Enişte kişisi ve edepsiz ailesi

Yani konunun her kelimesini okurken evlenmemiştir canım ya dedim. Nasıl bu olanların üstüne kardeşiniz evlenebiliyor. Hala o ailenin evinde kalabiliyor. Sizi ve ailenizi kardeşiniz ezdirmiş maalesef. O tavrını baştan koysaydı bu kadar laf ettirmeseydi biraz eli maşalı olsaydı bunların hiçbirini yapamazlardı.
İsmi lazım değil bir yakınım da böyle. Maalesef bunu söylemek istemezdim ama kardeşinizi unutun. Çünkü kocası onu kendisine benzetecek ve sizden soğutacak.

Soğutma kısmını yapabileceğini sanmıyorum zira kardeşim sık sık gelir bize yakınız diye.Ama haklısınız bizi ezdiren kardeşim oldu.Yani sokakta edilen lafları duymamış öyle diyor biz de arkadaydık annemin başında biz hiç duymadık sonra komşular söyledi.Ama sokağa gelene kadar da dolu şey oldu kesinlikle çıkmaması lazımdı evden.

Düğüne sizde gitmeyecektiniz kızı da göndermeyecektiniz
En olmadı kardeşiniz sizdeyken adamın evine göndermeden ayrı ev şartı koyacaktınız
Malesef nasıl başlarsa öyle gider zaten damat adam değil
Anasının ağzına bakan bir at ağızlı yazık olmuş kardeşinize

Kondu ev ayırcaksın dendi hatta annem evi bastı kızımı ağlatmaya hakkın yok ayrı eve çıkacaksınız dedi enişte kişisi anneme diklendi sen karışamazsın bu ikimizin kararı diye sorun kardeş kişisinde o laf etmezse yapacak bir şey kalmıyor

O zaman kusura bakma ama kardeşin koca delisiymiş
Ne çekse ona hak
Siz mesafeyi koruyup bayramdan bayrama olayı yaparsınız

O zaman iş degişir madem mutlu mesafeli de olsa bir şekilde eşinin yanında sizin torenlerinize de katılacak mecburen. Siz onu davet etmezsiniz kardeşinize soylediğinizde o da gelirse mesafeli olursunuz ama onu ailesini hele o annesini dugununuze bile cagırmayın

Kızzz aman Allah korusun bizden uzak Allaha yakın olsun.Öyle edepsiz bir aileyi 10 m yakınımda istemiyorum.Babam görse parçalar zaten hepsini.

Soğutma kısmını da yavaş yavaş göreceksiniz zaten. Bir yerden sonra kardeşinizi tanımayacaksınız düşünceleri ağzından çıkan laflar aynı kocasının lafları olacak.

Kardeşinizde iş yok. Kimse benim aileme böyle davranamaz, izin vermem. Demek ki umrunda değilsiniz. Babanızın da dediği gibi hiç karışmayın ne hali varsa görsün.

Kızzz aman Allah korusun bizden uzak Allaha yakın olsun.Öyle edepsiz bir aileyi 10 m yakınımda istemiyorum.Babam görse parçalar zaten hepsini.
İnşallah kız kardeşiniz bu insanlar yuzunden size tavır almaz genelde bu gibi durumlarda boyle oluyor bir de bakmıssınız eşinin aklıyla hareket etmiş size tavır almış

Baban haklı net
İnsan kendine yapılanı unutsa anasına babasına edilen hakaretleri nasıl yutar ya
Düğünü aklına gelince üzülmezde böyle koca peşine düşer

Af edersiniz ağır konuşuyorum ama çok sinirimi bozdu kardeşiniz
Bir iki sene sonra o aşk bitince o kaynanayla görürüm ben onu
Siz anne babanız elinizden geleni yapmışsınız moralinizi bozmayın onlar için
Eniştenizede bilenmeyin o kadar hakareti duyup düğünü mahvolan kişi kendini bu kadar üzmüyor

İnşallah kız kardeşiniz bu insanlar yuzunden size tavır almaz genelde bu gibi durumlarda boyle oluyor bir de bakmıssınız eşinin aklıyla hareket etmiş size tavır almış
Zaten düğünden sonra farklı bir tavırlardaydı millet olanları anlatınca baktı ki kocacığı ve ailesi suçlu

Aynen haklısın canım yani hiç demiyor aileme neler ettiler azcık dik olayım süründüreyim hemen tıpış tıpış gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…