Memur olarak çalışma şartları neler bilmiyorum ama arkadaşım zarla zorla bitirdi liseyi de. eğitimi yok zaten çalışmaya gönlü de yok. Dediğim gibi ailesi varlıklı hani istese çalışcam dese illa ki bir şey ayarlarlardı ama bu istemiyor ben yapamam insanlarla uğraşamam diyor. Evden çıkmayıp nette takılmak kolay çünkü
ileride ne olacak. hazır para bir yere kadar. çalışsa, özürlü kadroları düşükten atanabiliyor. Danışma da vs oturabilir. kız gerçeği bilsede zor. işi olsa olabilirdi belli mi olur
Ona gerçeği söylerse kız daha çok üzülür ve ona acır. Arkadaşın da üzülür. O yüzden görüşmeyi kesmesi daha hayırlı.
Zaten o yakınlık kurulsaydı arkadaşın söylerdi engelini. Demek ki yakınlık oluşmamış o kadar.
Gelişmeleri bizede haber ver bbelkşde kız bu şekilde tanımak isteyecek.Yakınlık oluşmuşta böyle bir şeyi söyleyemem diyor. Bana acımasınlar düşüncesi var hep. Ondan söylememiş, kıza bu akşam açıklayacak gerçekleri. Bekliyorum bakalım bende :/
Gelişmeleri bizede haber ver bbelkşde kız bu şekilde tanımak isteyecek.
Yalanla nereye kadar gidebilirdikş zaten. Böylesi daha iyi bence.Olur canım veririm :) Zannetmiyorum hiç ama merak ediyorum bende. Umarım pişman olmam söylettiğim için
Yalanla nereye kadar gidebilirdikş zaten. Böylesi daha iyi bence.
Bence soylesin gerçeği. Kim bilir belki sonu iyi olur ;-)
Kendisini takip etmek isterim. Bir şekilde kişisel gelişimini yapmış, güçlü kalmış insanlara hayranım.Evet, büyük bir yalan söylemiş olabilir ama karşıdaki empatiden yoksun, sadece gösteriş meraklısı birisiyle zaten arkadaşınızın kişisel gelişimine bakmamıştır. Arkadaşınız kötü hissetmesin. İnsanlar yürüyeni de, yürüyemeyeni de bir şekilde incitiyor.
Çok üzüldüm
Üzücü gerçekten sonradan sakat kaldığı için daha zor, yürüdüğü zamanları hayal meyal hatırlıyor çünkü
Haklısınız bayan için biraz zor olacak. Ama gerçek duygular bütün sınırları aşar, inanıyorum. Ayrıca blog adresi için çok sevinirim. Güzel haberler bekliyoruz.Bu meseleler geçsin ona söyleyim de vereyim blogunun adresini :) Mutlu olur çok.
Bu sefer inciten daha çok o, kıza daha yazık aslında.
Bakalım..
Memurluk sınavına girebilir. Engelliler için yapılan Memurluk sınavı var.tam adını unuttum.Memur olarak çalışma şartları neler bilmiyorum ama arkadaşım zarla zorla bitirdi liseyi de. eğitimi yok zaten çalışmaya gönlü de yok. Dediğim gibi ailesi varlıklı hani istese çalışcam dese illa ki bir şey ayarlarlardı ama bu istemiyor ben yapamam insanlarla uğraşamam diyor. Evden çıkmayıp nette takılmak kolay çünkü
Memurluk sınavına girebilir. Engelliler için yapılan Memurluk sınavı var.tam adını unuttum.
Cok zor gercekten, söylemediği icin gidemediği icin zaten yıkılıyor ve söylese ardından kız onu terketse iki kat daha yıkılacak belki. Allahım sen o kardeşe sabrını ver yaRabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?