Konu sahibine soralım ozaman...Belki kolunda protez vardı eldiven vardı bu sebepten farketmedi ve gönlünü kaptırdıktan sonra anladı olamaz mı?
Elbette keske ona bir sey olmasaydi . Ama sunu cok net hatirliyorum .Adam ona dediki bana bu yaptigini en sevdiginle imtihan olup odeyeceksin.. tek duam bu dedi
olmaz olsun öyle beddua... ne demek ilahi adalet teccelli etti.. yuce ALLAH o kadar zalimmi ki bir bedeli bebeye ödetsin.. madem butun engelli annelerı muhakkak gecmıste yasadıkları bır hatanın bedelını ödüyorlar... o arkadasa gelınve ayrılıp ayrılmamak en buyuk en dogal hakkı... kensınde o gücü görememiştir mutlu olamayacagına inanmıstır böyle bir karar almıs ve ayrılmıstır... erkek içinde cok elim bir olay ama beddua etmesi cok cok kötü bir hal...sonucta 30 yıllık kocasını bırkmamıs... üüzülebilir affetmeyebilir ama en sevdıgınden cıksın demek cok cok kötü...O halde ben size bir olay anlatayim. Benim cok samimi bir arkadasim bundan 4 yil evvel internetten biriyle tanisti. Tanistigi kisi son derece guzel konusabilen , son derece egitimliydi ve hos bir adamdi. Bulustular ve birbirlerine asik oldular. Gel zaman git zaman bu adam buyuk bir trafik kazasi sonucu felc oldu . Belden asagisini kullanamayacak haleydi.Benim arkadasim bunu asiri sorun etti ve sirf bu sebepten ayrildi. Ve o adam ona dediki bana bu yaptigini en sevdiginle imtihan olarak odemeni diliyorum , Rabbimden tek beklentim bu dedi.Sonrasinda baska bir adamla evlendi ve hamile kaldi
Ama Allah cok buyuk, adaleti cok sert..
Dogan bebeklerinin kemiklerinin gelisimi sorunluydu ve bebegin yurumesi de cok zormus.. ilk duyar duymaz aklimiza o adam geldi .ilahi adalet cok kotu bir sey.
İki ayda demiyorum ilk tanıştıklarından bahsediyorum. Ayrıca ben engelli diye birlikte olma demiyorum eğer kendisine güvenmiyorsa olmasın diyorum. Anlamadan çok muhalefet iyi değil. Sürekli alıntı yapmayı sevmiyorum. İyi günler.Konu sahibine soralım ozaman...
blleg engeli olan adamın kolunda protez falan mı vardı da başta farketmedi??
Protez olsada farkedilir protez gerçek gibi hareket etmiyor 2 ayda kadın bunu göremediyse kadının da gözlerinde sorun var derim...
olmaz olsun öyle beddua... ne demek ilahi adalet teccelli etti.. yuce ALLAH o kadar zalimmi ki bir bedeli bebeye ödetsin.. madem butun engelli annelerı muhakkak gecmıste yasadıkları bır hatanın bedelını ödüyorlar... o arkadasa gelınve ayrılıp ayrılmamak en buyuk en dogal hakkı... kensınde o gücü görememiştir mutlu olamayacagına inanmıstır böyle bir karar almıs ve ayrılmıstır... erkek içinde cok elim bir olay ama beddua etmesi cok cok kötü bir hal...sonucta 30 yıllık kocasını bırkmamıs... üüzülebilir affetmeyebilir ama en sevdıgınden cıksın demek cok cok kötü...
Bana mantiksiz gelmedi valla kizin yaptigi.peki siz omur boyu tasiyavilir miydiniz bu sorumlulugu ve yuku?ne yalan soyleyeyim ben de ugrasamazdim.taslayan taslasin beni.ayni sey benim basina gelmis olsaydi karsi tarafinda boyle bir sorumlulugu tasimasini istemez ve benden ayrildi diye de sacma sapan beddua etmezdim.ha cok uzulurdum o ayri.ama inan karsi tarafi da anlardim.evlendikten sonra boyle bir sey olursa durum farkli tabiiYok emin olun bunu yaşadim. Yani bir bir sahit oldum
O zaman da yani terkettiginde ona bunun icin onu birakiyorsun ona hayatta yapabilecegin en kotu seyi yapiyorsun demistim.Ne yapayim tum hayatimda onu mu sirtlayacagim ailesi var bakar demisti...
aynen öyle ALLAH muhafaza hepımızın basına gelebılır ama telefonda tanısmıs daha nısan dugun yok ortada... e yanı ask sevgı bıtebılır bu da cok dogal.. dinen bosanmak bile var.. dedıgım gibi kocası olsa evlatları olsa sırtında tasısın.. cok bencilce acıkcası...Ya bu kadının ömür boyu onunla beraber hayatını mahvetmesini nasıl isteyebilir ki?
Adam kadını hiç sevmemiş ve çok bencil biri.
Aynen.bence adam kadindan daha bencilmis.kadinda bir hata gormedim benYa bu kadının ömür boyu onunla beraber hayatını mahvetmesini nasıl isteyebilir ki?
Adam kadını hiç sevmemiş ve çok bencil biri.
Basina gelemeyenin yorum yapmasi kolay. Ama ben sevdigim insan icin herseyi yaparimBana mantiksiz gelmedi valla kizin yaptigi.peki siz omur boyu tasiyavilir miydiniz bu sorumlulugu ve yuku?ne yalan soyleyeyim ben de ugrasamazdim.taslayan taslasin beni.ayni sey benim basina gelmis olsaydi karsi tarafinda boyle bir sorumlulugu tasimasini istemez ve benden ayrildi diye de sacma sapan beddua etmezdim.ha cok uzulurdum o ayri.ama inan karsi tarafi da anlardim.evlendikten sonra boyle bir sey olursa durum farkli tabii
Benim de aklima ayni uye geldi. Nickini hatirlayamadim. Sevgilisi polisti sanirim. Gazi olmustu. Umarim simdi cok iyidir ikisi de.Bu forumda bir üye vardı
Nickini hatırlayamadım bilen arkadaşlar varsa yazsın.
Sevdiği insan 2 bacağını kaybetmişti.
Buna rağmen hep yanındaydı.Arkadaşınız o üyenin konularını okusun
Sizin arkadaşınız o insanı üzer.Boşuna ümit vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?