Enişte kişisi ve edepsiz ailesi

Aynen öyle.Ama bizim yaşadığımız bu olayın daha beterini annemin arkadaşı yaşadı beterin beteri hesabı.O da kardeşimden bir ay önce evlendi.

Aynen öyle.Ama bizim yaşadığımız bu olayın daha beterini annemin arkadaşı yaşadı beterin beteri hesabı.O da kardeşimden bir ay önce evlendi.
Herkes bi şeyler yaşıyor zaten. Benim de eşimin ailesi çok sorunlu. Yani eşimin bile sıtkı sıyrıldı artık varın gerisini siz düşünün. Benim ailem de benim hatrıma katlanıyolar yüzlerini görmeye. Babam, bırak selam vermeyi kapının önünden bile geçirmem de bunları arada sen varsın kıyamam diyor. İkisinin hakkını da ödeyemem..

İşte ana babalar evladımız mutlu olsun diye yutuyor çoğu şeyi.Hakları ödenmez.

Burda tek çözüm kardeşinizde annem bayildigi an orda önüme geleni yolardim.Gelinliqi cikardigim gibi bitti bu s der s.. cekerdim o kadar uzuldumkki su yasanilanlara allahim ailenize sabir wersin cok zor kiz cocugu cunku hep akillari onda kalcak kotu dawranirlarmi diye

Bu düğün olacak diye başınıza silah mi dayadılar anlamadım. Biraz arsızlık var herhalde sizde de. İlk terbiyesizliğinde vuracaktınız tekmeyi.

Cok haklisiniz. Ben evkenirken bu kadar olmadi fakat esya dugun dediler diye bizimkilere zıtlandilar. Hem hicbir seye karismadilar hem de gelip gitmezler, uzerine senin annen ceyiz ne yapyi der bana. Ya sabir ceker susardim. Onlarin durumu yok diye anlatti esim tamam biz yapariz kredi cekeriz dedim. Babam yari yariya yapilacak biliyordu. Yari parasini verdi yarisini kendimiz odedik tek laf etmedim. Artik susmuyorum. Simdi kardesime. Ne konusuyorsan konus beni karistirma dugun mevzusuna diyormus babam. O da senin yuzunden diyor. Hakli yuzum yerde ama ne yapayim. Rabbim senden yana yüzlerini güldürsün. Ben kardesim icin oyle diyorum. Ailem benim yuzumden cok yiprabdi, diger dunurlerinden gulsunler insallah.

Olanlara rağmen düğün yapıp kardeşiniz bu aileye gelin gittiyse sonrasında olanları okumaya gerek yok.Siz hiç hoşlanmıyorsunuz enişte ve ailesinden de kardeşiniz nasıl evlenebiliyor onca şeyi yaşayıp görüp.

Kardeşinize bravo bu kadar saygızlığa rağmen o düğüne gitmiş annesi bayılmış ortalık ayağa kalkmış evlilik derdinde. Hamile kalmış bir de şimdi. O çocukla bir gün size geri dönerse şaşırmayın olacak olan o. Kardeşiniz en büyük suçlu bana göre. İnsan ailesini ancak bu kadar üzer rezil eder..

Cennet mahallesi falan mı orası? Kusura bakmayın ama direkt o geldi aklıma.Herkes birbirinin saçına yapışıyor falan. Ne kadar varoş davranışlar!

Ben anne ve özellikle babanıza çok üzüldüm ya kardeşiniz için bişey demek istemiyorum benim de kızım var bu düğün işleri falan çok zor. Ufak tefek sorunlar çıkıyor illa ki ama sizin ki bayaa büyümüş hele kayınvalide ne öyle kendini bilmez hareketler ama insan çocuğu için herşeye katlanıyor çocuğu kendini ezdirmek istiyorsa buna bile karşı gelemiyor demek ki.severek mi evlendiler ya da saçından tutup çeken bir insanı hala nasıl sevebiliyor

Bu eniste nasil bir adam anlamadim eve baldizi ve komşular geliyor yani kadinlar geliyor e çıksa gitse ya evden. Böylesini de görmedim
Benim eve misafirim gelcegi zaman esim evden tüyer.
Ya da yatak odasindan çıkmaz nasilsa onunde laptopu var magara adamı olduğu icin sıkılmaz da kafesinde.

Bütün bu olanlara rağmen kardeşin evden çıkıp düğün yapabildiyse sizi çokta umursamıyor
Sizin gördüklerinizi o da gördüyse ki görmüştür onlara hadi yallah diyecekti
Bu böyle gider
Baştan kötü başlamış kötü gider düzeleceğini sanmıyorum

Üzüldüğüm tek kişi babanız. Geriye kalan hepiniz suçlusunuz. Zaten bu düğün dernek olaylarında ne kadar şer dönüyorsa çoğu kadınlar tarafından yapılıyor, kadının düşmanı yine kadın...
Ailesine ve kızına bu muamele yapılıyor ama adamın hiçbirşeyden haberi yok. Sorsan üzmemek için dersinizde bu saklanacak bişey mi şimdi... Kendinizi iki dk adamın yerine koyun, bunları bilmek mi isterdiniz yoksa saf gibi uyutulup gitmekmi?
Bu saatten sonra olan oldu. Kardeşiniz mutlu ise sizede herşeyi unutmak düşüyor.

Şu an iyi.Dönmesin dursun evinde:)

Hanımefendi ben susmuyordum tuttular beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…