Hanimefendi anlamadığınız şu. Ben size, buraya bir şey anlatmadım. Biri tutmuş koca yorumun içinden bir cümleden anlam çıkarmış, kendince takdir etmemiş filan. Sanki ben bir şey yazmışım. Ne anladınız o cümleden desem kimbilir ne uydurulacak... konu ben değilim diye sorup uzatmak istemedim bir şey. Size vakti zamanında bir şey anlatıp da fikrinizi sorarsam yazarsınız. Bir şey anlatılmadan, kafanızdan uydurduklarınızla, hayal dünyanızla yorum yapmayın bana yani. Ben bunlarla uğraşmıyorum.Dün benim konumda yaptıklarımın sizin nezdinizde iyilik olmadığını belirtmiştiniz. Bugün de sizinkiler takdire layık görülmemiş. İlginç... Ben de takdir bekleyerek yazmamıştım oysa..
Eşim destek oluyor annem babam çok sinirliler bu düşüncemeEşin ne düşünüyor peki, ailen?
Destek oluyorlar mı, yurda yada bakım evine verme düşüncenden onlara bahsettin mi.
Eşim ve ailem destekçi babam ve annem de biz ölene kadar bakarız dediler ama onların da bakmasını istemiyorum 60 65 yaşındalar anneme " ben senin gibi anne olamadım seni üzdüğüm için beni affet" dedimEzap cevap vermedin ama yinede yazmak istiyorum.
Eşinin ve ailenin bu zor zamanlardaki tutumlarını sordum çünkü bunlarda çok önemli.
Birbirinize destek olarak şuan çok zor görünen herşeyi kolaylaştırabilirsiniz.
Henüz çok başındasın.
Kabullenme süreci biraz ağır geçiyor olabilir.
Ama ben zamanla atlatıcağına ve daha da güçlü hissedeceğine inanıyorum.
İhtiyacın olan biraz zaman sadece.
Şu aşamada yapabiliyorsan hiç bir sorun yokmuş gibi davranmaya çalış.
En azından birbirinizi motive etmiş olursunuz.
Diğer oğlun yaşananlardan etkilenmemiş olur.
Bu süre içerisinde sende zaten tedavi görüyormuşsun.
Belli bir süre sonra belkide gelip burada bambaşka şeyler yazabilirsin.
Allah yardımcın olsun, yavruna da şifa diliyorum.
Eşim destek oluyor annem babam çok sinirliler bu düşünceme
Eşim ve ailem destekçi babam ve annem de biz ölene kadar bakarız dediler ama onların da bakmasını istemiyorum 60 65 yaşındalar anneme " ben senin gibi anne olamadım seni üzdüğüm için beni affet" dedim
Ailem başka şehirde ben başka şehirde kayınvalide başka şehirde annemlerin olduğu yere gitsem eşim istemiyor kayınvalide nin olduğu şehre gitsem ben istemiyorum çalışmazsam eşim 2 bin lira maaş alıyor çalışırsam bakıcı bakacak bakıcı bakacağına ben bakayım diyorum herşeyi düşünüyorum kafam çorba
Takdir etmenizi beklediğim için yazmadım zaten. bu bir. İkincisi, bir cümlede özetlenen şeyin uzun bir hikayesi var zaten yazmadığım. Takdir istediğim zaman konusunu açarım.
Ya çok rica edicem, uzatmayın. Siz ne anladınız oradan desem konu uzayacak. Bilmediğiniz olaylar hakkında atıp yorum yapmayın. Şu an durumdan çok uzaksınız zaten, yorumunuz kel alaka.bi de engelli sayılabilen demişsiniz. SAYILABİLEN. ne demek bu? çok engelli olmasın, az olsun. kendini de idare etsin canım iyilik yapıcaksak hayatımızdan da olmayalım mı demek?
Ya çok rica edicem, uzatmayın. Siz ne anladınız oradan desem konu uzayacak. Bilmediğiniz olaylar hakkında atıp yorum yapmayın. Şu an durumdan çok uzaksınız zaten, yorumunuz kel alaka.
Lütfen tedavinizi yarıda bırakmayın, şu aşamada verirseniz ileride tedaviniz sonlanınca çok pişman olabilirsiniz. Lütfen vermeyin bebeğinizi, o da sizin evladınız. Bu arada yok mu size destek olacak kimse? En azından diğer oğlunuzun ruh sağlığını koruyabilecek onunla ilgilenecek bir aile büyüğü vs? Siz tedavinize devam edin lütfen, bir süre sonra böyle düşünmeyeceksiniz inanın..Kafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım
Psikiyatristiniz ne diyor? bazı ağır durumlarda servise bile alıyorlar bir süre, sizin bir süre servise yatma ihtimaliniz var mı? İlaç tedavisi görüyor musunuz sadece terapi mi? Servise yatarsanız çocuklarla ilgilenebilecek kimseniz var mı? Teşhisiniz nedir? Bunlardan da biraz bahsedebilir misiniz rica etsem?Evladım kıyamıyorum bakmaya hergün bakıp bakıp ağlıyorum evet bu çok büyük bir imtihan allahım güç ve rsabır ver diye dua ediyorum ama elim kolum kalkmıyor iş yaparken titriyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?