Enişte kişisi ve edepsiz ailesi

Daha önce nişan bozdu dediniz kardeşiniz icin, belki de ikinci kez olmasını kaldıramayacağını düşündü ve üç maymunu oynadı.

Yazık olmuş .

Bir de aklıma şu geliyor , nikah yapıldı düğünden önce sonradan bunlar oldu demişsiniz. Belki kardeşiniz eşiyle o dönemde birlikte olmustur ve bu onu zorlamistir. Gerçi nikah olduktan sonra dert etmesine gerek yoktu ama a etkilemiş olabilir.

Kaynanasini falan görmezden gelin ama kardesinize destek olun, belli ki orda destek olacak kimse yok. Siz yine de yanında oldugunuzu belli edin derim.

Birlikte olduğunu sanmıyorum.Zaten düğün için hiçbir şey yapmadılar kız vermedik oğlan evlendirdik sanki.Bu tamamen kardeşimin saflığı.

Neden bu düğün oldu ki? Kardeşiniz hamile kalmaz inşallah
Ben de diyorum keşke olmasaydı şu an mutluyum kocamla diyor bizim kendi aramızda sorun yok diyor.Evet kendi saflığı yüzünden bizim ağzımıza ettirdi şimdi kocasıyla sorunu olmaz tabi.Hamile şu an.

Hata surada butun bunlar olurken bunları enısteye niye soylemedınız. Oldugu an soylemezsenız o da uste cıkar kanıt ister tabi. Bu nasıl iş herkes birbirinin sacına ya yapısıyor ya yapısacak yazık gunah valla olan bu evlılıge olacak

Canım gelin almada bizzat oradaydı ben annemin yanındaydım diyor demedi diyor hayır içeri girdin sen babamın elini öpüp dedik yalanlıyor görse de problem o

Yani biz hepimiz yalan söylüyoruz kendi görse bile çeviriyor olayı çok değişik biri zaten sonradn gördük bu yalancılık huyunu

Anne babanıza geçmiş olsun.
Kardeşinizin lafı ile sinirlenip kendinizi mahvetmeyin
Kardeşiniz olanları gördügünde vazgeçmediyse daha geçmez
Zaten aman vazgeçmesin istemem de ben şunu dert ediyorum ben bu enişte kişisinden irite oluyorum sözüm nişanım olsa görmek istemiyorum ama kardeşimin kocası mal bir durum

Anneniz ve babaniza gercekten uzuldum bu kadar olayin uzerine nisani atmasi lazimdi ama burda tek suclu kardesiniz maalesef tek çözüm yolu mesafeli durmak mumkunse dunurlerle hic gorusmemek kizkardesinizde size geldiginde gormeniz ama kardesiniz bu aileden de o kocadan da cok ceker ne kadar dayanir onu bilemem ama kardesiniz bu olaylara ne diyor ondan hic bahsetmemissiniz olayin neresinde duruyor

O zaman Allah sabır versin cok yıpratır daha bu sizi. Bır an once kurtulmaya bakın
Kardeşim kocasıyla çok mutlu canım amaan bizim ağzımıza ettirdi ya yeterbebeği de yaptı ohh hamileymiş.Zaten yuva yıkılsın derdim yok sadece mesela benim sözüm nişanım olsa ben bu herifi görmek istemiyorum cidden ama kardeşimin kocası o nasıl olacak saçma bir durum

Zaten dünürler hiçbir şekilde birbirleriyle görüşmüyor.Annemler damat diye görüşüyorlar damatlarıyla bize gelince.Bize geldiklerinde ben odamdan çıkmıyorum bile çünkü unutmuyorum sözüm nişanım olsa orada da görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…