enişte tarafından fırçalanmak

çocuk elbette düşe kalka büyür lakin biraz daha mı dikkatli olsanız ne?
belki üst üste geldiği için enişteniz böyle bi tavır sergilemiş olabilir.

bence en kısa zamanda evinize dönün,yoksa çocuk heder olacak yazık.

enişteyi haklı buldum bende olsam aynı tepkiyi verirdim.

Klasik olucak ama insan anne baba olunca normal olarak bebeğine aşırı korumacı oluyor karşımızda daha 8 aylık bir baba var .. Biraz empati hanımlar o bir baba içi gitmiştir artık bebeği ağlayınca adam haklı .. Herkes aynı tepkiyi verebilir çünkü söz konusu olan 8 aylık bebeği adamın azından çıkabilir hersey .. Bence alınganlık yapma evden de gitme daha dikkatli ol sonuçta srnde küçüksün bilerek yapmıyorsun ama dalgın olma artık olur mu canım benim gözlerini 4 aç :))) merak etme 1-2 gün içinde sende bebeğe göre hareket etmeyi öğreneceksin .. Ablanla eniştene elinden geliyorsa güzel bir kek yap yada pratik bir tatlı böylece aranızda düzelir .. Artık üzülme olur mu

kızkardesınız napıyor sız bu kadar kotuyken bebegıyle neden ılgılenmıyor?

Eminim iyi niyetlisindir bikac kez ayni hata da pek affedilebilir degil kaldi ki kucucuk bir bebek... bence gitme kal ama cok cok cok daha ozen gostermelisin

benımde bebegım var ve kendımı dusundum bende kızardım.kusura bakkmayın ama bebeklı bı evde cok dıkkat etmek gerekır.hee enıstenız haksız oyle bı durumda kardesınızın sızı uyarması gerekırdı.sahsen benım esımde kardeslerıme bısey dıyemez bana der

O kadar dalginsaniz cocukla basbasa kalmayin, annesi ilgilensin siz ev isi yemek gibi seylere yardim edin. Enistenize de kizmayin ben kac kere kizimla ilgili konularda annemi kayinvalidemi cocuk gibi azarlamisimdir, bazi insanlar cocuklari konusunda cok hassas olabiliyorlar.

Sanada üzüldüm isteyerek yapmıyorsun sonucta ama bende olsa dayanamayıp sinirlenirdim galiba

Diğerleri neysede 8 aylık bebeği koltukta neden yalnız bıraktınız ki çocuk sırt üstü kötü düştü demişsiniz enişte tine sakin davranmış siz depresyondaymışsınız bence evinize dönün kardeşiniz girecek yoksa depresyona eşi ile aranızda kalacak kızcağız...

çocuk düşe kalka büyür 8 aylık bebek değil.. o kadar küçük bebek çekyata oturtulmaz, düşeceğini hesaplamanız gerekir.. hadi geri gelirken çarpmanız kaza ama kapı ve çekyat olayı tamamen düşünememenizden kaynaklanan bir durum.. o bebek düştüğünde kafasını çarpsaydı vicdan azabından ölürdünüz.. Niyetinizin ne kadar iyi olduğunun bir önemi yok.. bence de evinize dönün, en azından biri bakıyor diye güvenmesin kimse..

Herif madem sizi begenmiyor, kendi cocuguna kendi baksin bir zahmet.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. ''2 kadın bir bebeğe bakamıyor mu diye düşünmüş olabilir'' denmiş.

Sanki ev işleri ve çocuk bakımı tamamen kadınlara ait. Karısı banyo ovuyor, baldızı bebek peşinde. Adam da ancak bağırıyor.

Konu sahibi siz de dikkatsizsiniz belli ki. Evinize dönün.

16 yaşındaki bir insan ergenlik çağındadır ve ergenlikte sakarlık, dalgınlık vs vs artar bunu hangi psikologa, eğitimciye sorsak söyler
Kıza bence boşuna yüklenilmiş elinden geleni buysa kimse kızamaz,
Bazı insanlar çok dikkatlidir, bazıları değildir bunda yapacak bir şey yok
Artık kapıya, koltuğa dikkat eder ama bir sürü kaza olabilecek yer var 16 yaşındaki biri bunu nasıl tahmin etsin ki
Bence evinize gidin, kim anlarsa anlasın sizde söyleyin olayı olduğu gibi
Ama mutlaka evinize gidin, ilerde fırça atıyorum ama hala bizde kaldı muhabbeti duymamak için

Konu sahibi 16 yaşında değilmiş..

Bence evinize dönün ne işiniz var ablanızda? Ev ile derdiniz ne ki ablanızda kalıyorsunuz? İnsan eti ağırdır derler ablan snei bir ömür sırtında taşır ama enişte istemeyebilir ablan ile arası bile açılabilir sizin yüzünüzden bence kimsenin huzurunu bozmaya gerek yok evinize dönün anne babanız size sonsuza kadar bir kere bile öf demeden bakar emin ol!

16 yaşında değilki konu sahibi. ayrıca bebeğin annesininde ablası

bencede sen artık evine dön
sen sıkıntılı dalgın olabilirsin ama bebeğin ne günahı var
insan yeğenini çok sever zarar vermek istemez
kasti olmadığına eminim ama konsantre olamıyorsun madem
çocuğa zarar vermeden sen usulünce evine dön
kafanı toplayıncaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…