enişte tarafından fırçalanmak

evet 'bu kadarı fazla' ama siz bakıcı değil, misafirsiniz. anne hasta olur cocugun bakımını siz üstlenirsiniz o başka. ben de cocugun teyzesine değil, anne-babasına sesleniyorum: bu kadarı fazla, cocugunuzla ilgilenin artık
siz de evinize dönün bence, kabahatin azı sizde çoğu doğuran ve dogurtanda

umurumda olmamak olur mu ? sırf onu görmek için 4 saat yol teptim ki,yol benim için korkunç bir eziyet.mide bulantısı ve baş ağrısı gırla..o üslup biraz kırgınlıktan..yoksa herşeyim o benim..
Eminim bilerek isteyerek olmuyor bu soyledikleriniz ama ekstra dikkat etmeniz gerekmiyormu sizce de?
Üstüste anlattıklarınızdan ben bile panik atak gecirecek pozisyona geldim okurken. 1 düstü,2 üstüne bastım,3 kapıya çarptı çocuk. Benimde çocuğum olsa deliririm kusura bakmayın. Yanlış anlamayın lütfen tabiki düşe kalka büyüyecek ama fazla dikkatsizsiniz. Korkmustur enisteniz bunca olan bitenden sonra.
Bozulmanizı gerektirecek birsey dememiş zaten. Bu kadarıda fazla demiş ki inanın fazla.
Dalgınım demişsiniz gercekten fazlasıyla dalgınsınız ve tehlike yaratıyor dalgınlığınız, şimdilik birşey olmamış bebeğe ama inanın olabilirdi geri dönülemez şeyler, çok savunmasız çok küçük daha yiğeniniz.

Ewine git aranız açılacak kız kardeşinle ve eniştenle....

konu sahibi olgun bir bayan ve kızkardeşinin evinde kalıyor. konu biraz yanlış anlaşıldı galiba..

anne- babanın çocukla ilgilenmediğini hangi mesajından çıkarttınız yahu? okuyorum okuyorum bulamıyorum.. 29 yaşına gelmiş kadına çocuk emanet etmek sorumsuzluk mu? baba muhtemelen işte, anne de ablasına güvenip bir duşa giremeyecek mi ya da alışverişe gidemeyecek mi?
ama burada konu sahibi, kardeşim yeğenime yarım saat bakmam için bile bana güvenmiyor deseydi millet yine anneye saydırırdı.. ilginç milletiz valla

Son düzenleme:

Ben yaşı 29+4 diye okudum.

Sadece daha dikkatli ol. Bende sinir olurdum sürekli bebegimin yani yansa.. ve söylerdimde ama enisten biraz sert cikismis sana üstelik evlerinde misafirken..

Ben yaşı 29+4 diye okudum.

Konuda liseli muhabbeti yapılınca merak ettim ben de evet yaş büyük ama depresyon da var. O da yaşla ilgili değil.
Ama yükseltilen sesten alınmak sorun tabi, ben de alınırdım ama o zaman eve dönüyorum demezdim herhalde. Uyuz ola ola temizlik yapardım, başka hiç bir işim yokken çocukla ilgilenmeye çalışırdım.

Benim de anlamadığım adamın neden elinde kumanda bağırdığı gibi bir anlam çıkmış, konuda bunu düşündürecek hiç bir ima göremedim, adam perdeleri asıyor olsaydı çocuğunun ağlamasını duyduğunda ne olacaktı? İş yaptığı için bu sefer beğenmiyorsa kendi çocuğuna kendi baksın denir miydi, denmez miydi? İlki çok şiddetli bir düşüş olmasına rağmen teselli etmiş işte. Kaça kadar sürdürebilirdi bu ılımlı tavrını, bence 3 makul.

ama siz 29 yaşındasınız o ise 16-17
yaş da biraz önemli
bir bebeğin hareketlerini hesap edemiyor, düşünemiyor olabilir yani
Ben zaten o yaslardan beridir bakiyorum yegenlerime. O yaslarda yegenim hasta diye sabaha kadar basinda bekledim. O yaslarda kollarim aciya aciya anakucagiyla o hastaneden o hastaneye tasiyip durdum. Yasla degil, sevgiyle alakali bence. Elbetteki olabilir boyle kazalar. Ama ardarda boyle olmasi, konu sahibinin umursamaz uslubu sevgisizlik gostergesi.

Allahin hakki uctur

Kendi eviniz deyil biraz dikkatli olabilirdiniz neyse olmus artik bence evinize donun kim ne anlarsa anlasin guzellikle hicbisey olmamis gibi bahsne bukun gidin evinize

bencede enişten haklı aynısını eşide yapsa kızar sana niye kızmasın ki kücücük bebek bişey oldumu insanın içi cız eder sen bağırılmasına takmışsın.

Bebeğe yazık ne kadar rahat anlatmissiniz hiç bir üzüntü emaresi yok anlatırken sanki bir nesneden bahseder gibi...
yyani kaza olabilir de sizin pek de onemsediginiz yok. Adam bu rahat halinizden dolayı kızmıştır.Haklı...

Kardeşim olduğunda kapıları açarken milim milim açtım hep mesela. Aman bir şey olur canı yanar diye. Dikkat etmek gerekir fazlasıyla kafasının üstüne düşseydi çok kötü şeyler olabilirdi. Ben gözümden sakınırken başkası çocuğuma istemeden de olsa defalarca zarar verse fazla tepki gösteririm. Enişte haklı maalesef arkadaşım. :/

Konu sahibi kac yasindasin bilmiyorum ama, ben senin yerinde olsam gezer tozarim, ne isin var ablanin cocuguyla ilgileniyorsun. Anne ve babasi ilgilensin. Senin görevin degilki.

Kasıtlı birşey yok ama üstüste gelince kötü olmuş,belli ki baya dikkatsiz dalgınsınız bence evinize dönün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…