- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Hunter1453
-
İkili üçlü testler trizomilere ve spina bifidaya bakar bunlardan biri değilse anlamı yok.Sonuç?
Dikkatli olacaksın. Bir de doktoruna ikili üçlü testler yapılırken ailede hasta olan olduğunu söyleyeceksin.
Ne kadar sert bir uslup. Unlem koyarak bir de. Saniyor musunuz ki o kizcagiz bile isteye yapiyor bu davranislari. Ha kayinvalide zaten bunu dusunmeli ve gelinine hergun gelmesi icin beklentiye girmemeli hele ki hamileyken. Ama suclu o kiz degil. Benim de zihinsel ve bedensel engelli bir kardesim var. Bazen sarilir oper bazen de hircinlasir bi anda. Surekli doktor kontrolunde sinirini baskilayan ilaclarini hergun iciriyorlar. Avuc avuc ilac veriliyor diyeyim size o derece. Ama cozumu yok iste yok. Keske cozumu olsa keske ilaci olsa bulsak getirsek ve iyi olsa. Ama yok.Bebeği de alır yere atar o görümce. Gitme!
Bence bebegin olduktan sonrada cok sık gitme allah korusun sevicem derken zarar verebilir. Allahm bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsinAynen haklısınız kızlar en azından şu bebegimi kucagima alana kadar cok sık gitmemem lazın
Evlendigimizden beri çok alistirdim kendimi hergün hergünsimdi 2gun ust uste gitmesem laf yapiyolar. Bende ramazan diye bisey demiyorum ama ramazandan sonra cok sık gitmemeye caliscam
Arkadaşım ben onu doğumdan itibaren varsayarak söyledim. Doktora hatırlatmakta fayda var.İkili üçlü testler trizomilere ve spina bifidaya bakar bunlardan biri değilse anlamı yok.
Belki sonradan engelli oldu mesela.
Sağlıklı Bebek düşmez onu aklından çıkar, kayınvalidene de hergün gitme görümcenden de uzak durBaşlıktan anlaşıldigi üzere zihinsel engelli bir görümcem var.. evlendigimden beri kendisiyle çok iyi anlaşırım ama bazen vurmaları,itmeleri oluyor, bazende askim bebegim der sarilir bana. Bir anı bir anını tutmuyor yani.. herşey Rabbimin imtihanı, tabiki bilerek yapmıyor..
1sene hamile kalmak için çok uğraştim ve hamd olsun şuan 8 haftalık hamileyim. Kayınvalidemlere neredeyse her gun gittiğimizde bazen gorumcem belime falan vuruyor, gecen merdivendeyken itti beni azdaha düşüyordum.. kendim için degil zaten evlendigimizden beri yapiyordu bunlari ama bisey demiyordum.. şimdi hamileyim ve bebegim için çok korkuyorumya düşürürsem diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?