Enişte kişisi ve edepsiz ailesi

bizim teknemiz cocuk parkı degil e takıldım ne demek bu
Bunların bir tekneleri var.Hiç gitmedik görmedik tenezzül de etmem.Yakın bir ablamız var aile dostumuz diyeyim.Kızı var hep tekneye gitmek istiyordu gözde de gel götüreyim demiş aile dostumuzu da almış fotoğraf da çekmişler.Kardeşim facebooka koymuş.Kadın bize gıcık ya bizle alakalı herkese de gıcık.Altına yazmış bizim teknemiz çocuk parkı değil.Yani şunu demek istiyor o bizim ailemizin sen kimsin de kendi tanıdıklarını bindiriyorsun.

Olabilir mutlu olsunlar.Benden uzak olsun o kişi zaten.

Ne demek kardeşimin evine gitmem suç?Kardeşim davet etmiş tabi ki gittim.Annesi babası gelemiyor kimseyi çağıramadı kız.Nitekim benim gidesim de yoktu annem biz gidemiyoruz sen yalnız bırakma dediler diye gittim.Artık hiç gitmiyorum zaten.

Hayır bana göre suç değil ama işte sinirleriniz bozuluyor yazık.
Tatsızlık çıkacağı ortada sonuçta bile bile gitmeye gerek var mı?
Ayrıca kardeşiniz bu tavırlara rağmen boyun eğerek biraz yalnız hak etmiş zaten.
Onun pasif kalmasının çok etkisi var bu olaylarda.

Babanız söyleceğini söylemiş iş kardeşinde bitiyor ailesine bunları yaşattırmayacaktı

Tatsızlık olmadı ki evine gittim diye.Öncesinde anneme yapıldı.Benimle alakası yok.Ben be komşular gidince damat efendi hoş geldin bile demedi insanlara.

Ne okudum şimdi ben beynim yandı..
Allah kurtarsın hepinizi, ablanız sanırım hayatından memnun.
Siz uzak durun, kendi hayatınızı kurun.
En çok babanıza üzüldüm.

Ne okudum şimdi ben beynim yandı..
Allah kurtarsın hepinizi, ablanız sanırım hayatından memnun.
Siz uzak durun, kendi hayatınızı kurun.
En çok babanıza üzüldüm.
Küçük benden bir yaş.Ben de babama üzüldüm.Kuşak bağlayacağım nasıl bağlanır diye heyecanlıydı o kadar.

Hata kardeşinde de var kusura bakma biri benim aileme saygısızlık yapacak hatta ailesinin yapmasına da göz yumacak ben o adamın aşkından ölsem de aileme o acıyı yaşatmazdım

Yeni benzeri olmuş sizin olayın arkadaşım kınaya gitcktim ama neyse yarın düğüne gideyim dedi aaa gitmemişsin dedim kınada ayrılmışlar dedi ki onlarda aylar öncesinden evliydi yani kardeşin göz yumdukça susup oturdukça daha çok ezileceksiniz ama en önemlisi o ezilecek
Aileler geçinemiyosa o evlilik kolay yürümüyo hele koca kişisi de illa benim ailem diyosa vay o kadının haline

Sonuna kadar siz haklısınız dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarms kardesin resmen koca delisiymiski annen o haldeyken bırakıp gitmus bende olsam kesinlkle o düğünü iptal ederim

Balık baştan kokar.Şimdi ben herkesin yüzünü gördüm diyormuş.Ailesi bunu borca soktu hep.Kendisi zordayken kimse buna destek vermedi.Şimdi bizimkilerle konuşup el öpse nolur ileride yine yapar döneklik.

Sonuna kadar siz haklısınız dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarms kardesin resmen koca delisiymiski annen o haldeyken bırakıp gitmus bende olsam kesinlkle o düğünü iptal ederim
İlk zamanlar çok köpürdüm cidden.Sanki memlekette koca yok dedim.Çünkü biliyorum ki ezik oldukça iyice eziyorlar adamı.Baştan dik olacaksın.

Okurken daraldim valla suç sizde bu sakinlik nedir ya siz öyle yaptikca onlarda yüz bulur herseyi yapar gelini evden cikarmada okadar şey olmuş benim anneme laf soylicek bayilacak yolarim o kadini yani bide ben kavga edemeyen bi insanım ki okadar şeye tahammül edemem orda size kız filan yok hadi gulegule diyemedinizmi suan ne yapiolarsa bu sizin sucunuz ve kardesiniz öyle bi durumda birakmaliydi

Kız beni tuttular hep.Düğüne kadar her aşamada patlama noktasına geldim.Her seferinde beni tuttular.Düğün sonrası patladım anneme bak dedim beni tutmayacaktın

Sorun kimse de değil. Kardeşinde. İnsan aşık olurda bu kadar mı kör oldu? Daha dugun olmadan, ev temizlenmeden belliymiş her şey. O ev temizleme muhabbetinde anlamaliydi. Hadi o zamanı geçtim. Düğün günü kaynanam oyle bir terbiyesizlik yapacak, annem bayilacak ustune ustluk babam dugune gelmem diyecek kadar olaylar varsa gitmezdim. Benimde dugunumde taki sorunlari oldu. Ama kimse ayilip bayilmadi ya da ailem bana gitme demedi. Siz siz olun bu yasananlari ders alin bekarsaniz. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin cumlemizi

Bu olanları görünce zaten evlilikten soğudum.İkinci olarak da kendime söz verdim hiçbir el oğlunun ve ailesinin kendi aileme laf etmesine izin vermeyeceğim dedim.

Bu olanları görünce zaten evlilikten soğudum.İkinci olarak da kendime söz verdim hiçbir el oğlunun ve ailesinin kendi aileme laf etmesine izin vermeyeceğim dedim.
Sen sen ol sakın ailende gordugun kusurlari kusurlari paylasma. Aile sırlarını, basit seyleri bile paylasma. Gun gelince basina kakiyorlar. Birde bahsi gecen kaynana gibiler Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…