- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Kardeşimin tavır alması gerekirdi.Yani biz o üzülmesin diye bir şey yok annem iyi sen git gelicez dedik ama o gitmemeliydi ben bunu hep söyledim.Bu şekilde düğüne nasıl devam ettiniz. Kızımı o evden çıkartmazdım.
Pişman olacaktır ama iş işten geçmiş olacak muhtemelenKardeşimin tavır alması gerekirdi.Yani biz o üzülmesin diye bir şey yok annem iyi sen git gelicez dedik ama o gitmemeliydi ben bunu hep söyledim.
Düğünden sonra da oldu birkaç bir şey babam yollamayacağım seni bak ailesi gelip hepimizden özür dileyecek dedi tamam dedi kocası iki ağladı bu baba ben eve gidiyorum dedi babam ne desin sonra bize dedi ki benim lafımı çiğnedi gitti koşa koşa kocasına bizim ağzımıza ettiren kızımız dedi bundan sonra naparsa yapsın karışmıyoruz nasılsa sonunda tıpış tıpış dönüyor dediKardeşiniz tüm bu yaşananlara rağmen hala o adamla evli kalabiyorsa ya ağır ilaçların etkisinde ya da sizi umursamıyor. Zira başka bir açıklaması olamaz.
Ben kabul etmedim hala olmaması gerektiğini düşünüyorum eğer biri gitmek isterse gider elinizden bir şey gelmez ne yazık ki.Onca olayın üzerine düğün yapmışsınız bundan Sonra da bu şekilde şeylerin olmasını normal karşılayın.Evet bazen insanın basireti bağlanıyor muhtemelen sizde kardeşiniz mutlu olsun,bozulacaksa da bizden dolayı bozulmasın diye kabul ettiniz ama bu durumlarda duygusal düşünmemek gerekiyor
Biz ailecek diğer odadaydık babam annemin başından ayrılmadı kardeşimin kuşağını babanem bağladı öyle çıktıKeşke babanız kardeşinizin evden çıkmasına izin vermeseydi evliliğin sağlıkli ilerleyecegini düşünmüyorum ya ailenize çok üzüldüm
Ya ben de ona şaştım aslında kör kütük de değildi kardeşimin daha önce nişanı bozuldu 5 yıllık ilişkiydi ve çok aşıktı buna o kadar değildi kendi de öyle derdi.Ben olsam herkesi dışarı çıkarıp pijamamı giyip gelinliği pencereden atar ve alın siz şimdi oğlunuzun bacaklarını bir tarafınıza sokun derdim.kardeşin bütün bunları ailesine nasıl yaşatıyo annesi bayılmış hastaneye giderken, gelin çıkması nasıl yapılabiliyo. kocasına çokmu aşık gözlerimi kör nedir
İyiyim diyor bizim aramızda sorun yok diyor şu an hamile zaten.1.5 senelik evli.Kardesin ne durumda. Esiyle mutlumu . Evlendigine pisman mi ne diyor.
Ne alakası var biz hep sustuk ve bir şey yapmadık ben kendi içimde yaşadığım şeyleri paylaştım anlatamadım herhalde.Isıtıp koymuyorum bu konuyu konuşmuyorum bile.Bence karşılıklı olarak davranışlarınız abartılı. Madem yuva kurulmuş susun ve kenara çekilin hepiniz. Özellikle siz neden kadınla görüşmek zorunda gibi davranıyorsunuz anlamadım. Sanki sizin kaynananız oldu kadın. 2 insanı boşatıp mutlu olacak haliniz yok. Belli ki kardeşiniz adamı seviyor. Her şeye rağmen çıkmış o evden, anne hastanede düğünü yapmış. Siz oynamışsınız. Şimdi tutup da olayları ısıtmayın.
Annem hastaneden gelene kadar oynamadık anne m geldikten sonra kızım üzülmesin gelin oynayın dediBence karşılıklı olarak davranışlarınız abartılı. Madem yuva kurulmuş susun ve kenara çekilin hepiniz. Özellikle siz neden kadınla görüşmek zorunda gibi davranıyorsunuz anlamadım. Sanki sizin kaynananız oldu kadın. 2 insanı boşatıp mutlu olacak haliniz yok. Belli ki kardeşiniz adamı seviyor. Her şeye rağmen çıkmış o evden, anne hastanede düğünü yapmış. Siz oynamışsınız. Şimdi tutup da olayları ısıtmayın.
Bazılarının dediği gibi boşatma niyetim yok zaten.Ben sadece bu kişiyle keşke hiç yüz yüze gelmek zorunda olmasam diyorumTabi ki cok cirkin seyler. Bende soyle dusundum o kiz ogun evden cikmamaliydi. Dugun iptal olmaliydi ama olmus artik ve kardes mutlu. Yaoacak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?