Engelli görümcem..

Hunter1453

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
236
199
18
Başlıktan anlaşıldigi üzere zihinsel engelli bir görümcem var.. evlendigimden beri kendisiyle çok iyi anlaşırım ama bazen vurmaları,itmeleri oluyor, bazende askim bebegim der sarilir bana. Bir anı bir anını tutmuyor yani.. herşey Rabbimin imtihanı, tabiki bilerek yapmıyor..
1sene hamile kalmak için çok uğraştim ve hamd olsun şuan 8 haftalık hamileyim. Kayınvalidemlere neredeyse her gun gittiğimizde bazen gorumcem belime falan vuruyor, gecen merdivendeyken itti beni azdaha düşüyordum.. kendim için degil zaten evlendigimizden beri yapiyordu bunlari ama bisey demiyordum.. şimdi hamileyim ve bebegim için çok korkuyorum ya düşürürsem diye..

Dikkatli davran ve cok sık gitmemeye calis israr edip cagiriyolarsada midem bulaniyo basik dönüyo iyi değilim gibi bahaneler uret.

Evlendigimizden beri çok alistirdim kendimi hergün hergün simdi 2gun ust uste gitmesem laf yapiyolar. Bende ramazan diye bisey demiyorum ama ramazandan sonra cok sık gitmemeye caliscam

Sert darbeler düşürmene neden olabilir.Beline değil de karnına kasıklarına vurursa kötü olur..Güzel br üslupla anlatıp çok gitmemeye gittiğiniz zaman da görümcenizden uzakta durmaya gayret edin.

Çok sık gitme ayda yılda bi git eşin tek başına gitsin.eşine de söylersin anlayış gösterecektir eminim hasta olduğunu dinlendiğini falan söyler gittiğinde

Hamileyken bu durumlar risk içeriyor. Engelli olmasından dolayı itip vursa da bence görüşmeyi bırakın sonucu kötü olabilir.Allah korusun ya merdivenden yuvarlansaydınız?

Gitmeyin.
Tavır yaparlarsa düşük yapabileceğinizi söyleyin

Görümcenizin ilacı vs var mı kullanmadığı

Zira hani şakalaşmıyor ya da yanlışlıkla itmiyor. Vuruyor

Çocuk olunca da vurabilir kıskanabilir vs

ben gitmezdim durumu herkes biliyordur gucenip kırılmazlarda zaten

Her gun her gun kv de ne isiniz var zaten.

Mide bulantim var dusuk riskim var yatiyorum de
Esini gonder bi kac günde bir ziyaret etsin senden de selam soylesin

Tabiiki Allahin takdiri ama bu zamanlarda gitmemeye bak gidersen de görümcenin yaninda oturma. Ne yapacagi belli olmau sizin icin daha saglikli ileride bebegin icinde aynisi gecerli

Evlendigimizden beri çok alistirdim kendimi hergün hergün simdi 2gun ust uste gitmesem laf yapiyolar. Bende ramazan diye bisey demiyorum ama ramazandan sonra cok sık gitmemeye caliscam
hic moralini bozma once kendini ve bebegini dusun.benim iki arkadasim da yillarca sizin gibiydi simdi ayni apartmanda haftada bir gidiyor diger arkadasimda yillardir yatmadan yatmaya eve gelirdi simdi oda haftada bir..ablam ise bi evin bi gelini baska cocuk yok enistem tek oda haftada bir yani ornekler bunlar sizde yapabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…