Eniştemin hayatını yaşamak zorunda mıyım?

Evet varsa yoksa aile bireylerim.Herkes hayatından memnun ona öyle ol diyen de yok ama obsesif takmış bir kere ablanın hayatını yaşamak istiyorum diyor
Eniştenin yaşadığı hayattan bir şikayeti yok, e ondan (eşinizden) o hayatı yaşamasını isteyende yok. Kendince o hayatın kötü olduğunu düşünüyor ama size o hayatı yaşatmak için kendi ailesine yakın olmak istiyor.
Yok yok bu adam akılla düşünmüyor.
Düşündüğü ve yapmak istediği çok tutarsız. Rahatsız bu adam

Kızlar eşimle boşanma aşamalarına geldik ve son noktalardayız.Benim ablamın eşi kendi aileme yakın yaşıyor.Çocuklara bakılıyor.Babam da annem de eniştem de ablam da çok yoğun yaşadığından ellerinden geleni yapıyorlar.Eşim tanıştığımızdan beri bunu bilmesine rağmen evlendikten sonra ben asla enişten gibi olmam (ol diyen yok zaten)deyip duruyor.Bana da enişten nasıl size yakın yaşıyorsa sen de bizimkilerle yakın olacaksın ben bunu istiyorum diye dayatıp duruyor.Halbuki ben evlenmeden önce aynı sokak aynı apartmanda olmak istemediğimi belirtmiştim.Sürekli eniştemin ailesine gidilip gelindiğini sorgular,yeğenlerime ailemin bakmasının yanlış olduğunu savunur.Eniştemin bu durumdan şikayeti yok.Ben iki aileye de aynı mesafede olalım deyince enişten gibi yaşatacağım seni diye baskı kuruyor.Son noktadayım ama bu durum için ne tavsiye edersiniz?
Zaten boşanma aşamasına gelmişsiniz.Neyi soruyorsunuz. Sen de biliyorsun bu dayatmanin ne kadar saçma olduğunu. Kabul edecek değilsin herhalde.

İşine öyle geldiği için eşiniz böyle bir yol seçmiş ,aslında eniştenin sizin aileye gösterdiği yakınlığı sende benim aileme göstericen ,eşinizle terapiste gidin ,
Eşiniz enişteniz gibi sizin aileye değil kendi ailesine yakın durmak istiyor

Kızlar eşimle boşanma aşamalarına geldik ve son noktalardayız.Benim ablamın eşi kendi aileme yakın yaşıyor.Çocuklara bakılıyor.Babam da annem de eniştem de ablam da çok yoğun yaşadığından ellerinden geleni yapıyorlar.Eşim tanıştığımızdan beri bunu bilmesine rağmen evlendikten sonra ben asla enişten gibi olmam (ol diyen yok zaten)deyip duruyor.Bana da enişten nasıl size yakın yaşıyorsa sen de bizimkilerle yakın olacaksın ben bunu istiyorum diye dayatıp duruyor.Halbuki ben evlenmeden önce aynı sokak aynı apartmanda olmak istemediğimi belirtmiştim.Sürekli eniştemin ailesine gidilip gelindiğini sorgular,yeğenlerime ailemin bakmasının yanlış olduğunu savunur.Eniştemin bu durumdan şikayeti yok.Ben iki aileye de aynı mesafede olalım deyince enişten gibi yaşatacağım seni diye baskı kuruyor.Son noktadayım ama bu durum için ne tavsiye edersiniz?
Tövbe estagfurullah. Ne biçim bi zihniyet bu. Eniştenin hayatını değil ablanın hayatını yaşaman gerek sende ona dayat eniştem bizimkilere yakın yaşıyor sende bizimkilere yakın yaşamak zorundasın diye bak bakalım bi daha konuşuyor mu.
He boşanmak istiyorsa da asla tutma derim...

Ablanızın hayatını yaşamak istiyorsa, enişteniz gibi bir koca bulsun kendisine.
Eniştemin kadın versiyonuyla evlenmek istiyormuş demekki😂
Eşiniz kendi evliliğine odaklanmak yerine enişteye niye odaklanıyor? Deli midir nedir? Ona neymiş kimin nasıl yaşadığından? Boşanmanın son aşamasındayız demişsiniz. Gayet güzel bir yerdesiniz bence. Eşini kaybetmek istemeyen, evliliğini kurtarmak isteyen adamın ağzından böyle saçma sapan emrivaki cümleler duyamazsınız. Basın tekmeyi bu kapasitesiz hödüğe.
Evet kaybetme korkusu yok.Benim yaşayacağım hayat bu çünkü ben erkeğim diyerek çıkıyor işin içinden.Sona geldik zaten inceldiği yerden kopacak

İşine öyle geldiği için eşiniz böyle bir yol seçmiş ,aslında eniştenin sizin aileye gösterdiği yakınlığı sende benim aileme göstericen ,eşinizle terapiste gidin ,
Eşiniz enişteniz gibi sizin aileye değil kendi ailesine yakın durmak istiyor
Evet eniştemin hayatı sadece bahane öyle hayat yaşamak istiyor gerçekten onu tanıyor gibi yazdınız

Back
X