- Konu Sahibi guneslihava
-
bu yüzden boşanırım diyen o ise gitsin boşasın. hakime ne diyecekmiş kardeşime bakmadı boşanmak istiyorum mu diyecek. böyle bir konuyu size diretmeye hakkı yok. ne kadar yanlış.... nasıl bir annesi varmış ki evladını başından atar gibi size emanet ediyor. siz huyunu bilmezsiniz suyunu bilmezsiniz. üstelik nasıl güveniyor sabrınıza belki eziyet ediceksiniz belki kötü davranıcaksınız... sorumsuzluk başka birşey değil.Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Evet para aliyolar devletten ama bize hic vermediler.
Şikayet edilir herhaldeEvet para aliyolar devletten ama bize hic vermediler.
Selam kk hatunlari
Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
tabi ki oyle benn bi tek osozu dusundurdu dedim ama dha fazla yazamadan cijtimBir üyenin sorusu üzerine verilmiş cevaptan sizin düşündüğünüz anlamı çıkartmadım. Kaldı ki öyle olsa bile konu sahibi haklı, çünkü devlet o yardımı engelliye bakılması için veriyor,bakmayanlara harçlık olarak değil.
Canım geçmiş konularına da baktım sen zaten nişanlandığın andan itibaren mutsuzmuşsun bile bile lades demişsin bir de çocuğun var sanırım. Yazık kendine acımadın ama hiç anlaşamadığın adamdan çocuk yapıp onu neden sefil ettin. Allah yardımcın olsun. Yerinde olsam sen boşamazsan ben boşanıyorum zaten deyip alırım çocuğumu giderim yazık çok geçsin.Selam kk hatunlari
evet sikayet edilir ve verilen maas faiziyle alinirŞikayet edilir herhalde
Araştırdıniz mi?
Delirmişler resmen sanırsın seni besleme almışlar bedavaya, parayida kendileri alıp elleri ayakları tutarken sana baktiriyorlar boşaaBen inanin elimden gekdigini yaptim kaynim icin ama kaldiramiyorum. Birde bana mecburmusum gibi davraniyolar
Kaynın ve sen 27 yaşındasınız galiba.Yorumlarinizi teker teker okudum hepinize tessekkur ederim. Ben kararimdan donmiyecegim gercektende cok buyuk bi sorumluluk isteyen bisey ben kaldiramiyorum. Eger mecburmusum gibi davranmasaydilar allah rizasi icin derdim ama diyemiyorum o seyi birakmadilar bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?