- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hiçbirimiz türk dil kurumu değiliz. ama en azından nokta kullanın.Canim bak ne diyecem sana benim bir arkadasim var 8yil cocugu olmamis ne tup bebek neler neler denediler olmadi pes ettikleri anda hamile kaliyor sevincden ucuyorlar bebek icin doktorlar sagligi yerinde hersey normal diyorlar bebek bir doguyor hicbir yeri tutmuyor kafasini bile sabit tutamiyor eller surekli sallaniyor hazir mamayla midesindeki delikden besleniyor suanda 7 yasinda bu pis dunyayla hic ilgisi yok sadece nefes aliyor kendi kendine yattigi yerde guluyor gel gorkii anne ve babanin bir daha bebekleri olmayacagini soylemis doktor gecen hafta inanirmisin anne senin gibiymis ilk simdi can bu kanim bu diye uzerine titriyor gecen kan zehirlenmesi gecirdi acil kani degisti arkadasimda esininde yurekleri agzina geldi birsey olcak diye simdi zor bi sinavdasin guzel kardesim bu sinavini lagiyla ver rabbime emin ol o melegi seveceksin rabbim sana saf temiz melegini emanet etmis sende yurda birakmak istiyorum diyorsun sakin haaa once bir sakin ol senin canindan kanindan diger cocugundan farki yok
birdahakine dikkat edersiniz diye yazmak istedim.