Engelli görümcem..

Bebeği de alır yere atar o görümce. Gitme!
Ne kadar sert bir uslup. Unlem koyarak bir de. Saniyor musunuz ki o kizcagiz bile isteye yapiyor bu davranislari. Ha kayinvalide zaten bunu dusunmeli ve gelinine hergun gelmesi icin beklentiye girmemeli hele ki hamileyken. Ama suclu o kiz degil. Benim de zihinsel ve bedensel engelli bir kardesim var. Bazen sarilir oper bazen de hircinlasir bi anda. Surekli doktor kontrolunde sinirini baskilayan ilaclarini hergun iciriyorlar. Avuc avuc ilac veriliyor diyeyim size o derece. Ama cozumu yok iste yok. Keske cozumu olsa keske ilaci olsa bulsak getirsek ve iyi olsa. Ama yok.

konu sahibi esiniz sonucta kardesini sizden daha iyi taniyordur. Onunla konusun. Alacaginiz bir darbenin bebeginize zarar verebilecegini anlatin ona. O yine sik sik gitsin gorsun ailesini. Sizin icin de durumu guzel bir dille anlatsin. O artik hamile kardesim bilmeden istemeden ona zarar verebilir o yuzden artik eskisi kadar sik gelemeyecek desin. Bence konusarak cozulebilir bir durum.

KV ye gidislerinizi azaltır. Ayrıca eşinize söyleyin senin yanindayken kızı kollasin. Bebek olduktan sonra ona nasıl davranacak. Eşini ve kV kızı takip edecek size ve bebeğe zarar vermesini engelleyecek. Siz düşünüyorsunuz onlar ne diyor. Hiç size bir öneri sunmadilar mi

Görümceniz hiç bir eğitim kurumuna vs . devam ediyor mu? Hep evdeyse bu da onu hırçınlaştrıyordur. .
İncitmeden eşinizle konuşun gidiş gelişlerinizi azaltın tabii kızcağız onun yüzünden olduğunu düşünmesin çok üzülür...
Hasta olun bulantınız ağrınız olsun sürekli az gidin gittiğinizde de kendinizi kollayın.
Eşiniz de eşiniz ailesi de anlayışlı olmalı kimse istemezdi böyle olsun...

görümce olmasa bile hergün ne işin var orda, kendi isteğinlemi gidiyosun. eşin baskımı yapıyo. anlayışlı insanlarsa kibarca söle dicem ama 2 gün gitmeyince laf ediyolarsa, anlmazlar. bizim kızımızı istemiyo demeye başlarlar.eşine söyle

Evlendigimizden beri çok alistirdim kendimi hergün hergün simdi 2gun ust uste gitmesem laf yapiyolar. Bende ramazan diye bisey demiyorum ama ramazandan sonra cok sık gitmemeye caliscam

Ama artık hamilesin, bunu düşün. Eskisi gibi olması imkansız artık birşeylerin.

Tabi ki gitme, gitsen de otur, uzan, eşin koluna falan girsin merdivende falan.

Eşine durumu açıkla ve gitme. Merdivenden ittiğini söyle. Sonuçta bilinçli yapmıyor sana istemeden zarar verebilir

Canim.. Engelli bi çocuğa sahip olunca insan coook alingan oluyor. Lutfen onlara ne diceksen de gönül kirmamaya cok dikkat et. Önce esinle o kadar naif konuş ki. Kardesini cok seviyorum ama bu bebek hepimizin bebeği bisi olsun istemeyiz dimi gibilerinden onlardan kendini ayirmadan söyle. Eşin anlayışlı biriyse konuyu ele alir ztn. Bebek sadece seninmis gibi davranma. Onlar da sorumluluk hissetsin ama sen hep kibar ol. Insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin. Allah yardimcin olsun.

Yani çok mu güçlü kuvvetli itiyor. Koru kendini. Her gün gitmekzaten fazla.

Kizlar hepinizin cevabina teker teker yazmak isterdim ama telefondan girdigim icin malesef mümkün degil..
Bugün eşimle konuştum ve beni anlayışla karşıladi çok sık gitmeyecez artik, ama 1gün gitmesem gorümcem devamlı beni istiyor nolur gelsin diyomuş aglıyomuş.cok seviyo beni.. ama alışacak yapacak bisey yok..
Görümcem dogustan degil sonradan havale gecirmiş o yuzden böyle olmuş Allahin izniyle benim bebegimde çıkmaz bişey..
Ha birde bebek doğtuktan sonra bişey yapacagini sanmiyorum cunku eltimin bebeklerine falan bisey yapmiyor sadece 3 4 yasindaki yegenlerini itiyo sacini cekiyo.. yine dikkat etmek lazim tabi..
Cüssesi de baya var maşallah benden bayaa kilolu üflese ucarim o derece:) Allah yardimcısı olsun isteyerek yapmiyo zaten canim benim...

Sağlıklı Bebek düşmez onu aklından çıkar, kayınvalidene de hergün gitme görümcenden de uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…