- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi meleksu001
-
Kesinlikle. Herhangi Bi sebepten Bi taraf kendini lutuf görüyorsa hiç Bi ilişki sağlıklı olmaz. Diğer taraf hep daha çok seven alttan alan idare eden fedakarlık yapan oluyor o zaman ortada sağlıklı Bi psikolojide kalmaz.Vallaha bana da öyle geliyor..burada gelen yorumların bir kısmı bile bu konu nedeniyle ilişkiden /evlilikten kaçınırsan sonrasında kendi sağlığınla /eşinin sağlığı ile sınanırsın şeklinde.İnsanların anlamadığı herhangi bir nedenden dolayı engelli olan bir kişi ile evlenebilirsin de evlenmeyebilirsin de ..ikisi de çok doğal.Vereceğin karar seni şeytan yapmadığı gibi melek de yapmaz..sonrasında hayatında başka olumsuzlukların olmaması için bir bedel ödeme biçimi hiç değildir.
Engelli bir insanın karşısına da onu "olduğu gibi kabul edebilecek " pek çok kadın ya da erkek çıkabilir oysa ki .Bir insana yapılabilecek en büyük kötülük kendini ona göre +1 olarak görmektir..karşındaki kişiyi eksik görüyorsan ne arkadaş olarak ne sevgili olarak onunla sağlıklı bir ilişki kuramazsın
Eee o zaman? Bence siz adamdan uzak durun, çünkü onu üzeceksiniz. Siz adamı beğenmemişsiniz, sadece size ilgi göstermesinden hoşlanmışsınız. Kimsenin duyguları ile oynamaya hakkınız yok. Beğendiniz, denk bulduğunuz birisi ile olun.Hayatını etkilemek derken, iş hayatını yürümesini vs etkilemiyor
Baktım.annenizle güzelce konuşun.erkek arkadaşınızın ve sizin sevginiz herşeyi güzelleştirir.siz mutlu olucam bu adamla diyorsanız başkaları önünüze hiç kafa takılmicak engeller çıkarmasın.anene dersin bu benim seçimim sonuçta ben evlenicem ben bu adamla bı ömür yasicam.aslında annenizin düşüncesi günahada giriyor.siz engelli olsaydınız erkek arkadaşınız engelli olmasaydı ve annesi bunun için onay vermeseydi anneniz ne düşünücekti acaba bunuda ona sorun.9z
9
Özele yazdım burdan bakar mısınız
Özelden yazabilirsin her zaman.konusmalarından hissediyorum ki sen bu adamı seviyorsun ve anneni ikna etmek istiyorsun.insallah gönlündeki olur.fevri davranma anneni kırmadan onu ikan et.annen akrabalarıda işin içine katmasın.sen mutlu olucagina inanıyorsan kimsenin lafına kulak asma.eyer yakıştırmıyorlarsa buda onların insanı düşüncesi.Allah bizi yaratırken hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilerek yaratıyor.demekki o çocuğun karşına çıkmasında bı hayır var.sana bakabilecek ve sana değer vericek seni her zaman sevicek biriyse kaçırma.Sizlere ulaşabileceğim bir yer var mı konusmak isterim
Estağfurullah uzun olması sorun değil ne güzel maşallah size evet annem arkadaşimin Engelli olmasını sorun ediyor onunda evet sevmeyi ve sevilmeyi hakettiğimi düşünüyorum.
Benim çevremde çok var ya karısı engelli yada kocası engelli bi sürü evli çift var.bence şöyle yapın çevrenizde sizi seven sayan ve bu duruma saygı duyan birine anlattın arkanızda biri olursa annenizi ikna etmek kolay olucaktır.umarım anneniz yaptığı yanlışın farkına biran önce varır.ve önünüze engeller çıkarmaz.Estağfurullah uzun olması sorun değil ne güzel maşallah size evet annem arkadaşimin Engelli olmasını sorun ediyor onunda evet sevmeyi ve sevilmeyi hakettiğimi düşünüyorum
Bu kadar melankoliye gerek yokHa yok hayatını idare ediyor sorun yok gezmesinde falan o halde bile çalışıyor ya kıyamam
Hayatını mahfedersin diyen gerizekalı ile iletişim kurarak hayatınizi mahfediyorsunuz zaten.K
Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyor
Farkında değil ama ciddi anlamda acıyıp küçümsüyor, istemiyorsa istemiyordur halbuki. Aman başıma bir bela gelir kabul etmezsem kafasıyla hem adamın hem kendisinin başını yakacak.Bu kadar melankoliye gerek yok
Küçük Emrah talip olmuş sanki
O ‘sizden olmaz’ diyenlerle hayatınızı doldurup mahvediyorsunuz, bilin istedim.K
Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyor
Kendi öz bakımını yapamayan insanlarla evli birçok kadın var.Bakıma muhtaçsa hayatını mahvedersin diyebilirler de yürüyüşünde sıkıntı varsa ve kendi ihtiyacını da görüyorsa niye mahvetsin? Yanınızda manken duruşlu mu biri olmalı? Enine boyuna düşünün. Eğer sizin için sıkıntı olmayacaksa görüşün.
siz hayatınız boyunca insanlar ne derse onu mu yaptınız pekiValla hi şuan guldurdunuz Allah da sizi güldürsün benim için sorun yok ama hep öyle diyorlar
Annenizin çekindiği şu olabilir mi; bu adamın bugün engeli sorun olmaz ama ileride komplekse kapılır sana ruhsal eziyet çektirebilir, engelim var diye mi bunu söylüyorsun yapıyorsun diyebilir. Ben kızım olsa sadece bu konuda uyarırdım.Ben engelli değilim engelli olan karşımdaki insan, benim için sorun yok ama hayatımdaki insanlar bana diyor ki yapma hayatını mahvedersin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?