- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Bence de tabiri caizse pislik gibi davranmali.
En iyi ihtimali dusunuyorum, kiz sorun etmedi saklamasini o da gitti asiklar vs vs.
Eee? Kendin diyorsun okumamis, bir omur netten flort edemezler ya. Bunun ileride evlenmesi vs var. (Okumadigi icin calismadigini dusunuyorum)
Bence ileride tekrae tekrar uzulmenin anlami yok.
Arkadasinin akulu yada tekerlekli araci yok mu? Ciksin dolassin. Eve tikilip kalmasin. Mumkunse internete de takilmasin. Sonu husran olan gecici mutluliklarla ilgilnemesine ailesi neden izin veriyor? Ciksin gezsin, kitap okusun, birlikte bir yerlere gidin. Pazara markete gidip alisveris bile yapabilir. Engelli diye kendini kisitlamasin. Aksine ona gorevler vermeliler. O kizla olan durumu da malesef olumsuz sonuclanir. Birini engeliyle birlikte kabul etmek herkesin harci degil. Heleki engelsiz biri icin. Yinede kiza durustce soylesin ve bitirsinler iliskilerini. Bir daha da internetten sohbete falan katilmasin bence. Yazik cocuga. Ailesi gercekten yanlis yonlendirmis cocugu.
bence arkadaşın çok yanlış bişey yapmış.
kızın vicdanını rahatsız edecek belki de. ewt hepimiz engelli adayıyız. ama engelli bir insanla zorlanadabilir engel durumuna o yüzden kabul etmeyebilir. ve kendini kötü hissedebilir.
tabi tam tersi olup bunu sorun da etmeyebilir. ben çok aşık olsam engel falan dinlemem. ama sanalda tanışıp da bunu göze alama.
engelli adayı olduğumu da biliyorum. üstelik bir rahatsızlığım var Allah vermesin bir anda atağa geçipte tüm hayati fonksiyonlarımı elimden de alabilir.
bu biraz hassas konu ama arkadaşınız yanlış başlamış ilişkiye.
bu şekilde tanışıp evlenen çok. benim bi tanıdığım da yürüyemiyor, kollarında vs de çok fazla hareket kabiliyeti yok. internetten biri ile tanıştı ve evlendi. çocukları da oldu.
baştan dürüst olsa belki yine olurdu bu ilişki veya bi başkası illa ki olur. ama dürüst olmalı. kimseyle bu şekilde oyun oynamaya hakkı yok.
bu olayda da bence doğruyu söylemeli. kıza bırakmalı.
bir de çalışıyor mu?
Evet bende bunu düşündüm şimdi kıza durup dururken vicdan yaptırmış olucak. Oda bunu istemiyor, bana acımasın kafasında. Zaten onunla beraber olacağını düşünmüyor hiç. Fakat bir yandan kızın içinde böyle ukte kalmaz mı üç ay az bir süre değil.
Aslında maddi durumları çok iyi, kendi çalışmıyor etmiyor ama bir sürü sosyal imkanı var, bilgili kültürlü de biraz normal olsa zaten böyle şeyler yaşamaz hatta kız arkadaşı bile olurdu evlenir di de. Kendi anormal işte.
Yalan söylemeyen ama engelli birini, yalan söyleyen ama engelsiz birine tercih ederim. Yalan söyleyip insanların duygularıyla oynamasın.
Kadrolu öğretmen mi?Evet ya, kız da bir içim su, öğretmenmişte. Manyak mı ne, başka adam kalmadı herhalde nette aşk yaşıyor
Yok çalışmıyor, kesinlikle bence de hakkı yok o yüzden söylesin yaptığıyla yüzleşsin istiyorum.
İyi diyorum dimi :) Bu akşam söyleyecekmiş bakalım. Caymazsa.
Kadrolu öğretmen mi?
mesajımda bahsettiğim kişi çalışıyor. memur olarak. arkadaşınızın böyle bi imkanı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?