor ,belki kız Onu bu haliyle kabul edecek.Tv'de çok görüyoruz bu tür aşk yaşayanları.Gitmese kız konuşmayı bırakır,arkadaşınız için daha zor olmaz mı?
erkek kafası işte kızın neler hissedeceğini düşünemiyoDaha zor olur ama kendisi bunu tercih ediyor işte, kız pislik bilsin beni diyor. Bende diyorum ki dürüst ol. Kız kabul etmez büyük ihtimalle ama en azından neler döndüğünü bilmeye hakkı var. Kendi kendine neler kurar kimbilir
Aynen.Belki diyecek esasında evliydi de benimle dalga geçmek için konuştu diyebilir.Daha zor olur ama kendisi bunu tercih ediyor işte, kız pislik bilsin beni diyor. Bende diyorum ki dürüst ol. Kız kabul etmez büyük ihtimalle ama en azından neler döndüğünü bilmeye hakkı var. Kendi kendine neler kurar kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?