- 16 Haziran 2011
- 15.922
- 69.191
- 798
- Konu Sahibi meleksu001
-
Yani eğer istiyorsan tanıyıp gör diyorsunuz zaten düşünüyorum şuan
Kendisi de zaten erkek arkadaşım direk olmak istemedi tanışmak tanımak istediğini belli ettiArkadaş olarak görüşün , insan olarak tanıyın. Belki erkek arkadaşınız olmasını istemeyecek , ona karşı bir istek duymayacaksınız ; aceleci olmayın.
Onu yükseltmek yada üzmek değil amacım iyilik olsun diye değil sağlıklı bir duygusal bağ kurmak ve tanimakk amacımYapacağınız en büyük hata, karşınızdaki kişi fiziksel engelli diye onu yüceleştirmek veya ona üzülmek.. bu duygularla (aklınızca) ona iyilik olsun diye birliktelik yaşamak olur.Eğer bu adamı kendinize "denk" görmüyorsanız hiç düşünmeyin bile ilişkiye dönüştürmeyi .
Tanımak istiyorsanız tanıyın ama daha tanımadığınız birisi ile ilgili annenizle filan konuşmanız neredeyse herkesin fikrini öğrenmek istemeniz bana biraz garip geldi.Bir tanışın bakalım gerçekten iyi birisi mi ya da birbirinizle geçinebiliyor musunuz anlamaya çalışın.Onu yükseltmek yada üzmek değil amacım iyilik olsun diye değil sağlıklı bir duygusal bağ kurmak ve tanimakk amacım
Kendisi de zaten erkek arkadaşım direk olmak istemedi tanışmak tanımak istediğini belli etti
Ben engelli değilim, o engelli o da bekar bende bekar
K
Kimisi sizden olur dene diyor kimisi de olmaz hayatını mahvedersin diyor
Ben engelli değilim engelli olan karşımdaki insan, benim için sorun yok ama hayatımdaki insanlar bana diyor ki yapma hayatını mahvedersin diyorlar
Bence kesinlikle konu sahibinin duyguları bu.Yapacağınız en büyük hata, karşınızdaki kişi fiziksel engelli diye onu yüceleştirmek veya ona üzülmek.. bu duygularla (aklınızca) ona iyilik olsun diye birliktelik yaşamak olur.Eğer bu adamı kendinize "denk" görmüyorsanız hiç düşünmeyin bile ilişkiye dönüştürmeyi .
Hayatını etkilemek derken, iş hayatını yürümesini vs etkilemiyorBiraz realist yaklaşacam. Açıkçası engeli hayatını etkileyen Bi engelse ben de olsam annenizin yerinde kızım için istemezdim. Kendim için de eğer aşık değilsem ilerlemeden konuyu kapatırdım. Evliyken ya da ilişki varken Bi engel oluşursa o zaman durum farklı olur o zaman zaten seviyorsundur zaten birliktesindir.
Düşünme aşamasındayim daha karar verirsem birbirimizi detaylı tanıma aşamasina gececegzSadece ilgi göstermesi mi mesele?
Kafamız tutuyor, aşık oldum, her zorluğun üstesinden gelebiliriz dediğin bir insansa olur. Ama yok o onu dedi, yok o bunu dedi derseniz olmaz.
Çevremde var erkek engelli, kadın değil. Her ikisi de meslek sahibi, ortak ideallere sahip insanlar. Çok kıymetli insanlar. 2 çocukları oldu. Kimseyi de duymadılar, çünkü birbirlerine güveniyorlardı.
O zaman durum değişir. Hayatını etkilemiyorsa kimseye muhtaç değilse ne sorunu olacak. AmaHayatını etkilemek derken, iş hayatını yürümesini vs etkilemiyor
Herşey içinize sinen şekilde olsun inşaallahÖncelikle teşekkür ederim yorumunuz için, yazdıklarınız o kadar güzel ve mükemmel ki anlatamam, kesinlikle bunlar önemli olmalı aslında engeli değil
Kendiniz bilirsiniz yine ama bence bir şans verin önemli olan anlaşabiliyor oluşunuz, insanların ne dediğini umursamayın. İnsanlar hep konuşur, içinizden ne geçiyorsa onu yapın. :)Evet doğru haklısınz yalan yok bir şeyler hissediyorum tanımak istiyorum onu
Vallaha bana da öyle geliyor..burada gelen yorumların bir kısmı bile bu konu nedeniyle ilişkiden /evlilikten kaçınırsan sonrasında kendi sağlığınla /eşinin sağlığı ile sınanırsın şeklinde.İnsanların anlamadığı herhangi bir nedenden dolayı engelli olan bir kişi ile evlenebilirsin de evlenmeyebilirsin de ..ikisi de çok doğal.Vereceğin karar seni şeytan yapmadığı gibi melek de yapmaz..sonrasında hayatında başka olumsuzlukların olmaması için bir bedel ödeme biçimi hiç değildir.Bence kesinlikle konu sahibinin duyguları bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?