- Konu Sahibi lilith2013
-
yok o yorumu yazanda yanlış anladım yazdı deminKonudaki yorumlarda lise çağında, 16 yaşında diye okudum
Eminim bilerek isteyerek olmuyor bu soyledikleriniz ama ekstra dikkat etmeniz gerekmiyormu sizce de?umurumda olmamak olur mu ? sırf onu görmek için 4 saat yol teptim ki,yol benim için korkunç bir eziyet.mide bulantısı ve baş ağrısı gırla..o üslup biraz kırgınlıktan..yoksa herşeyim o benim..
konu sahibi olgun bir bayan ve kızkardeşinin evinde kalıyor. konu biraz yanlış anlaşıldı galiba..bebekle ilgilenmeyin siz.illa yardim etmek istiyorsaniz acikca ablaniza soyleyin,ben ev islerinin ucundan tutayim,cocuga karsi dikkatli davranamiyorum heralde diyiverin nolcak.yas daha cok kucuk,annelik duygusuyla da koruma icgudunuz yok ki bu cok normal..Allah korusun cocugun basina ciddi bisey gelir sorumlusu siz olursunuz..hic ilismeyin bence
enistenize de kizmayin,benim esimde sanirim ayni tepkiyi verirdi oglumun basina ustuste boyle seyler gelse..
anne- babanın çocukla ilgilenmediğini hangi mesajından çıkarttınız yahu? okuyorum okuyorum bulamıyorum.. 29 yaşına gelmiş kadına çocuk emanet etmek sorumsuzluk mu? baba muhtemelen işte, anne de ablasına güvenip bir duşa giremeyecek mi ya da alışverişe gidemeyecek mi?
ama burada konu sahibi, ablam yeğenime yarım saat bakmam için bile bana güvenmiyor deseydi millet yine anneye saydırırdı.. ilginç milletiz valla
Ben yaşı 29+4 diye okudum.
Ben yaşı 29+4 diye okudum.
Ben zaten o yaslardan beridir bakiyorum yegenlerime. O yaslarda yegenim hasta diye sabaha kadar basinda bekledim. O yaslarda kollarim aciya aciya anakucagiyla o hastaneden o hastaneye tasiyip durdum. Yasla degil, sevgiyle alakali bence. Elbetteki olabilir boyle kazalar. Ama ardarda boyle olmasi, konu sahibinin umursamaz uslubu sevgisizlik gostergesi.ama siz 29 yaşındasınız o ise 16-17
yaş da biraz önemli
bir bebeğin hareketlerini hesap edemiyor, düşünemiyor olabilir yani
Allahin hakki ucturKonuda liseli muhabbeti yapılınca merak ettim ben de evet yaş büyük ama depresyon da var. O da yaşla ilgili değil.
Ama yükseltilen sesten alınmak sorun tabi, ben de alınırdım ama o zaman eve dönüyorum demezdim herhalde. Uyuz ola ola temizlik yapardım, başka hiç bir işim yokken çocukla ilgilenmeye çalışırdım.
Benim de anlamadığım adamın neden elinde kumanda bağırdığı gibi bir anlam çıkmış, konuda bunu düşündürecek hiç bir ima göremedim, adam perdeleri asıyor olsaydı çocuğunun ağlamasını duyduğunda ne olacaktı? İş yaptığı için bu sefer beğenmiyorsa kendi çocuğuna kendi baksın denir miydi, denmez miydi? İlki çok şiddetli bir düşüş olmasına rağmen teselli etmiş işte. Kaça kadar sürdürebilirdi bu ılımlı tavrını, bence 3 makul.
maalesef..bir de bana çok düşkün..görünce gözlerinin içi gülüyor..anne babasının elinden yemediğini benden yiyor..kuzucuk celladına aşık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?