- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi lilith2013
-
şu an kızkardeşimde misafirim..ve sıkıntılı bir dönemdeyim.dalgınım biraz..8 aylık yeğenimi ilk gün çekyata oturtmuştum ve yeterince hızlı manevra yapamadım çocuk gözümün önünde sırt üstü çok sert düştü..2. gün ben kumandayı ararken emekleye emekleye ayağımın dibine kadar gelmiş. geri adım atayım derken sırtına ayağım çarptı..feryat figan..bugün de ona mama getireyim derken kapıya kadar gelmiş,kapıyı açınca çarptı.ben çıkarken de kapıya yakındı aslında. çarpacak mesafeye kadar geleceğini hesaplayamadım..bizimki gene ağla..zaten suçluluktan boynum büküldü..enişte bey de ya bu kadarı çok fazla diye sesini yükseltti..cevap vermedim hiç..sanki ben durumdan çok memnunum..kızkardeşimi üzmek istemiyorum ama tadım da kaçtı..yarın evime dönsem anlayacaklar,epey bozuldum çünkü..dönmesem artık kalmak ve bebeğe daha fazla zarar vermek istemiyorum..bir taraftan şu yaşımda fırçalanmak zoruma gitti..ne yapsam bilemedim hanımlar..
Herif madem sizi begenmiyor, kendi cocuguna kendi baksin bir zahmet.
16 yaşındaki bir insan ergenlik çağındadır ve ergenlikte sakarlık, dalgınlık vs vs artar bunu hangi psikologa, eğitimciye sorsak söyler
Kıza bence boşuna yüklenilmiş elinden geleni buysa kimse kızamaz,
Bazı insanlar çok dikkatlidir, bazıları değildir bunda yapacak bir şey yok
Artık kapıya, koltuğa dikkat eder ama bir sürü kaza olabilecek yer var 16 yaşındaki biri bunu nasıl tahmin etsin ki
Bence evinize gidin, kim anlarsa anlasın sizde söyleyin olayı olduğu gibi
Ama mutlaka evinize gidin, ilerde fırça atıyorum ama hala bizde kaldı muhabbeti duymamak için
16 yaşında değilki konu sahibi. ayrıca bebeğin annesininde ablası16 yaşındaki bir insan ergenlik çağındadır ve ergenlikte sakarlık, dalgınlık vs vs artar bunu hangi psikologa, eğitimciye sorsak söyler
Kıza bence boşuna yüklenilmiş elinden geleni buysa kimse kızamaz,
Bazı insanlar çok dikkatlidir, bazıları değildir bunda yapacak bir şey yok
Artık kapıya, koltuğa dikkat eder ama bir sürü kaza olabilecek yer var 16 yaşındaki biri bunu nasıl tahmin etsin ki
Bence evinize gidin, kim anlarsa anlasın sizde söyleyin olayı olduğu gibi
Ama mutlaka evinize gidin, ilerde fırça atıyorum ama hala bizde kaldı muhabbeti duymamak için
16 yaşında değilki konu sahibi. ayrıca bebeğin annesininde ablası
Konu sahibi 16 yaşında değilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?