Engelli bir erkek ve engeli olmayan kız

Bu halde bile çalışıyor işini de gayet güzel disiplinli yapıyor üstelik

B
Bende sizin gibi ne başına kalktım ne bir söz ne ima ne bir bakış kendisine de söyledim senin bu halde olman beni ilgilendirmez beni senin karakterin ilgilendirir diye söyledim yazdıklarınzçok güzel maşallah çok güzel düşünüyorsunuz teşekkür ederim

Sizi şuan alkışlamak istiyorum aynen insanlar ne yapsanda zaten seni hep eleştirecek zaten o yüzden ona bir şans vermeye ve ne olacaksa da yaşamaya karar verdim hani bende ona karşı boş değilim evet önce karakteri gelir benim için ama malum insanlarımız belli yani kendisine ilk konuştuğumuz gün senin böyle olman umrumda değil senin karakterin beni ilgilendirir dedim ne bir söz ne bir bakış ne de bir ima da bulunuyorum acıyan gözlerle bakanlar elbette oluyor yada olacak ama ben hiç onu engelli olarak görmek istemiyorum

Bunu nasıl cozebilirim travması olduğunu olmadığını

İçime sinip sinmemesi değilaslinda konu bu arada yazdıklarınızdan dolayı teşekkür ederim

Kızını seveyim Maşaallah

Kalbinizin sesini dinleyin

Neden bukadar ilgiye açsınız? Ben ona takıldım. Birini size çikolata alarak istediğini yaptırabilir demekki. Bu olur yada olmaz onu bilemem ama bu ilgi açlığı size yanlış kararlar aldırır. Size 1-2 atasözü bırakayım.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Davul bile dengi dengine bla bla bla.
Şartlar eşitken evlenip hepimizin başına herşey gelebilir. Engelli olur,iflas eder,güzelliği gider vs vs. Tabi ki kimse boşan demez. Linç tayfaya yazdım bunu.
Şartlarınız eşit değil,olmaz o iş. Anneni dinle.

Dışarıdan çok çabuk etkilenen biriyseniz evlenip karşı tarafı da mutsuz etmeyin ama kimsenin ne dediği umurumda değil diyorsanız neden olmasın. Yarın nelerle karşılacağımızı kim bilebilir hepimiz engelli adayıyız.

Şartlarınız eşit değil,olmaz o iş. Anneni dinle.
nesi var sartlarinin yahu bu adam koturum mu? kendi isini halledemiyor mu? sadece ayaklari ice dogruymus. gayet de calisip parasini kazanip kendisine bakiyormus. neyin sarti bu?

ayrica ona kalirsa ben cok ciddi rahatsizliklar atlattim, bacagimin birinin kesilme ihtimali vardi cok zor kurtuldu. nisanlim da benden mi ayrilsaydi? boyle dusunebilmek icin hangi kor kuyularda yetistiniz cok merak ettim.

Kör kuyuda yetişmekle ne alakası var bunun ya? Birliktelikten sonra yatalakta olabilirsiniz,ona lafım yok. Orada başka şeyler devreye giriyor,bırakıp gidene nankör diyoruz zaten. Ayakları içe basıyor,ne anladınız bundan? Adam engelli diyor,bi bakın isterseniz nasıl oluyor.
Kız sanki aşkından ölürken adam bi anda rahatsızlanmışta bizde bırak diyoruz. Kız tanımıyor bile daha adamı. Adam açsındır çikolata aldım demiş,kız aşık olmuş. Burda ki bu açlık kıza ne hatalar yaptırır farkında mısınız?

Her şeyi size hitap ederken tek sıkıntı yan basması mi? Bu engel olamaz, olsa olsa sağlık problemi olur. Valla ben engelsiz sanılan öyle engelliler gördümki

Farkında değil ama ciddi anlamda acıyıp küçümsüyor, istemiyorsa istemiyordur halbuki. Aman başıma bir bela gelir kabul etmezsem kafasıyla hem adamın hem kendisinin başını yakacak.
bana böyle üstten bakan birinin karısı,kocası, arkadaşı,anası,çocuğu olmak istemezdim

Kucukte olsa bir engelin varsa, hayattan goreceğimn yegane muamele bu demekki

Ben engelli değilim engelli olan karşımdaki insan, benim için sorun yok ama hayatımdaki insanlar bana diyor ki yapma hayatını mahvedersin diyorlar
Bence o insanları hayatınızdan çıkarın

Her sağlıklı insan emekli adayı

Büyük konuşmasınlar

Ama tabi biraz tanıyın önce karşıdaki kişiyi hemen benimle çok ilgilendi deyip kanmayın. Biraz gözlemleyin.

ben mesajin o kismina bir sey yazmadim farkindaysaniz, oncesinde aynisini ben de soyledim ama “birbirinize denk degilsiniz” diye degil. adam bu ailenin icinde kendini kotu hisseder diye. konu sahibinin ailesi de sizin gibiymis cunku. sanki adamin ayagi yokmus ya da ahlaksiz bir is falan yapiyormus gibi birbirinize denk degilsiniz tribine girmisler. evet bunun icin kor kuyuda yetismek empatiden yoksun olmak gerekir.

Siz bu adamı sevmiyorsunuz sadece ilgisinden hoşlanmışsınız..
Zira sevseniz gözünüz hiç bir şey görmezdi ki engel dediğiniz yan basma şey büyük bir sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…